Şimdi Ara

YENi PS3 SÜPER SLiM - ANA KONU - Tek Farki Boyutlari (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
590
Cevap
9
Favori
87.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 GB SSD' li modeli almayı düşünüyorum, hdd takıldığı zaman 12 gb SSD + HDD olarak mı gözüküyor?

yani bu 12 GB SSD bordla tümleşik flash olarak mı yoksa kızaklı 2.5 olarak mı bilenler cevaplarsa çok sevinirim.

Eğer HDD takmak için SSD yi çıkarmamız gerekiyorsa bir anlamı kalmaycak, 500GB olanı alırım. SSD li model loadingler de falan çok hızlı gerçekten.
  • 12 gb lık olan kızaksız ona ayrıyetten kızak alman gerek
    sen en iyisi 500 gb lık al zaten aradaki fark hdd parası kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

12 gb lık olan kızaksız ona ayrıyetten kızak alman gerek

öyle fakat 12gb flash ssd hddli modellere göre çok daha hızlı çalışıyor, yani oyunlarda ki loadingler falan bariz hızlı.

Kızak gelip gelmemesi önemli değil kızaksız da yerleştirilir altına üstüne kağıt sıkıştırırsın sabit durur, benim merak ettiğim bahsi geçen 12 GB SSD 2.5 inc lik slotta mı yoksa bord ile mi geliyor yani 500GB hdd taktığım zaman 500GB HDD + 12 GB SSD olarak mı kullanmış olucaz, SSD devre dışı kalacak mı ? bunu merak ediyorum.

İnternet browser'ı bile daha hızlı çalışıyor SSD ile bu yüzden SSD li kullanmak istiyorum.
  • o zaman bize sormana gerek yok arkadaşım
    sen bildiğin gibi kullan bizden daha çok bilgili sayılırsın bu konuda
    baksana kağıt falan sıkıştırıyorsun hdd nin altına üstüne bidene bakalım
    hiç denedimmi kağıt sıkıştırıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

öyle fakat 12gb flash ssd hddli modellere göre çok daha hızlı çalışıyor, yani oyunlarda ki loadingler falan bariz hızlı.

Kızak gelip gelmemesi önemli değil kızaksız da yerleştirilir altına üstüne kağıt sıkıştırırsın sabit durur, benim merak ettiğim bahsi geçen 12 GB SSD 2.5 inc lik slotta mı yoksa bord ile mi geliyor yani 500GB hdd taktığım zaman 500GB HDD + 12 GB SSD olarak mı kullanmış olucaz, SSD devre dışı kalacak mı ? bunu merak ediyorum.

İnternet browser'ı bile daha hızlı çalışıyor SSD ile bu yüzden SSD li kullanmak istiyorum.

Hocam ilginç bir konuya değinmişsin şuan anladığım kadarıyla 12gblık model ssd var yani bildiğimiz laptoplarda etkisi olan ssd den bahsediyoruz sanırım öyle bir durum varsa bende bunun sonucunu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

• bence hızlı olması hdd nin 12 gb olmasından kaynaklanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

quote:

Hocam ilginç bir konuya değinmişsin şuan anladığım kadarıyla 12gblık model ssd var yani bildiğimiz laptoplarda etkisi olan ssd den bahsediyoruz sanırım öyle bir durum varsa bende bunun sonucunu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben 12 GB SSD li ps3 ile PES 2013 oynadım ve maça başlangıçta geçişlerin çok hızlı olduğunu farkettim sonrasında internet tarayıcısı ile bir kaç siteye girdim ve browser da daha önceki denemelerime göre takır takır açtı her siteyi, hatta sonrasında vay be odam da face e falan girerim bunla iyi olur falan dedim. SSD farkını hissettim diyebilirim.

Tabi ps3 kullanan birisi değilim fakat Solid state disklerin, HDD kullanan cihazların performansını %100 etkileyeceği kesindir. Fakat ben bu model de ki SSD nin nasıl kullanıldığını merak ediyorum, eğer ki 12 GB SSD li modelin HDD yuvası boş geliyorsa kesinlikle 12 GB SSD li modeli almakta fayda var. Bilmeyen arkadaşları uyarmakta fayda var SSD ler HDD lere göre kat ve kat daha hızlı çalışma potansiyeline sahip katı hal diskleridir, manyetik ortamda çalışma prensibi tamamen değiştirilmiş yeni sistemlerdir.

Tekrarlıyorum, eğer ki 12 GB SSD li model de disk yuvası boş ise SSD flash olarak bordun üzerinde tümleşikse ben 12GB alma taraftarıyım.

• quote:

bence hızlı olması hdd nin 12 gb olmasından kaynaklanıyor

kağıt sıkıştırma olayından kastım takılacak olan diskin sabitlenmesi, örnek bir video paylaşıcam daha iyi anlamanız için. (5. dakika)

İkincisi 12 GB olan HDD değil SSD , şuan piyasada kullanılan en düşük devir de çalışan SSD ps3 lerde kullanılan HDD'ler den yaklaşık 10 kat daha hızlı

bknz.http://tr.wikipedia.org/wiki/SSD_(Sabit,_Data_Depolay%C4%B1c%C4%B1)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

quote:

Ben 12 GB SSD li ps3 ile PES 2013 oynadım ve maça başlangıçta geçişlerin çok hızlı olduğunu farkettim sonrasında internet tarayıcısı ile bir kaç siteye girdim ve browser da daha önceki denemelerime göre takır takır açtı her siteyi, hatta sonrasında vay be odam da face e falan girerim bunla iyi olur falan dedim. SSD farkını hissettim diyebilirim.

Tabi ps3 kullanan birisi değilim fakat Solid state disklerin, HDD kullanan cihazların performansını %100 etkileyeceği kesindir. Fakat ben bu model de ki SSD nin nasıl kullanıldığını merak ediyorum, eğer ki 12 GB SSD li modelin HDD yuvası boş geliyorsa kesinlikle 12 GB SSD li modeli almakta fayda var. Bilmeyen arkadaşları uyarmakta fayda var SSD ler HDD lere göre kat ve kat daha hızlı çalışma potansiyeline sahip katı hal diskleridir, manyetik ortamda çalışma prensibi tamamen değiştirilmiş yeni sistemlerdir.

Tekrarlıyorum, eğer ki 12 GB SSD li model de disk yuvası boş ise SSD flash olarak bordun üzerinde tümleşikse ben 12GB alma taraftarıyım.

hocam dediğinize şiddetle katılıyorum kesinle eğer 12gb ssd+hdd oluyosa bende 12 gb lik alınması taraftarıyım..yannız oyunu kaydederken yada veri işlemi yaparken ssd mi hdd mi diye sorması gerekmezmi iki ayrı hafıza varsa?

• Merhaba.

Ben de şu sıralar PS3 Super Slim için karar aşamasındayım. Yaptığım araştırmalara göre. PS3 Super Slim 12 GB almak daha akıllıca gözüküyor. ilerde HDD takmak isteyenler HDD kızağı almak istemiyorlarsa (Türkiye'de yaklaşık 40 TL) Eski bir kredi kartını kırıp, sıkıştırarak diskti monte edebilirler. Aşağıdaki linkte de görüldüğü gibi, elemen bunu böyle halletmiş :)

http://www.youtube.com/watch?v=-iOlupRFH6g

Ancak, bu video'da dikkatimi çeken nokta, formatlama esnasında bilgiler nerede saklanacak diye soruyor ve HDD deyince 12 gb SSD'den yeni HDD'ye bilgileri taşıyor. Dolayısıyla 12 gb artık hiç kullanılmıyor. (gerek var mı o da tartışılır)

Benim asıl sormak istediğim konu; Artık HDD'e oyun kopyalanıp izleme olayı olmadığına göre (crack) upgrade ettiğimiz bu Harddiski hangi amaçla kullanacağız (video, foto için kullanmayacaksam)

Teşekkürler.

• bu modeli alarak aranıza katıldım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragonboy

bu modeli alarak aranıza katıldım :D

Hayırlı olsun hoşgeldin arkadaşım :) Paket süpermiş ;)

Uncharted 3 ya oyun değil : Film...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozozca

quote:

Orijinalden alıntı: Dragonboy

bu modeli alarak aranıza katıldım :D

Hayırlı olsun hoşgeldin arkadaşım :) Paket süpermiş ;)

Uncharted 3 ya oyun değil : Film...

teşekkürler arkadaşım ps2 vardı psp var dedim ps3'ü de alayım Dubai'den aldım 1299 AED'ye yani 650 tl felan yapıyor.İyi oldu..

• Ben de 699 TL'ye 3 oyun hediyeli Electro World den aldım. Uncharted 3 te yardıma ihtiyacın olursa sorabilirsin her karesi aklımda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozozca -- 30 Ocak 2013; 16:57:01 >
  • Valla cok guzel oyun Turkce olunca insan bir ayri seviyor bu oyunu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ps3 12 gb slim 530 tl nasıl fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

arkadaşlar ps3 12 gb slim 530 tl nasıl fiyat

Eğer paralel ithalat ise cok da iyi fiyat değil.
    GG ve Yeniçarşımda 499tl var. Hem yeniçarşımda world kampanyası halen devam ediyor (%10 World Puan)
  • ps4 çıkacak 7-8 ay daha sabır et ps4 ü alırsın artık
    bu gece 23.00 da newyorkda lansmanı yapılacak
  • merhaba bende uzun zamandır ps3 almak için araştırıyorum. aklıma takılan sorulardan birisi hdd nin değiştirilip değiştirilemeyeceğiydi. sanırım değiştiriliyor. o zaman 12gb olanı almak daha mantıklı tabi ki. bir ikincisi ps4 lansmanını izledim geçen gün. adamlar herşeyi anlattılar ama makinayı göstermediler. bu demek oluyor ki daha yapım aşamasında. ki zaten türkiyeye geliş fiyatı yine 2.000-3.000 arası olur. ki benim arkadaşım ilk ps3 ü aldığında 2.500 küsüra almıştı. ps4 ün zevkine varmak içinde sanırım sony nin yaptığı açıklamalardan yola çıkarak 4k televizyonlarından edinmenin gerektiğini de düşünüyorum. bu da nereden baksak 2-3 yılı bulur.
  • ps4 ü bekleyelim bari yav haklısınız.morhipodaydı 530 tl 12 gb ps3
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.