Şimdi Ara

Yeni oyunlardan secmeler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2010 dan bu yana en iyi oyun bu, dediginiz oyunlari yazar misiniz.. Icinde oynamadigim olursa oynuyacam da
    Sistem ozellikleri;
    Samsung Chronos NP700Z5A-S03TR

İşlemi: Intel Core i7-2675QM (2.20GHz, 6MB L3 Cache)
    Bellek: 8GB DDR3-1333MHz
    Depolama: 750GB 7200rpm HDD + 8GB iSSD
    Ekran kartı: 1GB AMD Radeon HD 6750M GDDR5

• Batman:arkham c.,dragon age orıgıns-2009da cıktı ama guzeldır-
  • Metro 2033
    Call of Duty battıfıeld assassin creed falan filan
  • Crysis ve Call of Duty
  • Amnesia: The Dark Descent
    Portal 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdasdaszaxd -- 14 Mayıs 2012; 11:51:13 >
  • Batman Arkham Serisi, The Witcher Assassins of Kings, Risen 2, Assassin's Creed Serisi, FIFA 12-EURO 2012, Test Drive Unlimited 2, The Elder Scrolls Skyrim, Super Street Fighter IV, Street Fighter X Tekken, Crysis 2, Medal of Honor 2010, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3, F.3.A.R., Mass effect 3, Rage, Kingdom of Amalur Reckoning, The Darkness II, Deus Ex Human Revolution, Portal 2, Bulletstorm, Metro 2033, Homefront, STALKER Call of Pripyat, Duke Nukem Forever, Saint Row The Third, Call of Duty Serisi, Sniper Elite V2, Dead Rising 2, Alan Wake, Shank Serisi, Driver San Francisco, Kane & Lynch 2, GTAIV EFLC, Dead Space Serisi, Resident Evil 5, L.A Noire, Just Cause 2, Darksiders, Mafia II, F1 2011, Split Second, NFS The Run, NFS Shift 2, Dirt 3, NBA 2K12.......

Yoruldum arkadaşım
  • Call of Duty ( Geçenlerde ilkinden başladım sırayla tekrar oynuyorum. 6'ya geldim bugün de ona başlıycam )
    Assassin's Creed
    Tropico
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Koleksiyon ve Normal oyunlar
    4 yıl önce açıldı
    PS3 en iyi oyunlar listesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Battlefield 3
    Alan Wake PC
    Crysis 2
    The Elder Scrolls V Skyrim
    Trine 2
    The Witcher 2
    Need For Speed The Run
    Football Manager 2012
    FIFA 12 PC

ve tabiki Okey+
  • Left 4 Dead 2,mafia 2,The Godfather,Test Driver unlimited 2 Bu tür oyunlar yeni oyunlar eğer oynamadıysan... :)
  • Prince Of Persia The Forgotten Sands

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 14 Mayıs 2012; 17:35:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.