Bu routerı bulmak için canım çıktı ama Türkiye'de şans eseri çok düşük fiyata buldum. Direkt aldım. 900 TL'ye 150 dolarlık ürünü aldım. Bakalım satıcı ne kadar süre içinde gönderecek. ALLAHIM ÇOK MUTLU OLDUM. |
Yeni Oyuncağımı Aldım Linksys'in Efsanevi Routerını Buldum Sonunda

-
-
bozuk olmasin
-
Param güvende ile aldım bozuksa geri iade ederim. Router sağlama benziyor. Bu ürün üstüne cisco temelli yani ekstra sağlam. ISS'in verdiği uyduruk çin malı routerı yine kullanacağım ama bununla ağı izole edeceğim.
Çok nadir bir parça, bunları bulması çok zor. Gelince üstüne fan falan takacağım.
Şimdi düşünüyorumda fortinet veya berqnet bir tane fiziksel firewall alıp lisans mı çaksam yoksa bunu raspberry pi gibi bir meretle mi çözsem? Onu kararlaştırıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 4 Haziran 2025; 10:21:19 > -
hayirli olsun hocam
-
Teşekkür ederim.
-
hocam seni gene bi banlayip actilar
-
Operasyon çektim.
-
-
Bu routerın bir üst versiyonunu bulsaydım güzel olacaktı ancak elde bunu bulabildik sadece. Linksys'in WRT destekli routerları Türkiye'de aşırı nadir.
Eski cisco döneminde kalanları çok çok nadir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X