Arkadaşlar sizce hangisi aynı gibiler ama . biraz farkları var.. siz olsanız evo mu alırdınız yoksa punto mu .. bayide bana dedikleri evo üretimi durdurulmuş sadece punto üretimi olacakmış artık .. bende evo mu punto mu karar veremedim ... siz hangisini alırdınız artı ve eksileri neler birbirne göre bu iki aracın .. aslında aynılar briaz makyaj farkı var sanıyorsam ..
quote:
Orijinalden alıntı: serkan1216
Arkadaşlar sizce hangisi aynı gibiler ama . biraz farkları var.. siz olsanız evo mu alırdınız yoksa punto mu .. bayide bana dedikleri evo üretimi durdurulmuş sadece punto üretimi olacakmış artık .. bende evo mu punto mu karar veremedim ... siz hangisini alırdınız artı ve eksileri neler birbirne göre bu iki aracın .. aslında aynılar briaz makyaj farkı var sanıyorsam ..
bence son cıkanı almak daha mantıklıdır ama bıraz fıyat farkı var sanırım 2 bin tl kadar. iç döşemeleri bırde ön tampon degısıklıklerı bıldıgım kadarı ıle
şahsen bende de evo var skydome lu 2010 model tampon ları harıc begenıyorum.o yuzden yenı punto yu alırdım
iyi güzelde evo daki iç döşeme çok güzeldi .. bu punto da öylemi yoksa düz mü döşmesi ?
Yeni olanin tipi daha guzel,derli toplu.Ic mekan zaten ayni ayrica 2 bin lira kadar da fiyat farki var.Aracin fiyati dusmez gibi ama Yeni punto;
punto evo bir model aslında puntodan farkı tamponu grande puntodan sonra karışıklığa mahal vermemek adına başta evo ismi ismi kullanıldı araç makyajlandı adı oldu punto araç aynı araç aslında.... yenisinde hava yastığı sayısı fazla dinamiğe göre...
punto almanızda fayda var...
bende evo var 2011 çok memnunum araçtan sınıfında arka koltuk diz mesafesi bu kadar iyi olan bir araç yok bagaj kapasitesi yeterli, dizel benim araç motor sesini duymuyorsun vites değişim göstergesine göre kullanırsan da yakıt tüketimi şehir içinde 5.3 - 5.2 lt/100km ye kadar iniyor.