Şimdi Ara

yeni peugeot 308 ilk izlenimler (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
38.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: majesticboyi

    Abiler bu 308 in Tv ekranlı yol bilgisayarı olan versiyonu mevcut mu??
    Bilgisi olan varsa ve yazarsa çok memnun olurum...

    tv ekranlı dediğin aslında RT4 cihazı ve DT ekranı
    malesef Türkiyeye getirmiyorlar

    belki bayi sipariş üzerine getirir fakat 5000 ytl gibi rakamlara mal olur
  • 308 güzel bir model olmuş ama bu modelde görüş problemi varmı?
  • ben ilk test edenlerden biri olarak ön ve yan görüş açılarını çok beğendiğimi söyleyebilirim.Kendi kullanmış olduğım megane 2 sedana göre oldukça net görüş açıları var.
  • ozaman peugeot geçmişten ders alıyor diyebiliriz....
  • arkadaşlar peugeot 308'i yollarda gören varmı? Ben Denizli'deyim ama inanın daha test aracı dışında bir 308'e rastlamadım.Fiyat politikasından mı? Piyasa şartlarımı?Niye satılmıyor ki?
  • insanlarda paramı var ki ? geçen yılki seçim ekonomisi bitti . alışveriş çılgınlıgı bitti. halk kaldı kredi kartlarına.. Allaha şükür benım böyle bir sıkıntım yok ama vatandşın genelinde gecen yıla göre bir sıkıntı var
  • parası çok olanda zaten daha pahalı araçlara yöneliyor malum bu arabalar orta sınıf arabası..pejo da kasa yeni diye kendini kasıyor ama 307 nın son zamanlarında yaptıkarına bakın.makyajlı 307nın comfort hdi modelını tecnopack dıye aksesuarları doldurdu.. sonrada 32 bın ytl ye sattı .sımdı sızde 34- 35 bınlere aldıgınız arabada arka cam otomatıgı var mı dıye soruyrsunuz ? 32 binlik arabada yok yok tu..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: baytar17

    parası çok olanda zaten daha pahalı araçlara yöneliyor malum bu arabalar orta sınıf arabası..pejo da kasa yeni diye kendini kasıyor ama 307 nın son zamanlarında yaptıkarına bakın.makyajlı 307nın comfort hdi modelını tecnopack dıye aksesuarları doldurdu.. sonrada 32 bın ytl ye sattı .sımdı sızde 34- 35 bınlere aldıgınız arabada arka cam otomatıgı var mı dıye soruyrsunuz ? 32 binlik arabada yok yok tu..


    Doğru diyorsunuz. Bende bu durumu eleştiriyorum bilhassa bayilere gittiğimde. Full bir 308 neredeyse 50 bin YTL .
  • fiyatlar ayeşağıya çekilmeden 308'in işiçok görünüyor.Fiat brovo modelini akıllı bir fiyat politikası ile piyasaya sürerse ve aracı da halk tutarsa 308'in işi daha zorlaşır.Napar o zaman mecbur fiyatı çeker.şimdi gerçekten pahalı bir de aracını alan aldı ayrıca piyasada gerçekten para yok.Denizli gibi iyi bir pazarda yaprak oynamıyor arkadaşlar
  • Arkadaşlar 2005 model bir golf 1.6 fsi cmfortline otomatik kullancısıyım. Aracım alman arabası olmasına rağmen 3 kere yolda bıraktı beni. Ayrıca 60.000 kmde yağ pompası bozuldu. 3 kere buji kabloları arızalandı ve değişti, şanzımanında problem oldu ve birkaç parçası değişti. Klimadan sürekli pis kokular geliyor ve sıklıkla polen filtresi değiştirmek zorunda kalıyorum. Diyeceğim odur ki arabaları alman fransız vs diye ayırarak peşin hükümlü olmamak gerekir. Daha önceden 2 ayrı Renault Clio kullandım ve sorunsuzdu çok da memnundum. Opel vectram var ayrıca 1999 model daha tık demedi maşallah. Yani her araba sorun çıkartabiliyor. 307 de çıkartmış olabilir, bunu 308'i kötülemek için kullanmamak gerekir. 308'i test ettikten sonra sizlerle görüşlerimi paylaşacağım. Burdaki arkadaşlardan da bir ricam olucak, peugeotun bakımları nasıl, pahalı oluyor mu? teşekkürler. herkese kazasız belasız sürüşleri diliyorum.




  • 1 yıldır 308 kullanıyorum..Ve aracımdan son derece memnunum 307 ile 308 arasında tahmin ettiginizden çok daha büyük farklar var arkadaşlar..Bunu yetkili servisler bile anlatıyorlar..Golf,astra,civic,leon alabilirdim ancak tercihimi 308 den yana kullandım..Araç siyahsa şöyle karşısına oturun bakmaya doyamazsınız ki galeriye girdikten sonra gözüm ne 407 yi gördü ne başka bişeyi :) Ki beni mekanik anlamda da hiçbir sıkıntıya ugratmadı aracım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 12 Aralık 2010; 17:31:07 >
  • foruma da bekleriz
  • Bu başlıkta yazan konuların çok çok fazlası /// PEUGEOT 308 /// başlıklı forumda var..Arkadaşlar sizleri orayada bekliyoruz.http://forum.donanimhaber.com/m_11130624/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyotacıyız -- 23 Şubat 2009; 21:56:43 >
  • arkadaşlar yıllarca alman araçları kullanıp şu anda fransız bir araç kullanıyorum motorları ne kadar başarılısı alsada asla bir alman arabası olmadığını anladım 308 süspansiyonu sert deniliyo yol tutuş için bu şart deniliyo peki alman arabaları hep takla falan mı atıyor alman araçların süspansiyon sistemleri yumuşak ve konforlu neden 308 bunu yakalayaamıyor alın 308 i 1 yıl sonra her tarafından ses gelsin şimdi herkesin gözüne hoş geliyor ama yıllar sonra nefret edeceksiniz emin olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vwvwvw

    arkadaşlar yıllarca alman araçları kullanıp şu anda fransız bir araç kullanıyorum motorları ne kadar başarılısı alsada asla bir alman arabası olmadığını anladım 308 süspansiyonu sert deniliyo yol tutuş için bu şart deniliyo peki alman arabaları hep takla falan mı atıyor alman araçların süspansiyon sistemleri yumuşak ve konforlu neden 308 bunu yakalayaamıyor alın 308 i 1 yıl sonra her tarafından ses gelsin şimdi herkesin gözüne hoş geliyor ama yıllar sonra nefret edeceksiniz emin olun


    sizin üye adınıza bakıp, ne kadar objektif yorum yaptıgınızı anlamak mümkün.2 buçuk yıl oldu aracımı alalı ama hala her tarafından ses gelmiyor? "Yıllar sonra nefret edeceksiniz emin olun" gb tümcelerinize de çok güldüm..Özetle komiksiniz pirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheEren -- 5 Aralık 2010; 18:26:05 >




  • konu hort
  • Bende 2009 model var. Herhangi bir ses duyamadim. Ama suspansiyonlari gercekten sert.
  • bende bugün itibariyle 2011 model 308 HDI Comfort Exculusive pack li olan dan aldım 37.000 liraya beyaz için 15 gün kadar bekliyeceğim. Yanında hediye olarakta karter muhafaza demirini aldım park sensörü yerine. Bu benim ilk arabam olacak fakat ailemizde 407 1.6 HDI modeli vardı 4-5 yıldır bir fiil aracı kullanıyorum ve şunu söylemek gerekirse arabalar segmentlerine göre çok güzel görünüş ve ilk izlenim olarak fakat ile başlayacağım noktada önemli sorunlardan bahsedeceğim tabi bunlar her araçta olurmu bilmem. 407 1.6 HDI ı ilk çıktığında hemen aldık araç mükemmel görünüyordu zaten 1 yıl içinde hemen her yerde görür olduk araçları ben aracın 6. ayında baskı balatasını garantiden değiştirdim ayrıca 3 yıl sonrada kronik problemler başlamaya başladı araçta işte sürekli patlayan ampüller , lastik hava basıncını ölçen sensörün bozulması ve en önemlilerinden birisi de display ekranın sıcak havalarda tamamen silinmesi ve bunlar için peugeot 'un Fransadaki patronlarına mail attığımda beni hiç dinlemediler bile bir cevap bile gelmedi. Şimdi arkadaşlar biçok şey söylemiş işte Fransız arabasına binilmez çok kötüdür felan filan arkadaşım aracına düzgün binersen ve düzgün davranırsan hiçbişey olmaz ben 407'yi hor kullandım ve araç 3 yıl sonunda dökülmeye başladı buda son derece normal çünkü fransızlar kendi yollarına göre dizayn ediyorlar bu arabaları adamın yolunda abuk subuk çukur yok ki yada aniden önüne çıkabilecek taş ta yok karter muhafazayı plastik alışımlı olarak çıkartıyor. Evet alman arabaları daha sağlam olabilir Opel olsun Wolswagen olsun ama son bir 1 ay içinde neredeyse bakmadığım araç kalmadı ve en sonunda 308 e karar verdim neden 407 de bu kadar sıkıntı yaşamama rağmen yine peugeot aldım diye soracaksınız nedenleri şunlar.
    1.si bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi araba en donanımlı araba kesinlikle peugeot 308, Ford Fieastaya baktım en son 36.000 e full'ünü bırakıyorlar fakat arabanın içine bindiğin zaman kutu gibi bişey bu kadar para bu arabaya verilirmi diyorsun gerçekten de net olun arkadaşlar o araba o fiyat etmez hem daha küçük hemde içi full plastik fiestayı eledikten sonra citreon c3 e geldik onunda full'ünü 36.600 e bıraktılar fakat onunda içi bana çok güzel gelmedi 2. el bir araç inceleme şansı buldum arkadaş 25.000 kilometrede aracı satmaya çalışıyordu fakat araç daha 25.000'de kendini dağıtmıştı ve üst camın açılıp kapanan yeri damamen dağılmıştı ve kötü durumdaydı ve bu segmentte alabileceğiniz tek araç kalıyor oda opel astra 1.3 cdti onunda fiyatı 45.000 lere denk geliyor kız arkadaşım 1.6 benzinlisini kullanıyor yeni aldık ve herkes diyecek Alman arabası bilmem ne ben size isterseniz Alman arabasının bütün sorunlarını buraya raporlar halinde koyarım ve o zaman görürsünüz alman arabasını evet biraz daha sağlam görünebilir fakat daha 6. ayında arabanın değişmeyen parçası yapılmayan ayarı kalmadı şimdi kim savuncak alman arabasını araç elektronik olduktan sonra tüm arabalarda sorun çıkabilir çok satan arabada daha çok sorun duyarsınız çünkü daha fazla kişiden şikayet duymuş olursunuz.
    Son olarak söylemek istediğim şey net Peugeot kullanacaksınız arabaya eşşeğe biner gibi binmeyeceksiniz peugeot lar narin arabalar deli gibi basmaya çalışmayacaksınız bir arkadaşımda 307 var araç 280.000 km de ve aracını periyodik bakım dışında hiç servise götürmedi buna ne diyeceksiniz ve gerçekten çok sakin ve düzgün kullanır aracını herşey sizde bitiyor arkadaşlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caleidor

    bende bugün itibariyle 2011 model 308 HDI Comfort Exculusive pack li olan dan aldım 37.000 liraya beyaz için 15 gün kadar bekliyeceğim. Yanında hediye olarakta karter muhafaza demirini aldım park sensörü yerine. Bu benim ilk arabam olacak fakat ailemizde 407 1.6 HDI modeli vardı 4-5 yıldır bir fiil aracı kullanıyorum ve şunu söylemek gerekirse arabalar segmentlerine göre çok güzel görünüş ve ilk izlenim olarak fakat ile başlayacağım noktada önemli sorunlardan bahsedeceğim tabi bunlar her araçta olurmu bilmem. 407 1.6 HDI ı ilk çıktığında hemen aldık araç mükemmel görünüyordu zaten 1 yıl içinde hemen her yerde görür olduk araçları ben aracın 6. ayında baskı balatasını garantiden değiştirdim ayrıca 3 yıl sonrada kronik problemler başlamaya başladı araçta işte sürekli patlayan ampüller , lastik hava basıncını ölçen sensörün bozulması ve en önemlilerinden birisi de display ekranın sıcak havalarda tamamen silinmesi ve bunlar için peugeot 'un Fransadaki patronlarına mail attığımda beni hiç dinlemediler bile bir cevap bile gelmedi. Şimdi arkadaşlar biçok şey söylemiş işte Fransız arabasına binilmez çok kötüdür felan filan arkadaşım aracına düzgün binersen ve düzgün davranırsan hiçbişey olmaz ben 407'yi hor kullandım ve araç 3 yıl sonunda dökülmeye başladı buda son derece normal çünkü fransızlar kendi yollarına göre dizayn ediyorlar bu arabaları adamın yolunda abuk subuk çukur yok ki yada aniden önüne çıkabilecek taş ta yok karter muhafazayı plastik alışımlı olarak çıkartıyor. Evet alman arabaları daha sağlam olabilir Opel olsun Wolswagen olsun ama son bir 1 ay içinde neredeyse bakmadığım araç kalmadı ve en sonunda 308 e karar verdim neden 407 de bu kadar sıkıntı yaşamama rağmen yine peugeot aldım diye soracaksınız nedenleri şunlar.
    1.si bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi araba en donanımlı araba kesinlikle peugeot 308, Ford Fieastaya baktım en son 36.000 e full'ünü bırakıyorlar fakat arabanın içine bindiğin zaman kutu gibi bişey bu kadar para bu arabaya verilirmi diyorsun gerçekten de net olun arkadaşlar o araba o fiyat etmez hem daha küçük hemde içi full plastik fiestayı eledikten sonra citreon c3 e geldik onunda full'ünü 36.600 e bıraktılar fakat onunda içi bana çok güzel gelmedi 2. el bir araç inceleme şansı buldum arkadaş 25.000 kilometrede aracı satmaya çalışıyordu fakat araç daha 25.000'de kendini dağıtmıştı ve üst camın açılıp kapanan yeri damamen dağılmıştı ve kötü durumdaydı ve bu segmentte alabileceğiniz tek araç kalıyor oda opel astra 1.3 cdti onunda fiyatı 45.000 lere denk geliyor kız arkadaşım 1.6 benzinlisini kullanıyor yeni aldık ve herkes diyecek Alman arabası bilmem ne ben size isterseniz Alman arabasının bütün sorunlarını buraya raporlar halinde koyarım ve o zaman görürsünüz alman arabasını evet biraz daha sağlam görünebilir fakat daha 6. ayında arabanın değişmeyen parçası yapılmayan ayarı kalmadı şimdi kim savuncak alman arabasını araç elektronik olduktan sonra tüm arabalarda sorun çıkabilir çok satan arabada daha çok sorun duyarsınız çünkü daha fazla kişiden şikayet duymuş olursunuz.
    Son olarak söylemek istediğim şey net Peugeot kullanacaksınız arabaya eşşeğe biner gibi binmeyeceksiniz peugeot lar narin arabalar deli gibi basmaya çalışmayacaksınız bir arkadaşımda 307 var araç 280.000 km de ve aracını periyodik bakım dışında hiç servise götürmedi buna ne diyeceksiniz ve gerçekten çok sakin ve düzgün kullanır aracını herşey sizde bitiyor arkadaşlar.

    Tamamen katılıyorum arkadaşım bütün söylediklerine bence peugeotlar mükkemel araç fiyatına göre bende aldığım son üç araç peugeot




  • 2011 model 308 HDI Comfort Exculusive packli 90HP mi arkadas? hayırlı olsun, civciv hiç bir zaman üzmez içine binip bir tur attın sonra bırakamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.