Şimdi Ara

yeni pc topladim sizce nasil ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -CPU: Intel Core i7 960 4x 3.2ghz QuadCore
    -Optical: LG Dual Layer DVD brander 22x GH22NS
    -Grafisch: Nvidia PsysX Geforce GT430-1Gb VGA DVI & HDMI PCI-E
    -Voeding: Krachtige & zuinige , Super-Stille 550W LCpower 12cm in LCpower ATX kast.
    -HDD: sata3-600 2000Gb (2TB) 64Mb Seagate harddisk
    -Geheugen: Trippel channel 24gb Elixir Micron DDR3-1333
    -Mobo: Asus Sabertooth USB3 Intel X58 Chipset
    -Gbit Lan / 1x PS2 / 8x USB 2.0 / 1x 1394 IEEE firewire
    -USB3 2port superspeed / 6x sata300, 2x sata600 (raid) /
    -2x USB2.0 front met audio (hoofdtelefoon & microfoon) front
    -7.1 Digital Sound (6x audio)/ 1x Spdif / Digital in-out 2x E- sata express extern
    -3x PCi-E16x / 1x PCi / 2x PCi-E2.0
    ekran karti iyimi sizce ark yorumlarinizi bekliyorum tsk simdiden

• Olmamış, siz max. bütçenizi yazın ona göre daha iyi öneriler gelir...
  • ben hollandada yasiyorum ve gecen aldim bu ozellikteki bilgisayari 800 euro oyuzden o paraya degermi diye degerlendirme yapilmasini istedim
  • i7-960---24gb ram---gt430
    Garip bir sistem olmuş
  • İşlemci, ram ve anakart gayet iyi ama ekran kartı çok zayıf kalmış, hazır pc'ye benziyor...
  • ekran kartini aslinda AMD Radeon HD 6990 4GB ALACAKTIM VAZ GECTIM DEMEKKI EKRAN KARTINDA BI YANLIS SECIM OLMUS BIRAZ FIYATI UCUKTU 500 EURO OYUZDEN BIRAZ DUSUGUNU TERCIH ETTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polat66 -- 25 Nisan 2011; 1:21:18 >
  • Bu arada power'da düşük olmuş biraz yeterli gelir sisteme ama daha iyi olabilirdi...

En kötü ihtimalle full hd oyun için, min. HD6850 ya da GTX460 alınabilir, biraz üst model için de HD6950 ya da GTX560Ti alınabilir duruma göre seçersiniz, f/p olarak iyi kartlardır bunlar.

Ancak HD6990 için, 12v çıkışı tek kanal üzerinden veren min 750w kaliteli bir psu öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni pc onerisi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hd6990 ile gt430 arasında hem fiyat bakımından hemde performans olarak dağlar kadar fark var, nasıl onu alacakken diğerine karar verdiniz garip doğrusu
  • seninde dedigin gibi arada 350 euro fark oynuyordu oyuzden bu da isimi gorur gibisinden aldim
  • GTX560 yada hd6950 nin özel fanlı modellerinden biriyle değiştirmenizi önerirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat66

seninde dedigin gibi arada 350 euro fark oynuyordu oyuzden bu da isimi gorur gibisinden aldim

Sanırım 2 set ram almışsın :D 1'inin almayıp ordan kısabilirdin ekran kartı için 12 GB ram bile Fazla gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexiety1 -- 25 Nisan 2011; 2:02:51 >
  • tsk yorumlarinizi dikkate aldim degistirmeye caliscam ama bu ozellikte oyun icin rahat oynatir demi yani cris 2 wow turunden oyunlari rahat oynayablirim demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat66

tsk yorumlarinizi dikkate aldim degistirmeye caliscam ama bu ozellikte oyun icin rahat oynatir demi yani cris 2 wow turunden oyunlari rahat oynayablirim demi

Bu ekran kartıyla ancak low da oynarsınız Crysis2 ve benzeri oyunları, O yüzden en yakın zamanda ekran kartını yenileyin derim hatta bütçeniz elvermiyorsa ramlerin yarısını satın hatta ve hatta sadece 4, 6 veya 8 gb bırakın gerisini satın eğer sistemde iş amaçlı ram'e çok yük bindiren bir uygulama filan kullanmıyorsanız zaten o ramlerin size şu an için herhangi bir faydası yok
    ramlerden ve ekran kartından gelen paraylada önerdiğimiz kartlardan birini hemen hemen alırsınız zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.