Şimdi Ara

Yeni PS 4 aldim, PS Plus kullanmalımıyım. Oyun maliyetini nasıl düşürebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. 2 gün önce PS 4 aldım. Konsol ile birlikte Last Of Us ve Fallout 4 verildi.

    *Öncelikle oyun maliyetini düşürmek için 2 tane daha kutulu oyun alıp 50-80 TL arası, bitirdikçe takas yaparak oyun maliyetini düşürmek istiyorum sizce mantıklı mı? Genellikle exclusive oyunlar ile şu an için PC'de oynayamadığım Mad Max, Shadow Of Mordor, Witcher 3, Dying Light, Farcry 4, Wolfenstein vb gibi oyunları sıra ile oynamayı düşünüyorum. Kısacası PC kötü olduğundan bazı oyunları da buradan oynayacağım. Oyun işini en ucuz nasıl hallederim. Eğer takas olayı varsa Istanbul Avrupa Yakası üzeri uyguna oyun satan ve takaslayan yerler var mı? İşin doğrusu sahibinden.com dan bazı dükkanlara baktım ve satış fiyatları uygun ama takas fiyatlarını bilemiyorum

    * Multiplayer oyun oynamayı hiç sevmem ve bilgisayarda da Left For Dead serisi hariç online oyun oynamamışımdır. Sizce Ps Plus almalı mıyım? Alırsam TR mi? USA mi? Endonezya mı almalıyım. Bir türlü alışamadım bu duruma. Doğrusu TR'den hesap açtım ama PS üzerinden birden fazla hesap açabiliyor muyum?

    *Ses olayını nasıl halledebilirim. Şu anda monitörden oynadığımdan dolayı ses almak için gamepad'in jack çıkısına eski Sony mp3 playerdan çıkan kulaklıkları taktım. 100-150 TL'yi geçmeyecek şekilde ses olayını en kaliteli şekilde nasıl halledebilirim? Bir de elimde Creative Soundblaster Arena USB bağlantılı kulaklık var. Bunu kullanabilir miyim?

    *Son olarak yeni PS 4 sahibi olarak şunu yapmalısın, şunu kullanmalısın dediğiniz şeyler nelerdir?

    Cevaplar için şimdiden herkese teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RagwarAntwone -- 28 Ocak 2016; 1:01:06 >







  • Multiplayer oynamayı sevmiyorsan PS Plus almana gerek yok.

    İstediğin bölgeden hesaplar açabilirsin. TR PSN, USA PSN, Endonezya PSN vs...

    Genelde fiyatları uygun oluyor diye Endonezya PSN kullanılıyor. Kardeşlik ile ucuza oyun oynayabilirsin. Böyle yapıyor herkes.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Ocak 2016; 0:59:50 >
  • Online oynamaycaksan hic plus almana gerek yok oyunlari ucuza getirmek icin digital oyun kullanabilirsin bence en ucuz yontem bu forumda konusu var 20tl den tut 60 tl ye kadar degisiyor tabi 20 tl dediklerim eski oyunlar yeni oyunlarin bi hakki 60 tl felan kutulu oyun masrafli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkurler. O zaman PS Plus almayacağım onu iptal ettim.

    Bu arada Creative SoundBlaster Arena PS 4'e uyumlu olduğunu keşfettim. USB'den cihaz çalıştı lakin ses baya baya az ve sesi azaltıp yükseltemiyor kulaklığa bağlı aparat vasıtası ile. Hele PC performansı ile ses yüksekliği düşünüldüğünde 1/4 ses ya veriyor ya vermiyor bu sebeple bu da tatmin etmedi. Ses konusunu bir türlü çözemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.