Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (1388. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ozcangoral , ozcangoral
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
65.078
Cevap
627
Favori
2.941.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
78 oy
Giriş
  • Daha önce 19 inç lastikleri 235/50/R19 ölçüleri ile değiştiren arkadaşlar olmuştu bu konuda Bilgi alabilirmiyim bir sıkıntı yaşadınızmı yorumlarınızı merak ediyorum birde kaza durumunda kasko sıkıntı çıkarırmı muayene zamanı kış lastiklerine denk geliyor ikonunda sıkıntı yok fakat kasko konusunda bileğisin olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim herkese iyi bayramlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla lastik konusunda ben de büyük ikilemdeyim.Geçen ay ikinci el aldığım GT Line 30bin'de ve üzerindeki Primacy 3 lastikler artık ömrünü doldurmak üzere. Gel gelelim Ekim sonunda muayene var ve 235/50'lik lastik takmak istemiyorum şimdiden.

205/55'de de çok az opsiyon var, Continental Premium Contact 6 olabilir veya bikaç ay sonra Primacy 4 gelecekmiş, ama Michelin takmak istemiyorum.

Ayrıca mevcutta engebe çukurlarda yaşadığım fazla sarsıntı 235/50'lik lastikte daha mı fazla olur yoksa bir nebze azaltır mı onu da bilmiyorum.

Ya 205/55 Continental Premium Contact 6 alacağım ya da her anlamda daha iyi olduğuna emin olursam muayeneyi bekleyip, ardından 235/50'lik bi takım alacağım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dün lastikten çıkarttığımız devasa çivi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlitoss -- 13 Ağustos 2019; 8:26:28 >
  • İyi günler başıma bir olay geldi başka birine geldi mi merak ettim. 2016 26000 de aracım yakıt göstergesi kafasına göre yanlış gösteriyor. Araçla yaklaşık 75 km yol gittim yakıt göstergesi hiç kıpırdamadı yarının az üstünde durdu. Ertesi gün araca bir bindim yakıt çeyrek depo. Sonra ertesi gün tekrar bindim yakıt yine yarının bi tık üstü. Hiç yakıt alınmadı. Yarının üstünde iken 290 km yol gider gösteriyor. Sonra 100 lira mazot aldım yakıt göstergesi 3/4 seviyesine geldi. Gider yolda 390 civarlarında gösteriyor. Var mi daha önce böyle bir sorun yaşayan?

• Aynısı bende vardı, çok hassas birisi olduğumdan serviste 3-4 kişi bakınca farkına vardı, netice direksiyon kutusu için sipariş verildi Fransa’ya. Bir ay içinde direksiyon kutusu değişti. Şuan öyle bir sorun yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aslanb47 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim garanti bitmeden halledeyim. Hangi serciste yaptırdınız acaba. Muhtemelen sorun yok diyecekler tekrardan. Servise ulaşıp konuşturmaya çalışırım hızlı hallolur.

• Arkadaşlar, bu sabah farkettim ki kaputta 15cm civarında bir çizik var. Bir kısmına tırnak takılıyor bir kısmına takılmıyor. Nasıl oldu hiçbir bilgim yok... Tavsiye edeceğiniz bir çizik giderici pasta vb malzeme var mıdır? Bende eskiden kalma turtle marka çizik giderici var ama pek işe yaramadı. Sildiğim beze arabanın rengi de gelmedi.
    Teşekkürler.

• Simültane S kullanıcısına yanıt
    www.hepsiburada.com
    Araç Çizik Giderici Ürünler & Fiyatları
    https://www.hepsiburada.com/cizik-gidericiler-c-20035740

Bu ürün işinizi görecektir. Fakat çizik astara indiyse o zaman rotus boyası da temin etmeniz gerekir. Yukarıdaki ürün Vernikte kalan ve astara inen çizikler için nasıl uygulama yapacağınızı anlatıyor.
    Dediğim gibi astar görünüyor ise aracın boya kodu ile küçük bir rotus boyası temin edin. Minik şişede alım yapabilirsiniz.

• Simültane S kullanıcısına yanıt
    Kaput önemli bir bölge profesyonel yardım alın bence. Cizigin durumuna göre müdahale ederler. Elle yapmayın bence daha kötüye gitmesin, makine gerekiyor genelde. Biraz su zımparasi sonrası pasta cila hallolur. Tırnağa takılan kısım maalesef zor ama iyi bir rötuş yapılırsa çok gözükmez.Renk önemli tabi renk nedir.

• Önerileriniz için teşekkürler. Bende de turtle var ama benimki hem eski basit birşey hem hiç boya rengini almıyor sildiğim bez. Müsait bir zamanda göstereceğim bir yerlere ama turtle ürünlerini bir incelerim AVM’de vardı.

• Mardin’de ikamet ediyorum. Kızıltepe otomotiv servis ismi

• aslanb47 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de batmandayim direk oraya giderim haberdardırlar sorundan.

• kyle007 kullanıcısına yanıt
    235/50 R19 Lassa Competus 2 aldım gayet memnunum. Araba rahatladı konfor arttı yol tutuşu mukemmel oldu arkası virajlarda atmıyor artık ayrıca jant kaldırıma sürmüyor lastik engelliyor. Eksi yönlerine gelince performans sanki %10 gibi düştü sadece kalkışta. Yakıtta %10 arttı gibi. Bence kesinlikle değer. Michelin tekrar yanlardan erir diye almadım

• Park halinde sag silecegimi kirmislar. Servis 400 tl dedi. Bunu daha uygun bulabilecegim bir yer varmidir. Cikma filan.
    Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.

Benim aracımda da 5000 km'de ve aynı AdBlue uyarısını verdi. Opet'ten 18 lt'lik bidon aldım. Doldurmaya başladım huni ile. 13 litre falan ilave aldı içine daha da alıyordu ama ben yeterli olduğunu düşünüp daha doldurmadım.

Orijinalden alıntı: fagala

Park halinde sag silecegimi kirmislar. Servis 400 tl dedi. Bunu daha uygun bulabilecegim bir yer varmidir. Cikma filan.
    Bilgisi olan yardimci olursa sevinirim.
    Silecek kalkmaz hayvan herif zorlayıp kırmış demek ki.
    Kaputta hasar var mi ??

Iyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahefendi

235/50 R19 Lassa Competus 2 aldım gayet memnunum. Araba rahatladı konfor arttı yol tutuşu mukemmel oldu arkası virajlarda atmıyor artık ayrıca jant kaldırıma sürmüyor lastik engelliyor. Eksi yönlerine gelince performans sanki %10 gibi düştü sadece kalkışta. Yakıtta %10 arttı gibi. Bence kesinlikle değer. Michelin tekrar yanlardan erir diye almadım
    Park aşamasında lastiği kaldırıma sürtüyorsanız.
    Her lastik aşınır, kaldığım ve lastik arasi 10 cm boşluk idealdir.

Iyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• quote:

Orijinalden alıntı: andruil

Benim aracımda da 5000 km'de ve aynı AdBlue uyarısını verdi. Opet'ten 18 lt'lik bidon aldım. Doldurmaya başladım huni ile. 13 litre falan ilave aldı içine daha da alıyordu ama ben yeterli olduğunu düşünüp daha doldurmadım.
    Lanet olsun ya adblue dan biktim vallahi

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.