Şimdi Ara

Yeni polo fiyat teklifi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
2.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dizel otomatiği 100 binden aşağı olmaz diye tahmin ediyorum. Her ne kadar o paraları hak etmese dahi almak istesen bile dizel otomatikte en erken teslim mart 2018 olarak söyleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya ne güzel arabalar var sırf vw logosu için verilmez bende o para olacak gider octavia alırım o fiyata en iyi iç hacim veren araçlardan birisi
  • ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Ahahah o emojiyle ne demek istediniz çok merak ettim 😄

• Valla hocam yeni Polo'yu çok tuhaf fiyatlamışlar Comfortla Highline arasında 5 bin fiyat farkı var neleri kapsıyor incelemedim ama VW Highline diğer markaların üst donanımlarına göre aman aman dolu sayılmaz... Polo kendini kanıtlamış bir model ama alıp zararsız satma konusu biraz riskli geldi bana... dizel otomatik gelmediği sürece satışı Jetta gibi ağırlaşacaktır bu da ikinci eli vuracaktır.
  • 2015 yılı kasım ayı lounge{full} 1.2 tsi polo dsg 56000 tl teklif alıyordum.
    Teşekkürler iki senede 30000 tl zam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine hava yastıklarından kısmışlar.

Bu euro artışıyla 7-8 ay sonra aldığınız fiyata satarsınız da, bu rakamlara çıkmışken bir beş daha verip Golf almak daha mantıklı bence.
  • benzinlisi bu paraysa dizeli gelse fark en az 15 bin tl, 100 bini geçer.. vay be!
    atmosferik benzinli toyota yaris bile 86 bin tl olduğuna göre vw daha cazip duruyor.
  • Hayirli olsun, guvenlik paketini sordunuz mu ek kac lira istiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-erdiloglu-motors-sifir-km-2016-dizel-308-486240979/detay

Buyrun.0 km 1.6 dizel manuel 308.8 bin liranızda cebinizde kalır.

Edit:Otomatik vites tercih edilecekmiş.8 bin lira için değer sanki.

Tırdan bayiye inerken sağlam hasar gördü ve yeniden topladılar bence. Başka açıklaması yok ve 0 km.

• quote:

Orijinalden alıntı: road2hell

Yine hava yastıklarından kısmışlar.

Bu euro artışıyla 7-8 ay sonra aldığınız fiyata satarsınız da, bu rakamlara çıkmışken bir beş daha verip Golf almak daha mantıklı bence.

O konuyu özellikle sordum şu an sattıkları araçlar lansman araçları. Bu araçlar 6 hava yastığıyla geliyormuş ama bundan sonrakiler için haklısınız onlar 2 hava yastığı ile gelecek sanırsam

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Hayirli olsun, guvenlik paketini sordunuz mu ek kac lira istiyorlar

Teklif aldığım adaç lansman aracıydı. Lansman araçları 6 hava yastığı ile geliyor dolayısıyla güvenlik paketine gerek yok heralde

• 2016 mayısında 77000'e 1.2 tsi dsg panoromik tavan, sürüş ve ışık paketli araç alınır mı diye konu açtığımda aynı tepkileri almıştım. Yıl sonunda milletin keşke diyeceği bi fiyat olmuştu. Bu fiyatta öyle olacak. Hiçbir araç bu paraları haletmiyor ama piyasası bu ve böyle olacak ne yazıkki.

• Hocam hangi şehirde aldınız o teklifi?

• Benim aldığım teklif burada Cam tavansız Highline 95.334 TL gelen araçlarda cam tavan yokmuş var olsa da +3350TL fiyat Highline extra olarak

Led farlar 2750TL

%65 karartılmış arka ve arka yan camlar 600 TL

Elektirikli katlanabilir yan aynalar 470TL

Sürücü ve ön yolcu yan ve tavan hava yastıkları ( Lansmana özel indirimle 380 TL imiş

Araç ile test sürüşüne çıktım Gaza biraz bastığımda ( Araç sollamalarda ) 10Lt/100 km. az yaksın diye uğraşıp zar zor 7,8Lt yokuş aşşağı gördüm.

Poloyu severim 2013te sıfır aldığım 1.2 benzinli en boş aracı kullanıyorum.5-6Lt/100km yakarım genelde.Değiştirmeyi düşündüm.Teklifi aldım, denedim Ama vazgeçtim bu fiyatta bukadar yakıt, kimsenin alacağını düşünmüyorum, alanlarda bir kaç bin km kullanıp elinden cıkartmaya çalışacaklarını düşünüyorum.

100 bine 10 litre yakan 1.0 polo satmaz bu araba.

• O paraya ikinci el

1-Astra

2-308

3-Leon

4-Focus

5-Jetta

6-Golf(bile)

7-Auris

alınır da alınır. Sıfır araba güzel de, 1 litre, 2 hava yastıklı(bereket opsiyon da olsa hava yastığı gelmiş) benzinli polo için yazıktır o para bence. Bu saydıklarımın çoğunun sıfıra yakınını ve benzin/dizelini bulursunuz. Üstelik muhtemelen donanım olarak dolu da olurlar. Tercihinize saygı duyarım fakat ben almazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 28 Ekim 2017; 5:46:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu araçta 26 tane hava yastığı var diye duydum.

Allah korusun bir kaza anında yastıklar sizi boğmasın
  • matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Yalnız 2017 Eylül ayında 74.000₺ teklif ettiler aynı araca.

• raceangel kullanıcısına yanıt
    6 hava yastığı varmış boğulmayız heralde

• kartalus kullanıcısına yanıt
    bluehdi manuel yok. bu araç 90 beygir. yani pahalı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.