Şimdi Ara

Yeni oyuna başlayacağım yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir rpg oynamıyorum ve özledim açıkçası. Şöyle güzel bir rpg oyununun verdiği hazzı hiçbir oyun vermiyor. Başlamayı düşündüğüm birkaç oyun var ama hangisine önce başlayacağımı tam bilemiyorum. Öncelikle oyun hikayesi çok önemli benim için. Çok falza hack'n slash tarzı sevmiyorum ama oyunun dövüş sisteminin iyi olması tabiki tercihimdir. Onun dışında oyun süresinin uzun olması, eşya çeşitliliği, bol özgürlük gibi konularda önemli. Grafikler bu dediklerimden sonra geliyor ama kötü olmasını tabiki istemem. Aklımdaki oyunlar:

-Neverwinter Nights: Bu oyun hakkında açıkçası pek fazla bilgim yok ama övüldüğünü az duymadım. Ayrıca Forgotten Realms oldukça ilgimi çeker. Başka önerebileceğiniz güzel Fogotten Realms oyunu varsa yazın lütfen

-Sacred 2: Birkaç gameplay izledim ve hiçte fena değildi. Fareyle kontrol edilmesi sanki biraz rahatsız etti beni ama önyargılı olmamak lazım sonuçta Titan Quest'te fareyle kontrol ediliyordu

-Dragon Age Serisi: Hiç bir oyununu oynamadım ama oldukça ilgi çeken bir seri olduğunun farkındayım, bu yüzden bu yaz bitireceğim oyunlar arasında yer alıyorlar ama önerilerinize göre seriye şimdide başlayabilirim.

-Fable 3: Fable: The Lost Chapters'ı oynamıştım ve açıkçası çok beğenmiştim ama vakit olmadığı için uzun süredir oyun oynayamıyordum bu yüzden buda yazın oynayacağım oyunlar arasında ama şunu söyleyebilirim, oynamaya en çok can attığım oyun bu.

Bunlar benim düşündüklerim. Eğer başka önerebileceğiniz rpg varsa ve yazarsanız sevinirim. Önerebileceğinizi düşündüğüm oynadığım oyunları yazayaım, zaman kaybı olmasın Fallout serisi, yukarıdada söylediğim gibi Titan Quest ve Fable The Lost Chapters, Oblivion, Dungeon Siege(pek sevmemiştim bu oyunu). Oynadığım çok bilinen oyunlar bunlar(Aklıma gelmeyenler olabilir). Önereceğini oyunlar arasınra strateji rpg karışımı oyunlarda olabilir(Mount & Blade gibi).
    Yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

• dediklerinden DA: Origins ve NN kaçmaz zaten

The Witcher ı tavsiye ederim 2. side yakında çıkacak hazırlık olur eskilerden Icewind Dale olabilir , geçene senelerden ise Two Worlds 2 ve Mass Effect 2 yi dene mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

dediklerinden DA: Origins ve NN kaçmaz zaten

The Witcher ı tavsiye ederim 2. side yakında çıkacak hazırlık olur eskilerden Icewind Dale olabilir , geçene senelerden ise Two Worlds 2 ve Mass Effect 2 yi dene mutlaka

The Witcher'ın gameplayini izledim ama adam özürlü gibi hareket ediyordu Konusu nasıl tam olarak bilmiyorum ama oynanış tarzını pek sevmedim. Şu sıralar biraz yoğun gibiyim o yüzden olabildiğince iyi oyuna başlamak istiyorum. Birkaç ay sonra The Witcher'a bir daha göz atarım.

• Önce dragon age oyna sindire sindire sonra nnye geç sonra sacred en son fable 3 hatta onu oynamasan da olur me serisi witcher ya da two worlds 2 hatta divinity 2 ya da drakensang.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NooJ3

quote:

The Witcher'ın gameplayini izledim ama adam özürlü gibi hareket ediyordu Konusu nasıl tam olarak bilmiyorum ama oynanış tarzını pek sevmedim. Şu sıralar biraz yoğun gibiyim o yüzden olabildiğince iyi oyuna başlamak istiyorum. Birkaç ay sonra The Witcher'a bir daha göz atarım.

tarz olarak bakarsan animasyonları en iyi olan rpg dir o , hangi video u izledin sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NooJ3

quote:

tarz olarak bakarsan animasyonları en iyi olan rpg dir o , hangi video u izledin sen

http://www.youtube.com/watch?v=aFE2vfkd888

Bunu izledim Biraz ilginç geldi gözüme ama ileride oynarım büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 10 Nisan 2011; 21:12:41 >

• Tavsiyeleriniz için teşekkürler, DA i indirdim. Şahsen daha önce indimedigime pişman oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 11 Nisan 2011; 16:48:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fable 3 çıktı mı ki arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sNaP_21

Fable 3 çıktı mı ki arkadaşlar?

konsolda var şuan , pc ye daha çıkmadı
  • NWN 2'nin konu ve içerik olarak en sağlam yapıt olduğunu söyleyebilirim. Ancak Mask of The Betrayer paketi orijinal oyundan kat kat daha güzel. Oynayacaksan Bu paketi bulmadan başlama. Storm of Zehir'in konuyla alakası yok. Tamamen deneysel bir adventure oyunu yapmışlar. Masaüstü FRP'ye en yakın oyun SoZ paketi olmuş.

Sacred 2, birincisine göre çok yavan kalıyor. Ama yinede oynanabilir.

Dragon Age serisini oynamayan kaldı mı?

Fable serisi gerçekten çok yaratıcı olmuş. Ben 2'yi daha çok beğendim.

Oynamadıysan Mass Effect serisini denemeni tavsiye ederim. Yazın 3'üncü oyunu çıkıyor. 1 den başlayıp 2'ye aynı save dosyası ile devam et. Bu saveleri kaybetme sakın. 3'te lazım olacak .

• Yazın oynamayı planladığım oyunlar çoğaldı ama kararlıyım, hepsini bitircem Tavsiyelerin için teşekkürler Darkstorm.
  • fable konsol harici pc icin sadece fable the lost chapters olarakmı var baska varmı pc icin
  • Morrowind.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar
    fable konsol harici pc icin sadece fable the lost chapters olarakmı var baska varmı pc icin

Yakında Fable 3 çıkıyor pc ye. Birde Fable 2 pc ye uyarlanabilir diye bir söylenti vardı ortalıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Tuor] -- 14 Nisan 2011; 18:58:11 >
  • oblivion oyna süper bir oyun(11. ayda skyrim gelecek ben açıkçası rpg tarihinde yeni bir çağın başlayacağını düşünüyorum)
  • Neverwinter Nights I-II kesinlikle oyna. Kotor I-II için de geçerli bu. :)
    Fallout 3 oyununu oynadıysan o zaman Fallout: New Vegas ı oynamayı unutma.

Diğer önerebileceklerim:
    -Mass Effect I-II
    -Dragon Age: Origins/Aweking-II
    -Two Worlds I-II
    -Risen
    -The Elder Scrolls III: Morrowind
    -The Elder Scrolls IV: Oblivion
    -Vampire: The Masquerade – Bloodlines
    Çok eski oyunlar da var ama onlar içinden oyna diyebileceğim:
    -Planescape: Torment
    -Fallout 1-2
  • Oblivion, Morrowind, Fallout 2-3-New Vegas oynadım. Mass Effect'i oynamayı kesinlikle düşünüyorum. Şu andada Dragon Age Origins'i oynuyorum, bitmek üzere. DA serisini bitirdikten sonra Mass effect'e başlayacağım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
  • witcher'ın animasyonları kötü deyip geçme. ben de öyle düşünmüştüm oyun ilk çıktığında oynadığımda.. ama şu anda hayatımda oynadığım en iyi oyun derim hiç tereddüt etmeden.. ayrıca witcher'ın dövüş animasyonlarını geçen bir oyun hala mevcut değil. oyuna alışmak yaklaşık 1 saatini alacaktır ama ondan sonra bitirmeden bırakmak istemeyeceksin buna emin olabilirsin. şu videoda bazı kombolar ve fatalityler mevcut, bi göz atmanı tavsiye ederim

• Fallout 2-3
    Dragon age origins
    Mount blade warband
    Bunlarıda deneyebilirsiniz güzel oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

witcher'ın animasyonları kötü deyip geçme. ben de öyle düşünmüştüm oyun ilk çıktığında oynadığımda.. ama şu anda hayatımda oynadığım en iyi oyun derim hiç tereddüt etmeden.. ayrıca witcher'ın dövüş animasyonlarını geçen bir oyun hala mevcut değil. oyuna alışmak yaklaşık 1 saatini alacaktır ama ondan sonra bitirmeden bırakmak istemeyeceksin buna emin olabilirsin. şu videoda bazı kombolar ve fatalityler mevcut, bi göz atmanı tavsiye ederim

Biraz daha araştırdım The Witcher'ı, oynamayı düşünüyorum mutlaka ama daha sırası değil Ondan önce Mass Effect ve Dragon Age serisini bitirmeyi planlıyorum ki, şu anda Dragon Age Origins'i bitirmek üzere sayılırım.

@xvint343
    Dediğiniz oyunları bitirdim(DA dışında) ve çok sevdiğim oyunlardır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.