Bildirim
Yeni Passata alıştık sanırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
5 sene sonra bizde jetta alıcaz sanırım sıra gelirse -
quote:
Orijinalden alıntı: A-L-P-E-R
5 sene sonra bizde jetta alıcaz sanırım sıra gelirse
-
Çok yakışıklı ve şık bir araç. Bence eski kasadan daha iyi. İzlanda grisi ile de çok yakışıyorlar birbirlerine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemuse -- 21 Nisan 2011; 22:46:43 > -
passata alıştıysan,caddy'den eos'a kadar hepsine alışmışsın demektir :) -
Hani bazı kişiler normalde güzel olurda fotoğraflarda kötü çıkar fotojenik olmazya Passatta öyle bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
passata alıştıysan,caddy'den eos'a kadar hepsine alışmışsın demektir :)
Mantıklı. -
Genelde insanlar beğenmiyor ama yolda gördükten sonra anladımki eski kasadan daha güzel olmuş kesinlikle -
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemuse
Çok yakışıklı ve şık bir araç. Bence eski kasadan daha iyi. İzlanda grisi ile de çok yakışıyorlar birbirlerine.
bu aralar sana çok fazla katılmaya başladım ama
+1 -
Bir Lancer sürsen daha fazla katılırsın bence -
Ledli Bi-xenon lu versiyonu gerçekten güzel ama normal halojen farlı olanları biraz sönük duruyor. -
Şimdi sipariş verin bence, 2 seneye ancak gelir. -
Bence hem fotograflarda hemde gerçekte gayet çirkin bir araç. -
ben eskisini daha güzel buluyorum -
Demek siparişi verdiniz. Hayırlı olsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: A-L-P-E-R
5 sene sonra bizde jetta alıcaz sanırım sıra gelirse
Evet hem ozaman hızlı kalkmayı da öğrenirsin, hızlı hızlı gidersin -
güzel bulmayan arkadaşlar olabilir.ayrıca sipariş verin 2 sene gelir geyiği yapan arkadaşlar.biz sıfır almıyacağız.2.ci el makbül bir comfortline yada highline düşünüyoruz şimdiden.bakalım başka markalar daha kaliteli araçlar imal ederlerse onlarıda düşünürüz bizimkisi sadece bir plan -
quote:
Orijinalden alıntı: Concrete Jungle
Şimdi sipariş verin bence, 2 seneye ancak gelir.
:D evet alacak kişiler çok hata yaptı. Siparişi 2009 başında 'doğuş dayı' bana ordan çıkmamış bi kasa ayır diyip önlemini önceden almaları lazımdı. Ne demişler söz konusu doğuşsa bugünün işini yarına bırakma atasözü değişir yarının işini dünden ayarla olur. -
Hâlâ alışamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: -Dominic-
passata alıştıysan,caddy'den eos'a kadar hepsine alışmışsın demektir :)
Hoş bir espri olmuş
Benzer içerikler
- arabanın taksi çıkması olduğu nasıl anlaşılır
- hyundai palisade fiyat
- motor no sorgulama
- volvo c30 alınır mı
- kia rio 1.4 crdi
- hyundai fiyat listesi 2025
- byd han 2025
- toyota highlander
- byd u8
- byd iş ilanları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X