Hocam araya giriyormuş gibi olmayayım ama belirtmeden geçmek istemedim :) inanın 17 jant TR yolları için riskli. Benim bu ay teslim aldığım araçta da 17 var (215 45 R17) ama kışlık lastikler için 16 teneke jant bakıyorum (205 55 R16 takacağım) Peki neden riskli geliyor bana çünkü çukur bol , yol ile hizalanmamış rögar kapakları bol haliyle konfor seviyesi düşüyor ve lastik de ince yanak olduğundan yarılma riski yüksek. Haa ama yol tutuşu yüksek hızlarda bariz iyi GT logosunun hakkını veriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (65. sayfa)

-
-
Evet hocam öyle bir risk de var ama uzun süredir 17 jant 308 kullanıyorum, görüntü ve direksiyon netliği açısından ciddi fark var. 16 jantlı 208 kullanınca bu netlik biraz düşük geldi açıkçası, daha konforlu olduğu kesin ama manevra kabiliyeti vw direksiyon keskinliği de o ölçüde azalıyor (belki de 308 ile karşılaştırmamak lazım bilemiyorum).
Sizin teslim süreci nasıldı? Toplamda ne kadar beklediniz gümrük sonrası?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Furkan Bey, Allure Selection teslim alacağız inşallah.
baktığımızda kolayca takılacak yeri görebiliyor muyuz ?
-
Çok beklemedim şükürler olsun hızlıca ilerledik :)
Sadece bayi showroom modunda teslim etti, ona biraz üzüldüm ama ertesi gün serviste sorunu 5 10dk de çözdüler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet çok basit. Lakin orjinal üründen alin yan sanayi almayin.
-
hocam sizinki gt paket mi? eger gt paketse far sorunu var miydi? tesekkurler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet, şirket aracımda 208 GT , 2 sinde de hiçbir sorun yok hocam maşallah diyim
Yalnız farklı bir konu ama üzüldüm, 2023 model 208 lere otomatik park aktivasyonu direksiyon sistemindeki bir değişiklik sebebiyle henüz yapılamıyormuş
. 2022 ve altına oluyor dediler. Çalışmalar devam ediyormuş umarım çözerler.. Park konusu kız kardeşimin fobisi bir de istanbuldayız , ustalara çözüm bulur bulmaz bana ulaşmalarını söyledim bakalım
-
-
Hocam bende 2021 gt var far yükseklik sorunlu ama mepa istanbul servis çözdü bilgisayara bağlayıp kasa tipini Avrupa yapıyor sonrasında çözülüyor.
anladim hocam tesekkurler, 2023 modelde cozulmustur diye dusunuyorum umarim yanilmam🤔
Selamlar, bende geçen hafta aracın parasını ödeyip türkiye gümrükte olan bir aracı beklemeye başladım. Bu ay sonu geleceği söylendi ve hala bekliyoruz. Merak ettiğim birşey var. Aracın Allure Selection modelinde farlar beyaz mıdır? Bir de aracın avrupa aracı olup olmadığını nasıl anlarız?
-
Merhaba hocam, öncelikle aracınız hayırlı olsun.
Avrupa paketi denilen araçlar pandemide başka ülke kotalarında olup Türkiye'ye yönlendirilmiş olan araçlar. Şu anda böyle bir uygulama olduğunu zannetmiyorum. Allure selection pakette farlar merceksiz fakat beyaz led geliyor. Hangi bayiden aldınız, fatura kesildi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 25 Ağustos 2023; 20:41:37 >
Evet hocam fatura bu ayin 17’sinde kesildi. Bu ayin sonunda gelecegini söylediler. Her telefon calisinda heyecanla bekliyoruz. Arabayi alinca birkac islem yapmayi planliyorum. On ve arka tampona lip takicam ama akilli vida delikleri tampona zarar verir mi bilemedigim icin kararsizim. Bir de kabin ici ayak alti led’i varmis sanirim onu da dusunuyorum ama ise yarar mi kararsizim.
aslinda farlari da beyazla degistiririm diyodum ama led farsa hem goruntusu guzeldir hem de simsek selektor varsa birsey yapmama gerek kalmaz sanirim. Malum uzun yolda one atlayacak olan tirlar icin normal selektorler pek ise yaramiyor
Bizde teslim almayi bekliyoruz. Arac ile ilgili bir kac sorum var;
Dodik yaptiracak misiniz
Lip dediginiz sey tam olarak ne icin ?
Ayak aydinlatmalarini bende alip taktiracagim
Arac ici led aydinlatma yaptirmayi dusunuyor musunuz ?
Koltuk koruma onerir misiniz ?
Tum bu islemler icin duzgun bir usta onerecek var mi ?
Birde surus destek paketi yok bizim aracta. Bunu sonradan gizli ozellik vs ile actirabiliyor muyuz ?
7500 tl lik bisey donanim olmasa gerek.
Arac allure selection paket. Ek 10” ekran ve navigasyon sistemi mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 27 Ağustos 2023; 9:10:48 >
Selam dostum, benim aracta ayni sekilde allure selection paket +10” ekran+navigasyon olarak aldik. Surus destek hakkinda hic bilgim yok ama yazilimla gizli ozellik acmaa isi kafami kurcaliyo.
Bir de dodik simdilik dusunmuyorum. Dusunmeme sebebim ise; dodiklerin pahali olmasi. Ucuz olsa alir takardim veya taktirirdim ama internette arastirdigimda her birisi 2000tl gibi bir fiyat gordum. Toplamda 8000 lira vermek cok mantikli degil.
Arac ici led aydinlatma da elektrik tesisatina yuk bindirecegi icin onu da dusunmedim.
Lip dedigimizde on tamponun altina ek parca gibi dusunebilrisiniz. 3 parca veya 4 parca alip takmak var aklimda ama tampona vida atmak istemiyorum. Ne yapicam bilemedim. Google’a 3 parca lip yazarsaniz cikar.
Birde egzoz ucu almayi planliyorum ama onu da kaynak yaptirmak istemiyorum. Vidali bulabilirsem alicam.
Aslinda arabaya yapilabilecekler sunlar; dodik, egzoz ucu, on arka lip ve marsbiyel ve birkac noktaya ic mekandaki yesil renkle uyumlu kaplama yapilabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Sürüş destek paketi olan araçlarda panjurda sensör gibi bir şey var o yüzden yazılımla açılmıyor olabilir.
Ustad o zaten kamera veya park destek veya navigasyon icin olan sensor degil mi ?
Ön park sensörü veya kamera ile alakalı olmadığını biliyorum ama belki navigasyon için olabilir. Ben onun sürüş destek ile alakalı olduğunu düşünmüştüm ama kendi yorumum tamamen.
Hocam ben dodik yaptırmayı düşünüyorum ama 10 bini bulacaksa yaptırmam. Bayiye bir soracağım. Sizlerle aynı şekilde 10 inç ekran ve 3d navigasyonlu araç bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X