Şimdi Ara

YENİ OPEL CORSA 2015 - ANA KONU (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.167
Cevap
37
Favori
201.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam özelden telefon numaranızı yazar mısınız ? Gerçekten aldığınız fiyat çok iyi. İstanbulda odak var opak mağazasını bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet odak hocam yanlış yazmışım..başka bir arkadaşta sordu kendi sahsi vergi levham olduğu için filo indirimi yapıp bu fiyatı verdi odak bilginiz olsun
  • 1.4 otomatik enjoy paket aldim. 47000 tl ye. Bu paraya bu sinifta hangi arac var birisi bana soyleyebilir mi? Herkes arabayi kotulemis. yazmaya korktum gercekten ama sunu belirteyim. Arabadan cok memnunum. Tamamen sessiz ve cok kullanisli. Yakit ortalamam 200 km icin ; sehir ici 7.7 lt/100 km. Siddetle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1 MetalWave
    11 Mart 2015; 21:15:18 (2186 mesaj)
    opel sayesinde fiesta golf pop clio punto i20 i30 un satışları artacak


    Ustad bu araclarin icinde tek dusunulebilecek vw. Kiyaslamak icin polo ile mukayese etmek gerekir. Bence corsa polodan daha guzel bir arac. Digerleri ile OPEL i Benim gorusume ve incelemelerime gore kiyaslamak haksizlik olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clostridium35 -- 20 Mart 2015; 22:06:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clostridium35 C kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde çok güzel bir rakama almışsınız. Acaba nerden aldınız aracı ?
  • Izmirde 4 tane bayi var. Hepsi de ayni fiyati verdi. Ben hazirda pepperdust kahverengi rengini bulunca aldm. Mart ayinda corsalara ozel dusuk faizli kredi imkani var. Ondan yararlandim.

    (Metalik renk farki corsa da 0 tl. Diger cogu markada ucretfarki cikiyor )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clostridium35 -- 21 Mart 2015; 10:53:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clostridium35 C kullanıcısına yanıt
    İyi günler. 2013 model opel korsa 1.4 twinport aktive otomatik 15 bin km de lpg li 41000 lira yeni çorsa 2015 otomatik essentina ise 45000 lira. Sİzce hangisi daha avantajlı arkadaşlar. İlk arabam olacak ve araba sürme konusunda tecrübem çok az. Kafam çok karışık tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • terslale33 T kullanıcısına yanıt
    Tabiki 2015 o kadar farka düşünmeyin bile üstelik 1.4 oto 2013 model olan araç 36 ya alınmıştır o tarihte 41 e satıyor.

    Yeni corsa yerine 1.2 tsi polo alırım çok daha iyi dsg alamam çünki dsg olunca çok fiyat farkı oluyor ama trafikttede 5 litre yakarım 7.7 yerine ,diğer araçlar ilgimi çekmiyor clio punto vs yada en iyisi golf manuel comf 1.2 tsi pasifik mavi bi tane buldum 58 bin lira ama almadım çünkü daha karar veremedim ben karar verene kadar herhalde bi zam daha yer araçlar.

    Yeni corsa bu fiyat etmez ve zaten yabancı bir testte Corsa D den biraz daha alt bir fiyata satıldığını duydum muhabirden ,yani buradaki lansman tamamen kandırmaca ayrıca alıyorlar diyenede inanmıyorum görücez bakalım ne kadar artıcak trafikte bu araçlar.
  • geberit kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim hocam. 2015 model opel korsa otomatiği essentina olanın donanım özellikleri 2013 twinport aktive göre iyi değil. O yüzden de kafam çok karıştı benim. Polo da almak isterim ancak kampanyası yok çorsada ise 15 bin liraya 15 ay yüzde 0 faiz kampanyası var. o nedenle corsayı almaya niyetlendim ancak işte tam kararımı veremiyorum yeni çorsa da essentina olanında donanım özellikleri az olduğu için.
  • terslale33 T kullanıcısına yanıt
    bir kere kafadan kasadan fark olucak kasa farklı +0 araç ben donanıma falan bakmazdım açıkcası.
  • 1.4 otomatik enjoya 47 bin vereceğime 3 bin daha koyup metalik renk 1.2 tsi dsg polo aldım kafam rahat :)) arka camlarda otomatik poloya kaymamı sağlayan en önemli faktör.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ostkreutz

    1.4 otomatik enjoya 47 bin vereceğime 3 bin daha koyup metalik renk 1.2 tsi dsg polo aldım kafam rahat :)) arka camlarda otomatik poloya kaymamı sağlayan en önemli faktör.

    Hayırlı olsun. Güle güle kullanın yeni otomobilinizi.
  • Ben de sifir aldigim bir aracta ; dsg sanzumanla sorun yasamis birisi olarak ( araba 2. Vitese gectiginde zangir zangir titriyordu) sansimi zorlamak istemedim :). Araciniz hayirli ugurlu olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clostridium35 -- 22 Mart 2015; 23:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler dilekleriniz için. Allah herkese kazasız belasız sürüşler nasip etsin. :)
  • clostridium35 C kullanıcısına yanıt
    Burada yanılıyorsunuz, opel in kalitesi düşündüğünüz gibi değil , merak etmeyin 2 sene boyunca corsa d enjoy kullandım ve satarken o kadar mutluydum ki anlatamam. Clio grandtour'dan Corsa'ya geçince ve Corsa'da yaşadığım olumsuzluklardan dolayı bir daha Opel'e sıcak bakmam. Ciddi pazarlıklar ile Clio icon 1.2 tce 120bg edc şanzımanlı 49500 tl - 51000 tl fiyat bandı arasında alınabiliyor ki , bu aracın donanımı ve performansı Corsa'dan oldukça fazla . Otomatik şanzımanı edc çift kavramalı sistem olunca hiç bir şekilde vites geçişlerini hissetmiyorsunuz ve vites geçiş performansı dsg 'ye yakın, yakıt olarakta Opel'den daha az yakıyor. Kusura bakmayın Opel Corsa'daki otomatik şanzıman hala kötü dsg ve edc'ye göre, vites geçişleri az da olsa hissediliyor, gaza tam olarak bastığımda hangi vitese geçicem diye saçmalıyor, bir anda en küçük vitese geçmiyor,ve son olarak araç gitmiyor, gidiyormuş gibi bağırıyor ama sonuç ortada gitmiyor
    Şiddetle tavsiye etmiyorum




  • ostkreutz kullanıcısına yanıt
    Corsadan çok daha iyi ses yalıtımı olan az yakan bir araç almışsınız bence Hayırlı olsun Bende corsa b sahibiyim diğerlerinide çok uzun süre test etmiş biri olarak corsa bu paraları hak edecek araç değil bunu net söyleyebilirim.
  • -Claudia Schiffer yengemiz reklamlarda bahsetmemiş olması, bu kasada direksiyon kutusundan gelen sese de bir çare bulunduğunu düşündürdü.
    -Bahsetti mi siz duydunuz mu ?
    -Ay hadi inşallah
  • Beyler Corsa nın akıl almaz bir 2 . el piyasası var. Madem bu araba kötü ve pahalı neden bu kadar tutuyor öyleyse ?
  • sekohuso33 kullanıcısına yanıt
    Ona bakıcak olursan bu diğer markalar içinde geçerli, VW , Ford, Renault. 2012 senesinde 32500 tl'ye aldığım Corsa'yı 2014 de 30500'e sattım, 2012 senesinde aynı fiyat aralıklarında alınan sıfır Polo, Clio gene 30000-31000 tl seviyesinde gidiyor, sahibindende görünen fiyatlara çok aldanmayın genelde o fiyatların 1-2000 tl aşağısına gidiyor araçlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekohuso33

    Beyler Corsa nın akıl almaz bir 2 . el piyasası var. Madem bu araba kötü ve pahalı neden bu kadar tutuyor öyleyse ?

    Aracın d versiyonu bu kadar pahalı değildiki, yenisi için geçerli bu yorumum o parayı hak edemez bu araç ancak polo hak eder zaten corsa d zamanında polodan 5-7 bin apvantajlı satılıyordu o zaman mantıklıydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 24 Mart 2015; 11:22:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.