Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (3112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: av_avi , av_avi
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (2 Mobil) - 16 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.450
Cevap
636
Favori
2.484.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31103111311231133114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Gelsin de 2025 olur 2026 olur, nasipse görelim yeter ki. Bu ekonomide pek de acele etmese olur yani YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcangoral kullanıcısına yanıt

    Evet, cihaz bağlayıp hatayı silip kronik elektrik arızası olduğunu söylediler.

  • hakanyargici kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim. Aracı çalıştırır çalıştırmaz motor arızası uyarısı çıkıyor bende. ayrıca yokuş çıkarken fark ettim araç gaz yemiyor. sanki turbo devreye girmiyor gibi.

  • ozcangoral kullanıcısına yanıt

    Rica ederim. Ben hiç böyle bir sorun yaşamadım. Hepsinde araçta yanabilecek ilgili ilgisiz tüm arıza ışıkları yanıyordu. Sadece birinde araç benden vites ve gaza olan müdahalemi komple kesti. Gaz yemiyor bile değil gaz pedalı hiç tepki almıyordu direk. Hepsindede aracı durdurup çalıştırdım ve düzeldi. Hatta bir kaç ay öncesinde elkt. bagaj, araç çalışırken çalışmıyor fakat çalışmıyorken sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. Bir süre sonra kendi kendine geçti.


    Sorun ile ilgili o dönem işlemlerimi İstanbul'da bulunan General Peugeot'a giderek halletiriyordum fakat uzun bekleme sırası ve uyguladıkları fiyat politikası yüzünden Maslak'ta bulunan Eurorepar bayii'si olan Maslak Peugeot'a gidiyorum. Fiyat olarak yetkili servisten hiç bir farkı yok hatta biraz pahalı bile olabilir fakat sana afaki bir rakam çıkartabiliyor olmaları ayrıca herkes Peugeot'un oluşturabileceği sorunlara fazlasıyla hakim olması servise gitmemdeki önemli neden oldu. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız en azından kontrol için aracı götürüp baktırmanızı tavsiye ederim.





  • kerim35 kullanıcısına yanıt

    Öncelikle geçmiş olsun bendede 2019 1.5blue hdi var İstanbulda özel servise gidiyorum dün egr değişim için gittiğimde aracımdan eksantrik zincir sesi gelmeye başladığını söylediler daha önce bakımlardada uyarılmıştım 90/115 bin km aralığında sorun olabiliyor dikkat et ses duyarsan gel dediler tabi ben çok dikkat etmedim ama onlar dün sesi duyduğu için beni uyardı set halinde üst kapakla birlikte değişim yapıyorlar 7 mm zincir yerine 8 mm geliştirilmiş zincir. Aracım 110 bin kmde bugün aracı bırakıyorum eksantrik zincir + egr+ triger değişim + devirdaim pompa + periyodik bakım yağ+partikül temizliği 49.500 tlye anlaştım normalde triger ve devirdaim için 120 bin km dediler bende 10 bin km için riske atamam girmişken tek seferde çıksın dedim trigerde 110 bin km olmuş sonuçta garantisi yok kopabilir bende durum bu şekilde kopmadan en azından uyarı aldım yetkili servisler düz bakım yapıp gönderiyor çok ilgili değiller onun için özellerle samimi olduğunuzda başınıza birşey gelmemesi için uyarıları yapıyorlar sağolsunlar. Dün görüşmeye gittiğimde tesadüf 2020 model 5008 vardı sahibide ordaydı konuya dahil oldu 75 bin kmde zincir kırmış 1 hafta önce onunda komple motor inip yapılmış 80 bin tlye yapmışlar adamın durumu beni daha iyi düşündürdü ve hemen anlaştım daha büyük sonuçlar üzücü olmasın diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ulaş72 U kullanıcısına yanıt

    Merhaba, çözüm bulabildiniz mi bu uyarı için neymiş?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • victory33 V kullanıcısına yanıt

    park sensörleriniz kapalı.

  • 2020 Gt aracın üstündeki lastiklerimi Bridgestone Turanza 6 225/50R19 96V ile değiştirdim ama buna uygun hava basıncının olduğu bir bilgiye denk gelemedim. Yeni lastiklerin basıncını ne yapmalıyım? Bridgestone internet sayfasına yazdım ama dönüş olmadı.

  • Goday kullanıcısına yanıt
    Avrupada hybrid modellerin bazıları 225/50/19 lastik ile geliyor bu araçların kapı etiketlerine ulaşmak lazım en doğru bilgi için👍 ancak şunu da belirteyim bu dediğim hybrid 3008 lerde jantlar klasik san francisconun 7j olanı değil de 7.5j olanı olarak geliyor( 225 ebat için 7.5 üretilmiş ekstradan özel olarak) dolayısıyla 3008 lerde bizim kullandığımız fabrikasyon 19 incj 7 j ler için 225 ebat hava basınç bilgisine tam olarak ulaşamayacağız, ha ben çok aradıktan sonra pes edip 33-34 basıp geçtim😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trschumi -- 30 Mart 2024; 15:24:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, parcagönder sitesinde New York model jant gördüm, 2019 model 1.6 3008 e uyumlu mu? Muayenede sıkıntı çıkarır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • semiheses26 S kullanıcısına yanıt
    2.0 dizel 3008lerde zaten bu jant kullanıldı P84 3008 için.
    Muayene jant ve lastik ile pek ilgilenmiyor anlamsız bir görüntü yoksa.

    Bu janta geçecekseniz 235 50 R19 lastik uygun bir tercih olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Mart 2024; 9:51:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trschumi kullanıcısına yanıt
    Bu tip durumlarda Göz kararı aslında her zaman iş yapar :)

    Göz ile karar verilemiyorsa fazla ve düşük şişirme ile fark görülüp,sonra ideal basınca karar verilebilir.

    YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    Anladım ama bu jantlara geçip de muayeneden kalmakta istemem açıkçası. New York Jant uygun lastik ebatı dediğiniz gibi 235 50 R19 gözüküyor, değişim sonrası kapı da bulunan etiket değiştirilir mi?

  • semiheses26 S kullanıcısına yanıt
    Etiket değişmez. Muayene den bundan sebep kalınmaz..mevcut 7j janta 235 lastik de muayeneden geçiyor zaten.. oversizing riskini kullanici almış oluyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 31 Mart 2024; 12:11:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler merhaba, 2023 1.5 Bluehdi Allure aracımı 2024 1.2 Hybrid GT ile değiştireceğim. Yorumlarınız nelerdir sizce bu geçiş mantıklı olur mu iki araç arasında yakıt tüketimi olarak 1.2 olan beni üzer mi? Bir de GT'nin farkları nelerdir? Donanım listesinde yazan farklar haricinde yalıtım gibi farklar da var sanıyorum. Teşekkürler

  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Arada vereceğiniz fark ne kadar ona bakmak gerek. Mevcutta piyasanın tatil olduğunu düşünürsek ikinci elde,Çok mantıklı bir harekwt gibi görünmüyor kaldı ki Haziran da yeni kasa gelecek..
    Zarar yazacak bir hareket diye düşünüyorum bu hamleniz.

    Teknik olarak da elinizdeki araç tam otomatik EAT8 şanzıman iken alternatif düşündüğünuz yeni çift kavrama bir şanzıman.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • acquiles kullanıcısına yanıt

    250 bin tl hocam. Bu 4. 3008 olacak diğer 3'ü hep 1.5 dizeldi.

  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Aynı 3008i 4 kere mı aldınız anlayamadim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt

    Zevk meselesi ise kimseye söz düşmez.


    Diğer yandan SON MODEL olsun da ne olursa olsun "titizliği" diyorsanız yine kelimeler anlamsız.



    Ama BENCE 2023 model aracı sırf yeni geldi yenisi ile değiştirmek biraz israftır. Arada mutlaka Allure-GT farkı olacaktır, ancak hayatınızın ne kadarı araba da geçiyor? Elde edeceğiniz farklar size ne katacak?


    Keyif içinse başa dönelim, sözü keselim. Mantıklı bir neden arıyorsak, devam edelim. Elinizdeki araç 4-5 yaşında olsa olabilir derdim.


    Ancak durduk yere sırf yenisini almak için değişikliğe giderseniz, sizi sadece hayal kırıklığı bekler.


    Elbette BENCE.

  • Teşekkürler hocam mantıklı diyorsunuz tekrar bir gözden geçireyim. Ama 250 farka da 2024 alabileceğim başka araç çok yok açıkcası yeni gelenler çok pahalı geliyor tiguan vs 2.5 milyon bandında olacak gibi.


    @acquiles evet hocam ailecek 3008'den çok memnunuz eve girecek 4. araç olacak. Diğerleri satılıyor tabi ki aynı anda 4 tane 3008 yok yani.


    Farklı araç tavsiyeleriniz var mıdır?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 1 Nisan 2024; 23:34:16 >
  • 
Sayfa: önceki 31103111311231133114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.