Şimdi Ara

Yeni Playstation 3 ve GTA V aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: D.A.T.A

quote:

Orijinalden alıntı: The False Shepherd

Hayırlı olsun hocam oynayacağın çok oyun var,daha önce hiç oynamamış biriyseniz bu saatte PS3 gayet güzel alınır.

Eyvallah hocam . İlk defa konsol aldım

quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

Hayırlı olsun hocam inşallah bende en kısa zamanda sizin gibi PS3 & GTA V almayı düşünüyorum.Saat daha erken sorun yok

Teşekkürler hocam sağol.

Bu arada alex şuanda bir internet satış sitesinde gayet makul bir fiyata satılıyor . stoda 25 tane falan kaldı eğer istersen pm den verebilirim siteyi bakabilirsin

Banada bi atabilir misin şu linki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Keske biraz daha bekleyip ps4 alsaydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qetman.

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Bilmiyorum ama bu saatten sonra ps3 alınmaz kanımca.. grafikler gerçekten vasat not: Ps3 sahibiyim

İşte bir bakış açısı böyle değişebilir

Ps4'ten önce grafikler harika, sonra Vasat mı oluyor? Hiç öyle demeyin hocam grafikler harika ha ps4 daha mı iyi evet ama ps3'un grafikleri vasat degil. Alan arkadas ikilemde kalmasın sonra

3-4yıldır ps3 sahibiym öncesinde sadece pc kullanmıştım pcde oynadıgım oyunlar ps3de low ayarda görüyorduk bende grafiğe çok takan biriyim bunu deme sebebim burdandır.. ps4le alakası yok bunun...

Aynen katılıyorum. Ben de pc'ciyim. Konsolu sadece exc oyunlar için kullanıyorum. GTA V'i çıktığı gün almıştım. Oyunu açıp grafikleri görünce şok olmuştum. Grafik takıntısı olunca ister istemez pc ile kıyaslıyor insan. Böyle bir takıntınız yoksa ps3 hala çok iyi bir konsol. Bi dolu oyun var. Uzun süre götürür. Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: GameMonster1

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

quote:

Bilmiyorum ama bu saatten sonra ps3 alınmaz kanımca.. grafikler gerçekten vasat not: Ps3 sahibiyim

İşte bir bakış açısı böyle değişebilir

Ps4'ten önce grafikler harika, sonra Vasat mı oluyor? Hiç öyle demeyin hocam grafikler harika ha ps4 daha mı iyi evet ama ps3'un grafikleri vasat degil. Alan arkadas ikilemde kalmasın sonra

3-4yıldır ps3 sahibiym öncesinde sadece pc kullanmıştım pcde oynadıgım oyunlar ps3de low ayarda görüyorduk bende grafiğe çok takan biriyim bunu deme sebebim burdandır.. ps4le alakası yok bunun...

Aynen katılıyorum. Ben de pc'ciyim. Konsolu sadece exc oyunlar için kullanıyorum. GTA V'i çıktığı gün almıştım. Oyunu açıp grafikleri görünce şok olmuştum. Grafik takıntısı olunca ister istemez pc ile kıyaslıyor insan. Böyle bir takıntınız yoksa ps3 hala çok iyi bir konsol. Bi dolu oyun var. Uzun süre götürür. Hayırlı olsun

Hocam gta 5'i bende ilk çıktığı zamanlarda aldım ps3'üme.Grafikleri gayet iyi.Grafik takıntım benimde var ama lg smart tv'de oynuyorum oyunu bahsettiğiniz gibi grafiklerde hiç bir kötülük yok.Sadece çok nadiren bazı sahnelerde fps düşmesi oluyor o kadar.Anlamış değilim bu gta 5'in grafikleri ps3'de kötü diyenleri.Acaba oyunu tüplü tv'de mi oynuyorlar? Ama doğruya doğru pc'deki grafikler ps3'de yok.

Bu arada ps3'ünüz hayırlı olsun.'Bu saatden sonra ps3 mü alınır ya' diyenlere de takmayın.Ps3'ün bence en az 2 sene ömrü olduğunu düşünüyorum.O sürede de zaten çoğu oyunu oynayıp bitirirsiniz.İyi forumlar..

• ps3 deki tek sorun aşırı tırtıklı.. AA hic yok. Ozellikle bf 3 oynanmiyor. Ama gta V in grafikleri bencede guzel

• ben psnden aldım 18 gb 2 güne iner heralde insin bende yorumumu eklerim
  • Hocam bu konsolu tek GTA V için aldım beklentilerimi düşürmeyin
  • quote:

Hocam bu konsolu tek GTA V için aldım beklentilerimi düşürmeyin

PC'cilere bakma sen. onlar genelde oyunlarla alakası olmayan kişiler.

daha Last of Us nedir bilmezler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Hocam bu konsolu tek GTA V için aldım beklentilerimi düşürmeyin

PC'cilere bakma sen. onlar genelde oyunlarla alakası olmayan kişiler.

daha Last of Us nedir bilmezler :)

Hocam bende bilgisayarcıyım o oyunu dün arkadaşım tavsiye etti çokda metetti 2. alacağım oyun o olacak :)
  • trevor geliş sahnesi dehşet , en iyi gta oyununu oynayacaksın
  • Benim de ps3'teki ilk oyunum GTA V olmuştu şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riwalp

trevor geliş sahnesi dehşet , en iyi gta oyununu oynayacaksın

Çok dehşet gerçekten

• quote:

Arkadaşlar bu aldığım ilk konsolum olucak şuan kargoda yolda ayriyetten oyunda kargoda fakat gelince nasıl oynayacağım hakkında hiçbir fikrim yok . Çip taktırmayı düşünmüyorum orjinal takılacağım tavsiyeleriniz varmı veya önerileriniz falan ?

Boş yere para vermişsin bende aldım pişmanım gta v ps3 de oynanacak bir oyun değil akıcılk yok bikere zevk alamıyosun oyunda ara sokaklarda dağda gezersen sıkıntı yok ama en güzel yerlerde şehir merkezine gidince 20-24 fps den yukarı çıkmıyor ve hissediyorsun bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

quote:

Arkadaşlar bu aldığım ilk konsolum olucak şuan kargoda yolda ayriyetten oyunda kargoda fakat gelince nasıl oynayacağım hakkında hiçbir fikrim yok . Çip taktırmayı düşünmüyorum orjinal takılacağım tavsiyeleriniz varmı veya önerileriniz falan ?

Boş yere para vermişsin bende aldım pişmanım gta v ps3 de oynanacak bir oyun değil akıcılk yok bikere zevk alamıyosun oyunda ara sokaklarda dağda gezersen sıkıntı yok ama en güzel yerlerde şehir merkezine gidince 20-24 fps den yukarı çıkmıyor ve hissediyorsun bunu.

İlkdefa ps3 konsol hakkında bukadar şikayet duydum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

quote:

İlkdefa ps3 konsol hakkında bukadar şikayet duydum

Yalan söylemiyorum arkadaş gta v de oyun yağ gibi akıyor süper diyen biri varsın gelsin çıksın.

• Hocam sen bakma kimseye,

Aynı durumdayız. Geçen ay aynı şekilde bir PS3 de ben aldım. İlk konsolum. Daha önce evimde hiç bu kadar keyifli oyun oynamamıştım. Bu zamana kadarki bilgisayarlarımın hiçbiri çok iyi performanslı değildi. Takıla takıla, yavaş yavaş oyun oynamaktan, oyun çalışacak mı acaba derdinden kurtuldum.

Daha oynayacak çok oyunumuz var.

Gran Turismo 6
    Uncharted Serisi
    God of War Serisi
    Last of Us
    Beyond
    Watch Dogs
    Metal Gear Solid

Bu oyunları bitirdiğimizde zaten PS4 de piyasada oturmuş olur. O zaman da ikinci konsola geçersin. Ben öyle yapacağım. Hiç konsola sahip olmamış biri için PS3 gayet güzel bir başlangıç. Hiç canını sıkma. GTA V çok keyifli oyun. Sakın bir an önce bitireyim diye kasma. Rahat rahat oyna, Stranger and Freaks'leri es geçme. (Oyuna başladığında dediğimi anlarsın). Ha bir de, Sakın Lester'ın Franklin'e verdiği görevleri oyun tamamen bitene kadar yapma!

Hayırlı olsun...

Captain Sword Hocam,

Evet dediklerinizde haklı olabilirsiniz de; şuan PS3'ten daha iyi bu oyunu çalıştıran bir konsol var da biz mi bilmiyoruz?

Xbox 360 demeyin, al birini vur ötekine. Yeni nesil konsollara da kim bilir ne zaman gelecek.

Yapıcı yorum yapmakta yarar var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cridor -- 23 Aralık 2013; 23:43:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cridor

Hocam sen bakma kimseye,

Aynı durumdayız. Geçen ay aynı şekilde bir PS3 de ben aldım. İlk konsolum. Daha önce evimde hiç bu kadar keyifli oyun oynamamıştım. Bu zamana kadarki bilgisayarlarımın hiçbiri çok iyi performanslı değildi. Takıla takıla, yavaş yavaş oyun oynamaktan, oyun çalışacak mı acaba derdinden kurtuldum.

Daha oynayacak çok oyunumuz var.

Gran Turismo 6
    Uncharted Serisi
    God of War Serisi
    Last of Us
    Beyond
    Watch Dogs
    Metal Gear Solid

Bu oyunları bitirdiğimizde zaten PS4 de piyasada oturmuş olur. O zaman da ikinci konsola geçersin. Ben öyle yapacağım. Hiç konsola sahip olmamış biri için PS3 gayet güzel bir başlangıç. Hiç canını sıkma. GTA V çok keyifli oyun. Sakın bir an önce bitireyim diye kasma. Rahat rahat oyna, Stranger and Freaks'leri es geçme. (Oyuna başladığında dediğimi anlarsın). Ha bir de, Sakın Lester'ın Trevor'a verdiği görevleri oyun tamamen bitene kadar yapma!

Hayırlı olsun...

Captain Sword Hocam,

Evet dediklerinizde haklı olabilirsiniz de; şuan PS3'ten daha iyi bu oyunu çalıştıran bir konsol var da biz mi bilmiyoruz?

Xbox 360 demeyin, al birini vur ötekine. Yeni nesil konsollara da kim bilir ne zaman gelecek?

Yapıcı yorum yapmakta yarar var gibi.

Hocam çok teşekkür ederim ,

Kafamdaki bütün soru işaretlerini silip attın. Yorumları okuyunca daha cihaz gelmeden soğuyacak gibi oldum ama sayende yeniden ısındım ve haklısın önümüzde oynayacağımız birçok oyunumuz var. GTA V tavsiyenede gelecek olursak ilk defa oynayacağım için tuşları falan bilmiyorum onlara alışmam belki biraz zaman alır . Ve dediğin görevede gelirsek tavsiyene uyacağım oyun sonuna kadar ellemeyeceğim

• Oyunla birlikte toplam kaç paraya aldın ve 2.el mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

Oyunla birlikte toplam kaç paraya aldın ve 2.el mi ?

Oyunla birlikte 635 lira para verdim
  • Hayırlı olsun.Alacağın ilk oyunlardan biri The Last of Us olsun.MGS V coming soon.Kafiyeli oldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.