anker. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücret talep ediyorlar mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Mantıklı bir çözüm..bakalım gerçek olacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() 8 gün önce bakımda servis güncelleme yaptı . Değişiklik varmı bakmadım fakat bugün birkaç aydır bağlanmayan mypeugeot araça bağlandı güncelleme ile alakası varmı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Navigasyonlu araçlarda TomTom'un sunduğu Canlı Trafik hizmetini kullanabiliyor musunuz? |
Mantıklı olduğu için bence de uygulanmaz :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet kullanıyoruz. Telin İnternet paylaşımını açınca otomatik canlı trafik açılıyor. Son güncellemeyi bende yaptım ama peugeot apk hala araca bağlanamıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende uzun bir süre kullandım fakat bir ay önce yaptığım son güncellemeden sonra artık çalışmıyor. |
valla ben internet verince geliyordu canlı trafik birgün gitti bir daha hiç gelmedi :) |
Merhaba, Ankara'da kullananlar kış lastiği olarak ne kullanıyor acaba ? Memnun olduklarınızı yazabilir misiniz ? |
Merhaba, ben Falken'i tercih ettim. Henüz kış geçirmedik ancak ses seviyesi ve konfor yönünden memnun kaldım. |