Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.383
Cevap
301
Favori
2.393.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alla askina cok merak ediyorum, Orta donanim sunrooflu 1.4 astra k kacdan giris yapicak? Kampanyayla 60 a falan verirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTS1907 kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum,sport donanimli j kasaya 80 lira teklif alan vardi sanki gecen gunlerde,belki de yanlis hatirliyorumdur :D

• quote:

Orijinalden alıntı: GTS1907

Alla askina cok merak ediyorum, Orta donanim sunrooflu 1.4 astra k kacdan giris yapicak? Kampanyayla 60 a falan verirler mi?

Hocam şimdiki orta donanım yani sport paket bile sunroofsuz 65 bin lira, dediğinz rakam imkansız gibi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin90 -- 29 Eylül 2015; 7:17:05 >
  • 65 den gelirse , pazarlikla 60-62 civarina alinabilir mi diye hesapladim, GM bi aciklasa

• quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Yapsinlar abi bi guzellik, Hazir vw mal
    olmusken, soyle bir guzellik yapip sallasinlar piyasayi kotu mu olur

Doğru diyorsun bu fırsatı değerlendirmeli OPEL.. ben olsam TV ve dergi reklamlarını şöyle yapardım..''O DÜRÜST BİR ALMAN''
  • Alfa romeo arka farlari 2010 dan beri kullaniyor simdi moda oldu

• Sunrofsuz sport paket indieimli 65 indirimsiz70 yeni kasada 73 olur lansman insirimi derler bir ay 70 e verirler ay sonu 75 e cakarlar

• Biz de bekliyoruz aracı, ona göre şekillenecek tercihimiz. Full dizel otomatik için 95 bin lira civarı olur diye düşünüyorum.
  • quote:

Alla askina cok merak ediyorum, Orta donanim sunrooflu 1.4 astra k kacdan giris yapicak? Kampanyayla 60 a falan verirler mi?

O fiyata ancak akülü uzak kumandalısı olur.
    Mevcut kasanın bile sport donanımlısı çoktan 65 binleri gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Guzel araba ama teknik verileri begenmedim Dizel adina..

136 Bg dizel 0-100 9.6 saniye...Son Hiz 205 Km/s..

Ortalama tuketim 5.3

Guncel Astra bile 10.3 saniye..O kadar kilosu hafifledi diye metedilen Astra boyleyse eger isimiz var...

Guncel Megane 3 bile 9,5 saniye 130 Bg...Demek ki yeni Kasa Megane performans olarak Astra'dan daha iyi olacak ki kilosu da hafifletilmis olarak gelecek..Daha az yakacagi da kesin...

Opel'in aktarim sorunlari devam ediyor gibi...

Evet aktarmada bir tıkanıklık var.
    Porçözle açmaya çalışıyorlarmış mühendisler.

Şu forum kadar olamadı koca firma. 0-100'e bak, teşhisi koy 'Aktarmada sorun var, Himmet abiiii. Akmıyor beygirler"

• quote:

İmkani yok o fiyatin. En baz paketi 60dan assagi vermezler corsaya bakin anlarsiniz fiyatin zaten ne olacagini. sole iyi bi fiyat yazarlarsa ozaman ancak bakmaya giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Viper74

Bir araba bu pozu verebiliyorsa aşık olunur , benim de İ30'um var o da aşk bu da aşk , birader.

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

arabanın g... ü işte,, neyine aşık olacan?

• Otomobil dünyam incelemesi

• manisa_tr kullanıcısına yanıt
    G..tüne aşık oluncam , başka neyi olabilir ? Herkesin aşık olduğu bölge ayrı , sizin zevkiniz , bölgeniz ayrı ise bize neee ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemegin salcalisi arabanin kalcalisi video icin tsklerrrrr

• Video için teşekkürler. Anlaşılan tadından yenmeyecek bir Astra geliyor!
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    136hp lik aracın ortalama tüketimi 3.9lt. Ecoflex modeli gelince daha da düşecek.
  • Bu kadar üzerine düşmüş iken , arka havalandırmaya , arka kol dayamaya v panaromik sunroof'a neden yer vermezsin bee Opel ?
    Kaldı ki Astra H zamanında , panaromik sunroof ve panaromik ön camın ile sınıfın da tek olmuş bir Astra'ya imza atmış iken , şimdi kafamı duvarlara vurduran Opel...
    Neyin kafası bu yaşadığın kafa , çok merak ediyorum , çoook...
    Edit : ambiyans iç aydınlatma J kasa'da önemliydi, K'da sadece ön kapı kolçak altında yanılmıyorsam o da dikkat çekici değil , ne yazık ki.
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU) Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 29 Eylül 2015; 12:44:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.