Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (128. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.430
Cevap
164
Favori
354.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor
    Koch Chemie GSF Gentle Snow Foam - Ph Nötr Köpük 1 Lt Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/koch-chemie-gsf-gentle-snow-foam-ph-notr-kopuk-1-lt_pdp_581873511

Buyrun hocam. Seramik için ideal kanımca. Ön yıkama olarak geçer bu da.

• HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim araştırırken görmüştüm bunuda güzel bir ürüne benziyor. Ama bu ön yıkaması sonra yıkamsı derken kafam karıştı. Yıkmacıya gidip adama 2 ayrı ürün mü vereceğiz şimdi önden kiri pası bunla at sonra al bununla yıka mı diyeceğiz, Seramik bozulmasın diye. Bu ön için ise sonrası için var mı tavsiye edeceğiniz?

şöyle birşeyde buldum ama ön yıkama diyor bunada.

https://www.hepsiburada.com/valet-pro-ph-neutral-snow-foam-yikama-kopugu-1lt-p-HBCV000002GECR

Buda sonrası için sanırım.

https://www.hepsiburada.com/valet-pro-advanced-poseidon-cilali-parlatici-sampuan-1lt-p-HBCV000008S68F?magaza=hobiotom

Hocam ben bu yıkama işine çok takıp bi sürü malzeme aldım foamer da dahil olmak üzere. Kendi köpük aletim olsun akaryakıt istasyonlarında ki içerisinde kostik solvent vs. olan köpüklerle yıkamayayım diye. Ama inanın zor. Sizin de yıkamacıya verip yıkatmamız zor dediğiniz şekilde. Kendiniz yıkayacaksanız bir nebze. Ön yıkama şampuanı ile ana yıkama şampuanı arasındaki en net fark gördüğüm kadarıyla cila ama mantık nedir bilmiyorum. Tek bildiğim ph nötr içeriği temiz şampuanlar leke çıkarmıyor temizlemiyor. Ama çift kova yaparsanız tek şampuan yeter. Sadece öndeki sinek lekelerine lokal çalışmanız gerekebilir yıkayıp duruladıktan sonra.

• Arkadaşlar, 2008'de cam suyunun bittiğine dair uyarı yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyruleWarrior kullanıcısına yanıt

Öyle bahçeli kendi özel garajım olsa ne güzel yıkarım aslında makinesine kadar alırım ama ne yazık ki öyle bir şansım yok. Ama onca para verdik seramik kaplattık en az 2 sene (iyi bakılırsa) ömrü var o yüzden de 6 ayda etkinliğinin yok olmasını yada azalmasını istemiyorum o yüzden elimden geldiğince malzemesini alayımda en azından yıkamacıda elemana kendi şampuanı değilde bununla yıka benim arabayı diyeyim başka çare yok. Yoksa gönül isterki çift kovamı alayım yavaş yavaş en ince ayrıntısına kadar kendim yıkayayım arabayı.

Ama netice olarak anladığım kadarıyla hem ön yıkama hemde sonrası için şampuan almak gerekiyor. Ama ikiside seramiğe zarar vermesin diye Ph nötür olacak .?

• mbs1905 kullanıcısına yanıt

Vardır diye tahmin ediyorum zira olmaması çok saçma olur. Bir önceki aracım 2007 modeldi onda vardı. Hemde baya göze soka soka orta bilgi ekranından uyarı veriyordu bittiğini.

Maalesef yok. Bittiğini su atmamasından anlıyoruz sadece.

Eşimin aracında, (Allure paket) cam suyu bitmesine rağmen bir uyarı gelmedi. Açıkçası bende şaşırdım. Sensör sorunumu var yoksa özellik mi yok arayıştayım. 😊

Hocam Ph nötr şart ancak tabi her ph nötr alınmaz. Ph nötr yazmak kolay gerçekten ph değeri ölçmek gerek. Ondan marka tercih edin. Ancak ana yıkama şampuanı da nötr olursa ön yıkamaya göre kire karşı etkisinde bir fark olur mu bilemiyorum. Çünkü olmayacaksa geriye cila kalır onu da ayrı alabilirsiniz.

• sfiesta S kullanıcısına yanıt

Nokian ile yakın fiyata GoodYear UG Performance düşünebilirsiniz. Diğer aracımda kullanıyorum 4 senedir. Nokian'a göre ıslak zemin performansı daha iyidir , daha sessizdir. Ancak kar performansı olarak Nokian rakipsiz olduğu için ondaki performansı beklememek lazım. Bir önceki aracimda da Nokian WR D4 kullanmıştım. Karda gerçekten harika bir lastik. Yağmurda zayıflıyor performansı. Kaygan hissettiriyor. Bulunduğunuz coğrafya daha ziyade yağmur alan bir yerse GoodYear rahatlıkla düşünebilirsiniz. Daha ekonomik bir lastik derseniz ekonomikler içerisinde Petlas olabilir belki. Ben kullanmadım fakat kullanan arkadaşlarım fiyatına göre iyi kar performansı verdiğini söylüyorlar.

• Arkaşlar 2008 alma arifesindeyim. Allure paket alacağım. Size sormak istediğim şey malzeme kalitesi nasıldır? B segment olduğu için biraz sert plastik olan yerler var onlar bir süre sonra gıcırtı yapıyor mu? Ve oiyano tusları , vitesin oldugu yerler falan cok ciziliyor mu? Birde hayalet ekranının oralarının kalitesi nasıl bi incelemde silmeye gelmiyor hemen su kacıyor diyordu. Yorumlarınızı bekliyorum

• -RAUL kullanıcısına yanıt

Valla araba alma durumunda o kadar araç inceledim c suv ve c dahil olmak üzere yeni golf leon t rock audi japonlar hariç hepsine girdim çıktım.

çoğu araç sert plastik. Klasik ön konsol yumuşak ön kapılar bir nebze ama arkalar kesinlikle sert.

o kadar incelememde algıdan mı tasarımdan bilinmez t rock ve c5 air en sertleriydi.

audi ve golf bile eskiye nazaran daha sert ve kalitenin düştüğü algısı yaşattı.

karar sizin.

Olduğunu sanmıyorum ama sadece şu özellik var.

Mesela arabanın silecekleri oto ya ayarlı

O sırada yağmur yağıyor ise,aracın vitesini geri takınca arka silecekler çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion3560 -- 5 Ekim 2021; 12:35:14 >

Ben yıllardan beridir her aracımı detaylı yıkarım

Tüm markaları kullanmışlığım vardır

Aracın şampuanı için valet pro iyi markadır.

Gyeonun şampuanları çok kalitedir.Özellikle seramikli araçlar için

Chemical guys markasınında şampuanlarını kullanabilirsiniz

Yıkama sonrası koruma için ve seramiğin ömrünü uzatmak için sio2 içerikli cila alın

Vonixx sio2 pro diye bir ürün var çok iyi.

Yine tekerler için ya meguairs jel parlatıcı alın

Ya da vonixx shiny parlatıcı alın.

Vonixx in sürmesi biraz daha kolay.

• M.L.Crassus kullanıcısına yanıt

enteresanmış heryere sensör koyup bunu atlamaları 🤔

• Bence aracın malzeme kalitesi aynı segmentteki araçlara göre oldukça iyi. Gt modelinde ön kapı üstleri de yumuşak fakat Allure modelinde sert plastik kullanılmış. Konsol kısmında ise üstteki malzeme yumuşak ve multimedia ekranı altındaki karbon görünümlü malzeme de yumuşak ve kaliteli. Onun haricindeki kısımlar ise sert plastik. Gt modelinde piyano siyahı olarak belirtilen yerler çokça olduğu için çizilme ihtimali daha çok. Hayalet ekran çok hassas evet o denilenler doğru. Hemen çizilebilir ve nemli bez kullanırsanız da deforme olma ihtimali yüzde yüz bence.

• safahh kullanıcısına yanıt
    C5'te Amerikan pick-up konsolu var sert gelmesi normal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Marmara bölgesinde oturuyorum allüre aracım var f/p 17inç kış lastiği öneriniz var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.