Arkadaşlar mevcut laptopumu yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum ve artık miladını doldurdu. Zaten internet için almıştım o yüzden FM'yi bile kasarak çalıştırıyor nerdeyse :) Ama Diablo 3 gibi oyunların çıkmasının ardından ben de artık oyun oynatan bir laptop sahibi olmalıyım dedim. Yeni çıkacak olan üst düzey grafikli oyunları da yüksek performansta oynatacak bir laptop önerisi gerekiyor bu yüzden de, beni 2-3 sene götürsün en azından. Oyunun yanında program performansı da yine iyi olursa sevinirim, zaten laptopta Facebook, Skype, film izleme gibi şeylerin dışında fazla çetrefilli işlerle uğraşmıyorum programlama gibi. Fiyat aralığım da 1.500 ile 3.000 arası değişebilir ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi, öğrenciyiz sonuçta :)
Şimdiden çok sağolun.
asus sx139d 1365 tl veya msı 822xtr al derim müdür
dellin bu modelini öneririm hem ekran kartı hem çözünürlüğü ses kalitesi işlemcisi istediğiniz özellikleri karşılar.tasarım olarak da çok şık bence. yeni çıkan ivy brdige işlemcileri son teknolojiyi tavsiye etmem web film birkaç oyun oynayacaksınız fazla bir para harcama bencehttp://www.notebookadresi.com/dell-xps-502-s45f65-i5-2450m-notebook-urun1347.html bu modeli bi bakın
Biraz da göz attım diğer başlıklara, birkaç derleme yaptım önerilen laptoplardan. En çok önerilenler şunlardı:
oyun oynarım diyorsanız monster alın ekran kartı gtx560m neredeyse her oyunda yüksek kalitede oynatır. oyun oynarım çok oynamam diyorsanız msi alın (kendimde kullanıyorum gerçekten güzel bir ürün) gt635m de yeterlidir. 1080pde her oyunu yüksek çözünürlükte açamaz ama 720pye çekerseniz çözünürlüğü neredeyse hiçbir oyunda medium'a düşmezsiniz ultra-high oynarsınız yazdığınız asus stoklarda yok ayrıca gt540m diğer ekran kartları arasında epey bi kötü.
(gtx560m; gt635den 1.5 kat iyi diyebilirz. gt635mde; gt540mden 1.5 - 2 kat iyi diyebiliriz. sıralama : gtx560m>gt635m>gt540m şeklinde)
Aslında öyle çok da oynayacağım söylenemez, PS3 sahibi olduğum için çoğu oyunu orda oynuyorum ama PC Exc. oyunlar için alacağım laptopu. Bir de HD projektöre takacağım dizi-film izlerken falan o yüzden çözünürlük de önemli benim için.
GTX 560M'li Monster'lar da stoklarda mevcut görünmüyor şu an, sipariş ederim ama alacağım laptop ne kadar hızlı elime geçerse o kadar iyi, seyahate çıkacağım çünkü. O yüzden MSI serisinin o iki laptopu daha yakın geliyor, fiyat açısından da daha uygunlar. Ama GT635 beni GTX 560M'ler kadar uzun götürür mü ona da şüpheliyim.
Bu arada ilgilenip cevap veren arkadaşların hepsine de teşekkürü borç bilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: Alex_Güiza
Arkadaşlar mevcut laptopumu yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum ve artık miladını doldurdu. Zaten internet için almıştım o yüzden FM'yi bile kasarak çalıştırıyor nerdeyse :) Ama Diablo 3 gibi oyunların çıkmasının ardından ben de artık oyun oynatan bir laptop sahibi olmalıyım dedim. Yeni çıkacak olan üst düzey grafikli oyunları da yüksek performansta oynatacak bir laptop önerisi gerekiyor bu yüzden de, beni 2-3 sene götürsün en azından. Oyunun yanında program performansı da yine iyi olursa sevinirim, zaten laptopta Facebook, Skype, film izleme gibi şeylerin dışında fazla çetrefilli işlerle uğraşmıyorum programlama gibi. Fiyat aralığım da 1.500 ile 3.000 arası değişebilir ama ne kadar ucuz olursa o kadar iyi, öğrenciyiz sonuçta :)
Şimdiden çok sağolun.
eğer süper bir pc istiyosan 4 bin i gözden çıkarmalısın o zaman sana müthiş pc elr önerebilirim.
4.000 verip de PC almam sanırım, zaten masaüstünden değil de dizüstü istiyorum çünkü masaüstü konsolum var PS3. 2.000, en çok 2.300'e kadar kaliteli bir laptop işimi görecektir. Sitede önerilenlerden derlediklerim de yukarda. Onların arasında yapacağım kesin bir seçim ile alırım büyük ihtimalle laptopu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme