Şimdi Ara

yeni Proton PREVE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
12.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mitsubishi Lancer ile aynı kasayı kullanmış Inspira diye bir arabasında sadece amblemler farklı.

http://www.protoninspira.com.my/

Sakarya'da vardı 7 sene önce falan kapattılar gittiler adamlar. Dershaneye giderken görüyordum arabalarını hep hoşuma giderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: power003

Ön taraf gayet güzel

Arka taraf Honda City mk2'yi andırıyor

iç donanımda güzel

uygun bir fiyatla neden olmasın?

aslında ön tarafı da city'yi andırıyor,
    müslüman kardeşlerimiz inşallah güzel bir araç çıkarırlar ancak
    biraz ucuz bir görüntüsü var şimdilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaLeader

Mitsubishi Lancer ile aynı kasayı kullanmış Inspira diye bir arabasında sadece amblemler farklı.

http://www.protoninspira.com.my/

Sakarya'da vardı 7 sene önce falan kapattılar gittiler adamlar. Dershaneye giderken görüyordum arabalarını hep hoşuma giderdi

Bu modeli sadece iç pazarlarına satıyorlar galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

quote:

Orijinalden alıntı: Mobbdeep

yeni Proton PREVE

maun konsol aklıma direk eski kasa cls'yi getirdi

Benim aklıma da Recep İvediğin ninesini getirdi

yeni Proton PREVE

• tasarım istediği kadar güzel olsun ama yetmiyor malesef.Servis ağı,yedek parçası da en az arabanın kendisi kadar önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarude

tasarım istediği kadar güzel olsun ama yetmiyor malesef.Servis ağı,yedek parçası da en az arabanın kendisi kadar önemli

Ben 2004 yılından beri proton kullanıcısı olarak hiçbir zaman parça sıkıntısı çekmedim.Antalyaya tatile gitmiştim aracımla, aracımın 30.000 bakımını Antalyada yapmıştım.Servis sıkıntısı bence yok.Teşekkür ederim...
  • ne arkasının ne önünün ne ucunun başka bir modelden alıntı, çalıntı olma ihtimali dahi en azından lotusa yakışmaz. benzerlik iddia edilebilir. Dış tasarımı, Campro motoru (IAFM), ve bunlara ilave olarak Lotus’un sürüş dinamiğini içinde barındıran gen 2 ve sonrasındaki jenerasyon için eksi gördüğüm nokta güvenlik. şöyle ki en fazla 2 hava yastığı var, esp hiçbir modelinde yok, low donanım seçeneğinde abs dahi yok. reklam yok, kampanya yok. reklam ve tanıtım, buna ilave pazar pastasından pay alabilmek için, eskiden yaptığı gibi, zengin donanım seçeneği olan modelleri piyasa sürüp, rakiplerinin rakamlarının altında satması gerekir.

yahudi zihniyeti lazım biraz;on lira param olsa dokuzunu reklama yatırırım. ulu motora duyurulur. prevede inşallah aynı hatayı yapmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesokulu -- 30 Nisan 2012; 13:03:34 >
  • Bu fiyatlara araba satmak müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi birşey.

http://www.protontr.com/Corporate/price.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanOpener

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

Proton mu ? Geçiniz.

Citroen e 10 basar, mitsubishi altyapısını kullanıyor.

Kime gore 10 basar. Mitsubishi altyapısı kullanıyor diye ahım sahım marka mı oldu. Neyini kullaniyor. 1 ya da 2 tane parcasını. Kaldı ki mitsubishi citroen den iyi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Proton mu ? Geçiniz.

Citroen e 10 basar, mitsubishi altyapısını kullanıyor.

Kime gore 10 basar. Mitsubishi altyapısı kullanıyor diye ahım sahım marka mı oldu. Neyini kullaniyor. 1 ya da 2 tane parcasını. Kaldı ki mitsubishi citroen den iyi mi ?

Proton citroen den çok daha sağlam arabadır emin ol

Yol tutuşu sınıfının en iyisi belki, lotusun teknolojisini kullanıyor

Mekanik zaten mitsubishi

Ve evet mitsubishi varken citroen neymiş diye sorarlar adama 2-3 sene sonra her tarafı dökülecek bir araç. Ha hayatında hiç citroen e bindin mi diyecen, garajda şu an var bitane :)

Onun bunun teknolojisini kullanması onu en iyisi yapmaz. Öncelikle kac senedir piyasadasın hala kendi parcalarınla ürettigin araban yok. Nerde ? Diye sorarlar adama.

Citroen in 2 - 3 sene sonra dökülmesi sen ve senin gibilerin uydurdugu sallama bilgilerdir.

Ve son olarak da bir markayı citroen den daha iyidir demek istiyosan öncelikle iki markanın özellikle citroen in otomotiv dünyasına kattıklarını ögren. En eski zamandan günümüze.

• psamı olur vagmı olur bilmem ama buna 1.6 dizel motor şart bence
  • Proton bugüne kadar, araç geliştirmede önce Mitsubishi sonra Lotus destekli çalıştı ve özellikle Mitsubishi markasından motor ve şanzuman tedarik etti. Ancak son çıkan Proton Preve modeli tam 3 yıllık geliştirme çalışmalarının bir ürünüdür. Bu araçta sadece kendi geliştirdikleri CamPro motor teknolojisi mevcut, şanzuman noktasında kesin bir bilgim yok ancak o kısmın da yeni geliştirildiğini duydum fakat tamamen Proton tarafından mı yoksa biraz Mitsubishi desteklimi bilmiyorum.
    CamPro turbo motorlarında 7 ileri direksiyondan kumandalı vites var, turbo desteği olmayan araçta 6 ileri mevcut.
    Ayrıntılar noktasında üzerine çok düşüldüğünü iyi biliyorum, fakat işçilik noktasında finish denilen son montajda durum nedir ne değildir görmek lazım!
    Bu sene içinde araç Avusturalya ve ingiltere pazarına 6 adet hava yastığı, ESP, ABS ve navigasyon dahil tüm ekstralar ile satışa çıkacak. Bakalım oralardan ne tür yorumlar gelecek.

Bu görselde konu ile ilgili geliştirme safhaları ve gerekli kişilerden yorumlar mevcut, bu arada eskiden süspansiyon sadece Lotus mühendisleri elinden çıkarken bu araçta Proton mühendisleri Lotus önceliklerine göre geliştirmiş.

• ''Proton alınmaz''cılar bu iddialarını tecrübeleriyle destekleyerek aktarırlarsa daha iyi olur.

O onun teknolojisi bu bunun bilmem nesi kendi ne yapmış malezyalı zaten vs vs.Bir Proton'u uzun süre kullandın mı?Bir Proton'da seyahat ettin mi?Bir Proton'u inceledin mi?Neyini neden beğenmedin?Bunları söyleyin de biz de bilelim nesi kötüymüş.
  • araç güzel ,ama ne kadar güzelde olsa,fiyatı muadillerinden ucuzda olsa ,bu ülkede satmaz.
    lancia delta dizeli 55 bine satamıyor,
    alfa önünde haç varmışta bilmem neymişte diyip satılmıyor.
    mazda bir önceki distribitörün acısını çıkaramadı
    proton ise jet fadıl ile anılır oldu,işi zor
  • Araç çok ''baba'' duruyor. Bence alınabilir seçenekler arasında.
  • türkiye'ye lotus adı ile getir sağlam reklam yap satar ama proton adı ile zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omarude

tasarım istediği kadar güzel olsun ama yetmiyor malesef.Servis ağı,yedek parçası da en az arabanın kendisi kadar önemli

+1

Saygiyi hak eden bir Marka
  • konuyu güncel tutalım arkadaşlar daha araç Türkiyeye gelmeden konu kapanmış. gen-2 yi olduğu gibi preve i de çok beğendim ama tabiki bu distribütörün beceriksizliği yüzünden tutmaz bu da.
  • Aracı inceledim , gerçekten güzel özelliklere sahip . İyi bir reklam , iyi bir fiyat gerçekten yok satar .
  • araç güzelde tutulması çok zor ve zaman alacaktır...
    o kadar alternatifi varken milletimiz teveccüh etmez pek
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.