Şimdi Ara

Yeni patch öncesi buff / nerf haberleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzelim öküzün tanklığını bitirdiler, şimdi de nûkcü öküze geldi sıra. Ne oynayacaz o zaman savaşçı öküz mü?

Sanırım öyle olacak artık phantom dancer falan alıp kulelere bd yapacağız...

Ashe nerfünü komik bulanlar olmuş ama, biraz attack speed ile birlikte, kaçması nerdeyse imkansız bir slow makinesine dönüşüyordu, bu esnada vurduğu abartı critleri saymıyorum tabi.
  • höh tam da corki alacak idim.
  • ezreal in ultisine sınır getirirlerse naparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kienevel -- 6 Temmuz 2011; 20:46:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Fiddle nerf!

• Shen'in buffa ihtiyacı yok shen şu haliyle iyi bence.
    Kaylenin de remake gereksiz kayle şu haliyle oynamasını bilene oldukça sağlam bir champ bence heal ratiosu biraz artırılıp fiyatıda 1350 ye çıkarılabilir bunun dışında kayleye herhangi bir müdahele gerekmiyor.
    Fiddle nerflenebilir.Rammus'un taunt süresi düşürülebilir.Morde nerf yiyebilir.
  • buff nerf biliyorumda remake nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0yaL

buff nerf biliyorumda remake nedir?

yenilemek sanırım zamanında ryze ye yapmıslardı sağlam bi nerf ona da ramake denebilir.
  • Alistar nerf kesinlikle gerekliydi. Alistar'ın neler yaptığını herkes biliyor çok az ap kasınca.
    Annie kesinlikle nerf'lenmeli. Bakın kesinlikle diyorum. 2 oyunda bir annie. Durduramıyorsunuz küçücük kızı 3 skill'i ile herkesi alıyor.
    Morde'ye ne zaman nerf gelicek hala merak ediyorum. Dün hayatımda ilk defa morde oynadım, 18-4 gibi komik bi skorla bitti. Late game'de ultisi tek başına oyun kazandırıyor başka birşey yapmaya gerek yok.
  • ozaman kaylenin skilleri yenilencek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 6 Temmuz 2011; 22:07:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensa Zangetsu

Alistar nerf kesinlikle gerekliydi. Alistar'ın neler yaptığını herkes biliyor çok az ap kasınca.
    Annie kesinlikle nerf'lenmeli. Bakın kesinlikle diyorum. 2 oyunda bir annie. Durduramıyorsunuz küçücük kızı 3 skill'i ile herkesi alıyor.
    Morde'ye ne zaman nerf gelicek hala merak ediyorum. Dün hayatımda ilk defa morde oynadım, 18-4 gibi komik bi skorla bitti. Late game'de ultisi tek başına oyun kazandırıyor başka birşey yapmaya gerek yok.

annie nerf mi OMG buff lazım (gibi cümlelerle karşılaşmanız an meselesi )

6 lwl üzerinden annieyi değerlendiriyoruz :

Q (3 lwl skillimiz ) : 90/130/170/210/250 (+0.75)

w (2 lwl skillimiz ) : 85/135/185/235/285 (+0.8)

E kalkan açmadığını düşünüyoruz

R (ultimiz ayımız ) : 200/325/450 (+0.8)

130+135+200 = 465

ortalama mid gamede 6 lwlde karşıdaki rakibin en fazla 1k canı olur..(item-rune)

takımda jungle var ise annie tek combo ile 465 vuruyor+ignite üstüne birde 1.75 stun..ww jungle düşünürse oda bir ulti atsa..oh mis gibi eşitlik..bir mage heroda stun olmaz..olursada brand gibi olur şartı şurtu olması lazım..annie stun stacklemese bile qwer yapmasıyla 5 skillide stun..stun süresi 1.5 ve stack sayisi 8 e çıkması taraftarıyım..onun dışında ultisi ile birlikte passivenin çalışmaması lazım..2 tane alan stun skilli oluyor..nasıl bi iştir bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: kittyMiE

quote:

Alistar nerf kesinlikle gerekliydi. Alistar'ın neler yaptığını herkes biliyor çok az ap kasınca.

130+135+200 = 465

ortalama mid gamede 6 lwlde karşıdaki rakibin en fazla 1k canı olur..(item-rune)

takımda jungle var ise annie tek combo ile 465 vuruyor+ignite üstüne birde 1.75 stun..ww jungle düşünürse oda bir ulti atsa..oh mis gibi eşitlik..bir mage heroda stun olmaz..olursada brand gibi olur şartı şurtu olması lazım..annie stun stacklemese bile qwer yapmasıyla 5 skillide stun..stun süresi 1.5 ve stack sayisi 8 e çıkması taraftarıyım..onun dışında ultisi ile birlikte passivenin çalışmaması lazım..2 tane alan stun skilli oluyor..nasıl bi iştir bu..

Annie qwer kombosunu kapışma sırasında harf şekliyle yaparsa ulti'den sonra bir tane daha Q skilli oluyor. 2 saniye daha oyalanırsa W skill'i açılıyor ve bir stun daha geliyor.
    Yani karşısında ayakta durmak pek de mümkün değil.

Annie'yi 15 saniye kovalasan hayatta kalman da mümkün değil. En az 6 skill yersin. Kendim de annie oynuyorum ve büyük keyif alıyorum oynarken ama madem oyunda denge aranıyor annie'den başlamaları gerekiyor önce.

• hiçbirşeye yorum yapmak istemiyorum da annie op diyen zihniyetleri anlamıyorum. q-w-r combosu bitiriyor diyosunuz da aynı şeyi yukarıda bir arkadaş da belirtmiş. bunu brand e-q-w-r combosuyla leblanc w-q-r combosuyla anivia r-q-e combosuyla yapıyor bunlar OP mu şimdi? yani siz üstüne stun efekti olan bi annie nin dibinde "hadi bana combonu yap" gibisinden durursanız tabiki sizi 3 skillde indirecektir adı üstünde "burst dmg". yada başka bir deyişle mage.

genel olarak ap veya ad carry oynarım ve her zaman mid tercih ederim. genelde midde annie gibi burst yapan champler görürsünüz şahsen kendim annie yi çok severim en keyifli mid champ i dir.karşıma bu annie dahil "op" dediğiniz champler her zaman gelir fakat hiçbirine combo yaptırtmam çünkü neler yapabileceklerini biliyorum. örneğin karşımda malzahar varsa null zone açtığında hemen çıkmaya çalışırım böylece ulti de yesem null zone dışında pek bir etki yaratmıyor.bunlar tecrübe ve karşıda champi tanıma olayıdır arkadaslar ayrıca bu olaylar genelde midde olur duo lanelerde hiçbir mage in 6 lvl olur olmaz double aldığını görmedim ben çünkü onun karşısında 1 yerine 2 tane 6 lvl olmuş rakip vardır

edit:

ekleme yapmak istiyorum annie 5 skillde stun açılıyor ki bu normal bişey. bi heroda 4 skill var ve ben annie oynarken kalkana 6 lvldan önce hiç vermedim.bi skill de ulti oluyor ki o da spamlenemez. midde kasan annienin stun toplaması için q ile last hit atması lazım yada boşa w atıcak gibi bu büyük mana israfı. karşısında kasan adamın bunu bilmesi gerekir ve last hit atmasını önlemesi gerekir agresif davranarak. sonuçta stun olmadan tam bir combo yapmak mümkün değil annie ile.

yani üstünde hiçbir stun stack i olmayan annie bütün skillerini boşa atarsa bile(ulti dahil) yinede stun a ulaşamıyor bunun nesi op anlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hâmmer -- 7 Temmuz 2011; 0:50:46 >

• quote:

quote:

130+135+200 = 465

1 kere sana 1 kere başka bir arkadaşa yukarıda bişeler yazdım belki okumuşsundur herneyse, böyle hesap yapmana lüzum yok, EVET ANNİE OP 6 LEVELDE COMBOSUNU Bİ YAPIYO KESİYO GG, o zaman malzahara bakalım 6 olunca onun combosu annieninkinden daha hoş geliyo bana ? veya leblanc veya brand veya veigar ? hiçbiri için hesaplama yapmaya gerek yok onlarda en az annie kadar burst çakabiliyolar 6 levelde ? yani neyi bu kadar büyütüyosunuz anlamıyorum yukarıdada o kadar yazdım okuyan olmamış sanırım herneyse böyle devam edin sizin gibiler yüzünden herolar nerfleniyor zaten.

• gp'ye yeni buff geldi simdi nerfliyorlar
  • bende bu yönde düşünüyordum ama..flash spelli tamamen çürütüyor bu düşünceleri bi anda 200 hp ile kaçmaya çalışırmış gibi gözüken annie bi anda seni öldürüyor..annienin hiç bi ön belirtisi yok sadece passive aktif olduğunda etrafında bi halka beliriyor...onun dışında ne yapabileceğini kimse bilemez bi anda flash atar üstüne birde ayısını atar..ve skillin damage vurma süresi neredeyse 0...bi chonun rupturesi gibi veya brandı flamesi gibi değil..combatı başlattımı o damageyi yersin..bugün bi olaya tanık oldum..

ölmüşüm takımı izliyorum..karşıda akali bizim takımda cait karşı karşıya 2sinin canı tek skilli kim önce vurursa öldürücek ve olan oldu tam cait silahını kaldırdı ateş edicektiki akali flash attı E skilli ile cait aldı..caitin silah havada ve herkes şaşkınlık içinde kaldı..

şimdi noldu :akali durumu anladı ya ölücekti ya caitlynn Q skillinden kaçıcaktı yada flash atıp kaçıçaktı..adam zor olanı seçti ve caitlynn saldırmaya karar verdi..nerden kazandı bu cesareti skillinin hızlı hareket etmesinden (büyük bi ihtimal ignite felan güvendi belki ama sonuçta) skill hızlı bi anivia bi leblanc bi brand bi swain bu kadar hızlı olabilir mi ?

olaylara nereden baktığınız önemli...

• Alistair'ın nerf yemesi hiç şaşırtmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantaso*

quote:

quote:

130+135+200 = 465

1 kere sana 1 kere başka bir arkadaşa yukarıda bişeler yazdım belki okumuşsundur herneyse, böyle hesap yapmana lüzum yok, EVET ANNİE OP 6 LEVELDE COMBOSUNU Bİ YAPIYO KESİYO GG, o zaman malzahara bakalım 6 olunca onun combosu annieninkinden daha hoş geliyo bana ? veya leblanc veya brand veya veigar ? hiçbiri için hesaplama yapmaya gerek yok onlarda en az annie kadar burst çakabiliyolar 6 levelde ? yani neyi bu kadar büyütüyosunuz anlamıyorum yukarıdada o kadar yazdım okuyan olmamış sanırım herneyse böyle devam edin sizin gibiler yüzünden herolar nerfleniyor zaten.

Annie'nin couldownları diğerleri kadar düşük değil ama. Ayrıca anlatmaya çalıştığım şu, annie diğerleri gibi değil, bir kapışmada 2 kere stunlayabiliyor. Bu da diğer mage'lerden daha ön plana çıkartıyor annie'yi. Anivia'nın viegar'ın bunlar için önce bir skill shot yapması gerekiyor, ardından da tek bir combo geliyor. Annie'de böyle bir dert yok. Skill'i tutturma çabası olmadan stunlıyor ve aynı comboyu 2 ya da 3 kez daha yapabiliyor. Yani stack sayısı arttırsa hiçbir dert kalmaz bunu anlatmaya çalışıyorum.

• quote:

bende bu yönde düşünüyordum ama..flash spelli tamamen çürütüyor bu düşünceleri bi anda 200 hp ile kaçmaya çalışırmış gibi gözüken annie bi anda seni öldürüyor..annienin hiç bi ön belirtisi yok sadece passive aktif olduğunda etrafında bi halka beliriyor...onun dışında ne yapabileceğini kimse bilemez bi anda flash atar üstüne birde ayısını atar..ve skillin damage vurma süresi neredeyse 0...bi chonun rupturesi gibi veya brandı flamesi gibi değil..combatı başlattımı o damageyi yersin..bugün bi olaya tanık oldum..

ölmüşüm takımı izliyorum..karşıda akali bizim takımda cait karşı karşıya 2sinin canı tek skilli kim önce vurursa öldürücek ve olan oldu tam cait silahını kaldırdı ateş edicektiki akali flash attı E skilli ile cait aldı..caitin silah havada ve herkes şaşkınlık içinde kaldı..

şimdi noldu :akali durumu anladı ya ölücekti ya caitlynn Q skillinden kaçıcaktı yada flash atıp kaçıçaktı..adam zor olanı seçti ve caitlynn saldırmaya karar verdi..nerden kazandı bu cesareti skillinin hızlı hareket etmesinden (büyük bi ihtimal ignite felan güvendi belki ama sonuçta) skill hızlı bi anivia bi leblanc bi brand bi swain bu kadar hızlı olabilir mi ?

olaylara nereden baktığınız önemli...

Valla dikkat meselesi bu iş, karşımda annie görürsem her zaman üstüne tıklayıp stackına bakarım, 6 oldumu daha dikkatli oynarım yani annieninde ne yapacağı belli diğer champlar gibi, malzahar 6 olunca flash + ignite + w + e + r atar mesela bunu bile bile dibine giriyosanız sorun sizde ? tamam her mage bu kadar hızlı skill atamıyo ama her heroya karşı yapılacak bişey vardır sonuçta değilmi ? Yani ben olaya böyle bakıyorum.
    @Tensa Zangetsu Orada lafım sana değildi dostum ama cevap vereyim, evet belki annie bir kapışmada 2 kere stun kullanabilir ama ne farkederki ? Annie 2 kere stun atacak kadar yaşamıyor savaşta ? Yani tek combosu ilede yatırabilir 6 da, diğer magelerde öyle yani sonuçta malzaharın combosunu yesende ölürsün annieden 2 kere combo yesende ölürsün bi fark olmaz benim için ve dediğim gibi annie 2 kere combo yapamaz bence. Yani karşımda varsa ben yaptırtmam. Herneyse herkesin kendi görüşüdür saygı duyarım ama şuna op buna op falan diye laf etmeden önce herkes düşünsün her mage gibi annie de çabuk ölüp çabuk öldürür. (Lafım başkalarına.)

• biz zaten annienin çabuk ölmiyeceğini veya qwer yaparak adam alamıyacağını veya opmuş mobmuş olmasını demiyoruz ki...olay dediğim gibi bi belirtisi yok..dibine girer veya girmez orası kullanıcıyla alakalı herkes aynı düzeyde değil..ama bi teamfightta malzahar flash atsa ulti atsa o karmaşada kimse takmaz..ama bi annie flash atsa ve bi anlık ulti atmasa veya atamasa orda bi tehlike olacağını herkes hisseder..neden heran herkes stun olabilir..bize aysını gösterebilir veya Wsini..

annienin savaşta yaşaması olayda tamamen kullanıcıya bağlı teamfightta flash kullanmassın ya kaçarken ya kovalarken yada hayatta kalmak için..teamfight esnasında annienin stack durumunu gözlemen için ya ölmüş olman lazım ya görünmez olman lazım ya support olman lazım yada gang yapıcak kişi olman lazım..misal tank oynuyorsun garen açtın skilli döne döne daldın içeri kime bakıcaksın bi annie mi var ?

olaylara nereden baktığınız önemli

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.