Şimdi Ara

Yeni Premium Ticket ve Kürk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

To give our users greater fun of playing Silkroad, we will update new items. The new items will be showing after the weekly server inspection on tomorrow.

silkroad oyuncularına daha cok eglence ve, yeni itemler vereceğiz.yeni itemler yarınki haftalık bakımdan sonra görünecekler.

[Premium Gold Time Plus]
    - For 5 hours a day, you can get additional 100% exp.
    - Phy. damage/Mag. damage 10% increase.
    - Phy. damage/Mag. damage 10% absorption.
    - Attack rating 10% increase.
    - Parry ratio 10% increase.
    - When enchanting items, chance of enchant success rate 5% increase.
    - When enhancing items, chance of enhance success rate 10% increase.
    - Str, Int stat +10.
    - When using stall, avatar stall can be used.
    - Premium quest can be proceeded. (additional skill points can be obtained)
    [Special Bonus] PREFERRED GAME ACCESS (users can log into game during server traffic hours)
    * A day is considered as 24 hours from the moment the item is used.
    * Unused experience bonus time is valid only for the next day.
    * Bonus experience time passes by only during battle. (Battle time refers to the 20 seconds from either attacking or being attacked by a monster.)

Kürk ve başlık ayrı satılacakmış.

• oo hArikaymış
  • Herhalde yeni permium 250-300 silk ten aşşağı olmaz.
    Str Int +10 çok iyi bir rakam üstelik 3 saat değil 5 saat süreli ve %10 a çıkarılan oranlar var.
  • Bilseydim korsan kıyafetlerini almazdım.Bunları görünce onları artık giymem
    Bide şu premium umarım çok fazla silk gerektirmez.
  • Hımmm iyiymiş, bir sonraki pemiumumu bundan alırımda eksik bişiy var "Luck %5) Nerdee
  • Luck bilerek koymamışlar bence insanları Astral ve Immortal almaya yöneltmek için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Hımmm iyiymiş, bir sonraki pemiumumu bundan alırımda eksik bişiy var "Luck %5) Nerdee

- When enchanting items, chance of enchant success rate 5% increase.
    - When enhancing items, chance of enhance success rate 10% increase.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyuncuları çok güzel soyuyoarlar
    her ay bi kıyafet çıkarıorlar.
    Neyse kıyafet kısmı beni okadar ilgilendirmiyor ama premiumdaki düzenlemeler çok güzel olmuş.premium silk fiyatı ne olacak merak ettim çok uçuk olmazsa iyi olacak gibi
  • İyiki korsan kıyafeti almamışım. bu kıyafetler çok güzel ama evlikik sistemi başlığı altındaki kıyafetlerde baya hoş. Şimdi 2si arasında kararsızım...
  • bence en iyi yönü 3 saat değilde 5 saat olması
    Ama baya bi silk isteyecekler sanırım
  • Gitmişler karakoramda kürkle poz vermişler.. Birde taklamakana gitsinler hele o kürklerle..pişer ulen adam onların içinde konsantre olamaz mevzuya

Yeni premium ilginçmiş gerçekten.. Parayı veren düdüğü çalar, diğerleri boşuna yırtınmasın demeye getiriyor joymax olayı.. sanırım 350 silk civarı bir fiyatı olur
  • Iyy Para Tuzağı BunLaR Gerci Bu oyun Tamamiyle para Tuzağı Coluk Cocuğu Kandırıyorlar işte
  • pre bi 500 silk ister
  • vallahi helal olsun gaymax a adamlar nasıl para kazanılacagını biliyor ama bana kalırsa 5 saatlik pre tam olarak 350 ve 400 arası olacak 500 falan yapmazlar ama genede bu gaymax sın işi belli olmaz
  • 250 silk benim bildğim kadarıyla premium plus:D

Edit:Sayı Hatası:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluPassione -- 24 Mart 2008; 13:21:46 >
  • bi oyun bu kadar paraya dökülmezki artık silkle alınmayan bişey cıkarmıyolar
  • bunla fena fantezi yapılır
  • Male kürk çok şekil duruyo
  • Joymax'in yapmış olduğu en iyi 2 item mall ürünü bence;Premium Ticket ve Avatar gerçekten çok güzel olmuş.Teşekkür Ederim Joymax'a.
  • yarınki bakımdamı devreye giriyor acaba
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.