Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.442
Cevap
162
Favori
362.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ankara abc . Dün bi arkadaş göraldan şans eseri buldu sipariş verdi ama 2 ay sonra gelecek arabası. Ona bu kadar fazla bi fiyatlandırma çıkarmamışlar. Yine de liste diyatının üstünden almış ama.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nitroture N kullanıcısına yanıt
    Evet şans eseri bulunuyor gerçekten Tanıdık olmazsa araç bulunamıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2008 Peugeot ün kendi 2. El sitesinde bile sıfırından pahalı nasıl bir döneme düştük Allah'ım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadrainman kullanıcısına yanıt

Arabanın 2.el fiyatının 0 fiyatından yüksek olduğu saçma sapan bir piyasa Türkiye dışında dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur sanırım. Ve bu düzende bayilerde galericilere çanak tutmakta,

• 2020 2008 gtline 1.2 benzin ile aranıza katıldım :)

Deposu daha büyük olsa çok daha iyi olabilirdi. Bunun dışında araçtan çok memnunum.

• NEGANYRSA kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, iyi günlerde keyifle ve sağlıkla kullanılsın.

• Konuda bulunsun ; oluşturduğum araç siparişi nedeniyle yeni araç geldiğinde 2008 i satışa çıkıyor olacağım. Aracım 2020 model 1.2 Puretech 130hp GT Line. Araç arayıp da bulamayan olursa Temmuz gibi DM den haberleşebiliriz.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Kaç kilometre hocam?
    Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

Teşekkürler hocam, şerit takip sistemi ve adaptive cruise control kullanımı hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Öndeki araca göre hız ayarlama nasıl yapılıyor?
    Bir de çarpışma önleme sistemi kendisi fren yapıyor mu yoksa sadece uyarı mı

Hocam genelde araçlarımı satacağım tarihte VavaCars üzerinden teklif alarak +40k / +50k TL kadar üzerine ilana çıkıyorum. Bugün aldığım teklif ₺1067k. Bu kadar oynak piyasada satış vereceğim tarihten evvel tam fiyat söylemek zaten imkansız malumunuz. Araç 32000km 'de.

Şerit takip sistemi, şerit konumlama asistanı olarak çalışıyor Adaptif Cruise olan GT ve GT Line versiyonlarda. Özellikle otoban sürüşlerinde çok büyük kolaylık sunuyor ve çok başarılı çalıştığını düşünüyorum. Aracınızda en memnun kalacağınız özellik IQ Led farları olacaktır. Gece sürüşlerinde uzun kısa geçişleri, aydınlatma performansları bence B Suv bir araçtan çok öte. Adaptif Cruise devredeyken araç öndeki araca göre sizin ayarladığınız maksimum hıza göre kendisi hız düşürüp yeniden hızlanabiliyor. Şehiriçi ben kullanışlı bulmuyorum çünkü öndeki araç durunca veya durma noktasından yeniden hareketlendiginde normalde bizim manuel olarak vereceğimizden daha yoğun gaz tepkimesi veriyor. Ayrıca öndeki araçla olan takip mesafesinde araya girenler insanın asabını bozuyor. Çarpışma önleme bende dur kalkt trafikte 2 kez devreye girdi ve gerçekten vurmamı önledi fakat onu test etmek imkanımız maalesef yok. Deneyelim derken vurmak riski mevcut gibi geliyor bana.

Aracı İstanbuldan aldım, dönüş yolunda 600km kadar kullandım. Gece dönüş yaptığım için uzun kısa far geçişleri, aydınlatması çok memnun etti.

Adaptif cruiseyi nasıl aktif ediyoruz hocam.

Edit aracım gtline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEGANYRSA -- 12 Nisan 2023; 22:22:12 >

Sol alt koldaki bize yakın duran çıkıntı düğmeyi Cruise moduna getirin hocam, sonra aynı kolun arkasındaki üst ve alt tuşlarla hızınızı belirleyin. Kolun tam üst tarafındaki tuşlar da araç takip mesafesini belirler. Ben en kısa mesafede kullanıyorum.

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu

Takip mesafe ayarı hangi tuştan hocam

Bizdeki kollar daha farklı ama üst yüzeyindeki diyebilirim.

Tamam hocam yarın araca bindiğimde bakayım, teşekkür ederim.

408’di de mi hocam. Güle güle kullanın. Konudan ayrılmadan bi yorumunuzu bekleriz artık :)

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

408 olamadı hocam, sinir ettiler beni. Tesla için kapora gönderdim. Abuk sabuk bir noktaya fırlamazsa fiyatı Tesla'dan devam hayırlısıysa.

Hadi ya sorması ayıp ne yaptılar hocam bayiden bahsediyorsunuz sanırım?

Olsun Tesla yorumunuzu da alırız hoca. Özellikle süspansiyon ve yalıtım konusunda. Her türlü geleceğe yatırım güle güle kullanın şimdiden.

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.