Şimdi Ara

YENİ RENAULT AUSTRAL | ANA KONU | HAYATIN AKIŞINI DURUŞUN BELİRLER (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.694
Cevap
139
Favori
326.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
7 oy
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

farlar yanmıyorsa göstermiyor diye biliyorum özellikle gündüz o işaret çok olmuyor

kapalı garaja girdiğimde farları açıyor ve işarette geliyor benim gördüğüm bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Teşekkürler o şekilde bakayım

Carplay icin Baglanti kurdugunuz sey telefonsa ayarlarindan olabilir mi , bende bluetooth icin baglantisyi otamatik kendi kuruyor ornegin youtube kapali bile olsa aracta play tuşuna basinca muzik caliyor

Teşekkür ederim cevabınız için. Cihaz yöneticisinde gördüğüm 3 farklı bağlantı çeşidi var, müzik, telefon ve CarPlay. Bağlanmıyor dediğim durumda telefon ve müzik bağlı gözüküyor ama CarPlay simgesi aktif olmuyor. Onun aktif olmaması durumunda telefonumda ki navigasyonu multimedya ekranında kullanamıyorum. Buna bir çözüm bulamadım.

1 - geçen denk gelmiştim iphone kullananlarda tam uyumluluk diye bi ayar yeri varmış ayarlayın yazmışlardı iphone sa sizinki

2 - araç blutooth bağlantısı kurmasınız yani direksiyon arkasındaki üstte source tuşuna basarak kaynak olarak telefondan vazgeçirip misal radyoya alsanız aracınız, sonrasında araç ayarlarında misal androidauto kısmıyla devam etseniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Evet iPhone, o tam uyumluluk ayarından haberim yokken bağlanmıştım CarPlay'e sonra o uyarıyı görünce onu da açtım ama 2-3 defa bağlanmama sorunu oluştu yinede.

• Normal şartlarda start stopu kapalı tutarım, fakat sabit beklemenin çok uzun olduğu iki ışık var o ışıklarda durmadan önce aktive ederim. Birinde 5-6 dk diğerinde 4-5 dk kadar bekleme oluyor. Bu gün start stopu devreye aldıımda araç stopa geçmek için kararsızlık yaptı sonra motorusarsıntılı şekilde kapattı sonra da ekranda vitesi p ye alın uyarısı çıktı. P ye alıp frene basıp tekrar start a basarak arabayı tekrar çalıştırdım.

3 dk üstü sabit bekleme varsa da durmadan önce start stopu devreye alıp araba stopta beklemek yakıt tasarrufu açısından mantıklı geliyordu ama böyle bir durumla karşılaştım.

Bu arada myrenault uygulamasını aktif hale getirdim telefona da kurdum, uzaktan korna çalma far açma ve aracın konumunu görme özelliği çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxmaster -- 6 Ocak 2026; 19:48:21 >

10 yıldır Kadjar kullanıyorum
    Artık değişim zamanı geldi

2 milyona kadar araç bakıyorum
    İnternetten baktım ama yeni araçlara çok hakim değilim

Ne önerirsiniz ? Teşekkürler

• Ikinci el dusunuyorsan seat tarraco al derim...d suv.. elektronik aksam hosuma gitmez dersende CUPRA ATECA....alternator sorunu yok full +full arka amortisorlerde mc person yani bagimsiz.. dikkat edin seat ateca demiyorum.... rafaleden, x trailden 1.2 puretech motorlu araçlar ile 3 silindirli ( corolla) araclardan uzsk durun son olarakta tüm sarja mahkum elektrikli araclarin yak8nindan gecmeyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylmsvnc75 -- 6 Ocak 2026; 20:40:22 >

• Me Du M kullanıcısına yanıt

Sonradan taktırma oluyor mu acaba

üst paket 400 bin fark istemişlerdi benden deymez demiştim bende şimdi acaba diyorum ama 400 binde çok para ya 🙃

Bencede degmez.. o fiyaya cikarsamda zaten reno almam....

• Tam boş paket olsun sorunsuz olsun diyip araba alan insanlar var ki son zamanlarda çok haklı çıktı bu kişiler , kalite düşürerek arabaları elektronik aksanlarla dolduran bir süreç,bu elektrik elektronik hattı besleyen yöneten beyin ve günümüz şartlarına uyumlu diye yapılan akıllı alternatör bunların ektrası , bu parçalar nasııl masraf çıkaracağını hesap edince durum karışık oluyor

Boş paket araç evlat olsa sevilmez....

Harman Kardon takmıyorlar, sordum ancak parası karşılığı Focal marka taktırabiliyorsunuz, o da çok farklı değil kalite olarak, 50 Bin gibi bir fark istiyorlardı.

• Boş paket benim icinde hoş durum olmaz ama sorun olarak denk geldiğim için bi kere dilim yandı 2014 fiatta , italya ingilterede forumlara arastirmisligim var. coğu tamir yonteminde yada sorun cozum asamasinda arac markasi, yurtici yurtdisi yetkili servis veya tamirci farketmeksizin deneme yanilma yontemi uygulaniyor. Artik yetkili servis asamasinda ise yetkili servisten ziyade merkezin musteri hizmetlerinine guvendigim icin gidiyorum. Mekanik sorunlari kastetmiyorum. 2025 yeni kasa techno austral kullaniyorum mutluyum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.