Şimdi Ara

Yeni Parçalar Topladım Sizce Nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim sistemim pentium 2.4 478 pin 1 gb ram ati radeon x1600pro agp ekran kartı atakartda dardirik bişe onların yerine aşağıdaki parçaları almak istiyorum

INTEL CORE 2 DUO (CONROE) E6600 2.4GHz DUAL CORE 4MB CACHE 1066MHZ İŞLEMCİ
    358,00 YTL

KINGSTON 1024MB 800MHZ DDR2 MEMORY(SONRADAN 1 DAHA ARTIRACAM)

124,18 YTL

SAPPHIRE RADEON X1950 GT 256MB 256BIT PCI-E 16X EKRAN KARTI (11103-00-20R)
    226,46 YTL

ASUS P5N-E SLI NFORCE 650i SLI SOKET 775 ANAKART
    200,85 YTL

toplam : +kdv ile birlikte 1073
    bunlar nasıl değiştirebileceğin parça varmıdır yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |LeGenD| -- 11 Mayıs 2007; 17:33:45 >

• Sistem Parçaların Birbirinle Tutarsız. Benim Sana Tavsiyem:
    İntel Core 2 Duo 6420_201$
    Gigabyte GA-965-DS3_125$
    1 GB Veritech DDR2 - 800 Mhz Ram_54$
    256MB GDDR3 Sparkle 8600GTS _159$
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2342
    8600GTS Sapphire X1950PRO Kadar Olmasada Çok Performanslı Ama Ondan Farklı Olarak Yüksek Overclock Gücüyle Birlikte Geliyor Hemde DirectX10 Destekliyor. Eğer Overclock Edersen Yakın Değerlerde Performans Yakalarsın. Ama Benim Sana Tavsiyem ATI Nin DX10 Ekran Kartları Bir Bekle. Fiyatların Ne Kadar Aşağıya İneceğini Hemde ATI Ekran Kartlarının Performanslarını Gör. Fazla Beklemene De Gerek Yok. Sanırım Bu Ay Bu Kartlar Çıkacaklar. Bu Arada Bu Sistemi GIGATEKTEN Topladım..KDV Dahil:952 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmostwantedx -- 11 Mayıs 2007; 13:42:46 >

• tutarsız derken ? nasıl tutarsız yani daha ayrıntılı açıklayabilirmisin
  • |FoX|-Jr.lLeGenDl!!!!!!!!

Ben biraz kendimce açıklayayım kardeş.......

1. 6600 işlemci almışsın cok para vermişsin ama RAM'leri kısmışsın 667Mhz yapmışsın.
    Madem o kadar paran var işlemci biraz indirilip RAM'lere aktarılsa daha performanslı olur.
    sonuç olarak işlemcin ne kadar hızlı da olsa ramlere ne kadar hızlı erişebilirse o kadar hızlı çalışır.
    RAM lere yavaş erişirse zaten yavaş çalışır. luzumsuz yere para vermiş olursun.

2.X1950PRO 512MB ekran kartı koymuşsun ama RAM 1GB almışsın. performans için 2GB olmalı yada
    256MB ekran kartı son derece yeterli.

Saygılar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackcityconqueror

|FoX|-Jr.lLeGenDl!!!!!!!!

Ben biraz kendimce açıklayayım kardeş.......

1. 6600 işlemci almışsın cok para vermişsin ama RAM'leri kısmışsın 667Mhz yapmışsın.
    Madem o kadar paran var işlemci biraz indirilip RAM'lere aktarılsa daha performanslı olur.
    sonuç olarak işlemcin ne kadar hızlı da olsa ramlere ne kadar hızlı erişebilirse o kadar hızlı çalışır.
    RAM lere yavaş erişirse zaten yavaş çalışır. luzumsuz yere para vermiş olursun.

2.X1950PRO 512MB ekran kartı koymuşsun ama RAM 1GB almışsın. performans için 2GB olmalı yada
    256MB ekran kartı son derece yeterli.

Saygılar.....

şimdi şöyle izah edeyim şu an elimde 1000 ytl lik kredi kartı var anca bu kadar çıkabiliyorum ram 1 aldım ama sonraki ay 1 daha alacam ramleri 800 mhz mi almalıyım sence daha almadım sorup soruşturuyorum işte

• 1 GB Veritech DDR2 - 800 Mhz Ram tercih edebilirsin.
  • bilgi için teşekkürler ama tercihim kingstondur. başka fikri olan varmıdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: |FoX|-Jr.lLeGenDl

bilgi için teşekkürler ama tercihim kingstondur. başka fikri olan varmıdır

Veritech Markası Her Ne Kadar Kingston Kadar Nam Salmasa da Oda İyi Bir Markadır. Ayrıca Fiyatına Göre Oldukça Oldukça İyi Özelliklere Sahiptir Ve Soğutucu Plakasıda Vardır.Gecikme Süreleri De Düşüktür. Ama Kingston Alırım Dersen O Da Sana Kalmış.
  • PARÇALARI DEĞİŞTİRDİM BU ŞEKİLDE YAPTIM NASIL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.