< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

11 Mobil
|
|
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
|
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
|
egr evet bende de oldu. bunu daha önce yapmayı bilen birini bulun bence ona göre yaptırın. çok zor birşey değil. 1 gün sürdü benim. oda egr yi ilaçlayıp kirlisinin akma süresi yani. ama hazırda olan varsa elinde temizi, kirliyi alıp temizi takan yerler var ben 4bine yaptırdım kasımda. |
|
"...Hem bu memleketin ekmeğini yiyeceksiniz hem suyunu içeceksiniz hem de kanımızı içen düşmanlarla beraber olup milletin başına bomba yağdıracaksınız. Bu memleketin ne kadar haini, bölücüsü varsa, Oğuz’un da bitmeyen, tükenmeyen eri vardır..."
|
|
Klima açıktı kapattım tam o esnada yandı arıza ışığı. Elm cihazı var telefondan baktım egr p0401 diyor. Ankarada yapan bir yer varsa harika olur cidden hocam. İşin garibi çekişten de düşmedi araç akıyo hala. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
ben tunceliye gezmeye gittim orda yandı. istanbula kadarda hiçbir sorun olmadı. zaten sarı ışık yanıyor kırmızı da değil. araçlarımız euro 6 olduğu için sorun çıkarmıyormuş ama euro 5ler egr tıkanınca büyük sorun. önce bir basın otobanda katkı maddesi falan atarak belki gider ama ben tunceliden gelene kadar bastım yok olmadı yandı durdu. çok yere gittim çok farklı fiyat veren oldu o yüzden bu işi bu arabada yapmayı bilen birini bulun kesinlikle. zor bir şey değil bilene |
|
"...Hem bu memleketin ekmeğini yiyeceksiniz hem suyunu içeceksiniz hem de kanımızı içen düşmanlarla beraber olup milletin başına bomba yağdıracaksınız. Bu memleketin ne kadar haini, bölücüsü varsa, Oğuz’un da bitmeyen, tükenmeyen eri vardır..."
|
|
Akşam yarım saat 3 bin devirde kullandım sönmedi. Sonra söner mi bilmiyorum. Ankarada yapan iyi bir yer bulmak lazım hocam. Araştıracağım. Önce lastik yarılması sonra bu egr ışığı derken bizi fena patlatacak. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Allah beterinden korusun. Hiç büyük problem değil kafaya takıcak inan. Hatta birazını kendinde ilerletebilirsin. Maf sensörünü kendin temizleyebilirsin, onu ben temizledim olmadı, sonra egr borusunu temizledik bir arkadaştan yardım alıp. onu sökebilecek biri varsa yada eliniz yatkınsa oda çok zor birşey değil. Bu maf sensörü ve egr borusu gerçekten tıkalı oluyor, bunları temizledikten sonra hata veriyorsa egrnin sökülüp temizlenmesi şart. Hatta işi bilen bir yer olursa manifolduda temizletirseniz baya bir sorun olmaz. Aslında bu iş çok zor bir iş değil, işi bilmeyen usta çok. Bu videodaki işlemleri kendiniz yapabilirseniz ilk etapta çözme ihtimaliniz var. ABONE OLMAYI VE BEĞENMEYİ UNUTMAYALIM SAYGILAR.
Nisa Oto Servis 2014 Tarihinde kurulmuş olup,araç bakım,tamir,revizyon ve modifiye alanında faaliyet göstermektedir.Yapılan işlemler faturalandırılıp garanti kapsamına alınmaktadır. Bir çoka raç gruplarında sponsor olan nisa oto servis faaliyetlerini İki telli bağcılar güngören sanayi sitesinde devam ettirmektedir.
İletişim Bilgileri ;
Telefon : 05384320158
Web: www.nisaotoservis.com
web www.opelotoservis.com
FaceBook: https://www.facebook.com/nisaoto.koc
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi 6. Blok No.58 Başakşehir/İstanbul
Telefon: (0212) 549 52 58
Kanalımıza abone olarak güncel fiyat ve bilgilendirme videolarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. LÜTFEN ABONE OLMAYI Unutmayın CANLARIM ARTIK EN YENİ VİDEOLARIMI BURAYA ATIYORUM SİZLERİNDE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM (HÜSEYİN KOÇ ) #NİSAOTOSERVİS #OPELOTOSERVİS #ONLİNEOTOSERVİS
Arabada devirdaim bozulursa ne olur?
Devirdaim pompasındaki arızanın ilerlemesi sonucunda, devirdaim pompası kilitlenerek kayışlara zarar verir ve kopmasına neden olur. Devirdaim pompasının arızalanmasından dolayı, hararete bağlı conta yanmaları, su kaçağından meydana gelen susuz kalma gibi problemlerde görülebilir.
Devirdaim patlarsa ne olur?
Zamanla eskiyen devirdaimin kanatları eskir ve suya karşı direnç oluşturamaz ve suyu yönlendiremez hale gelir. Bu durum da motor içerisindeki suyun sürekli ısınmasına, radyatördeki suyun ise sürekli soğumasına neden olur yani motor sıcaklığı bir dengeye ulaşamaz. Bu durum da hararete neden olur.
Devirdaim nasıl bozulur?
Görsel sonucu
Devirdaim bir kaç şekilde bozulabilir. Pervane kısmı ile kayış sistemine bağlı kasnak arasında oluşacak bir problemden dolayı, kasnak döndüğü halde pervane dönmeyebilir yada kasnak bilyasında oluşacak bir sıkışma etkisi komple dönme olayını durdurabilir.
Pompa arızası nasıl anlaşılır?
Egzozdan siyah duman atılması mazot pompası arızası göstergesi olabilir. + Rölanti dengesizliği: Dizel araba çalıştıktan sonra istop edecekmiş gibi rölanti dengesizliği oluyor ise, araç stop edecek sanıp gaz vermek zorunda kalıyorsanız mazot pompası sorunu olabilir.
#MEKANİK
#ELEKTRİK
#ELEKTRONİK
#EXPERTİZ
#TAMİR
#BAKIM
#ŞANZIMAN
#DİYAĞNOZ
#YAZILIM
#TRİM
#SERVİCE
#Avcılar #Beylikdüzü #Haramidere #Ispartakule #Boğazköy #Esenkent #Bahçeşehir #Mekanik #Torium #Expertiz # #İstanbul #Malofistanbul #Bakım #Akbatı #Başakşehir #Yeşilköy #Esenkent
#egrvalfitemizliği #egrarızasınasılanlaşılır #mapsensörütemizleme
#Ümraniye #Kadıköy #Üsküdar #Göztepe #Sultanbeyli #Pendik #Kartal #Ataşehir #Beykoz #Çekmeköy #Maltepe #Şile #İstanbul #Tuzla #Bakım #Onarım #Servis #Periyodik Bakım #Egr
133
Beğenme
Paylaş
Kaydet https://www.youtube.com/watch?v=fmXDkAkOYgI |
|
|
|
Hocam galiba sorunu buldum bu videoyu izledim. Bakın bu videoda kırılmış bir parça var. Adam değiştirdikten sonra gaza basınca ileri gidip geliyor. Ben bugün kontrol ettiğimde gaza basınca ne ileri ne geri gidiyor olduğu yerde sabit kalıyor. Tam detaylı bakamadım kırıldı mı emin değilim yarın bakacağım. siz de kontrol etme şansınız var mı acaba gaza basınca ileri gidip geliyor mu? Emin olmam gerekiyor ona göre ustaya diyim değiştirsin #esenyurt #Başakşehir #Bakım
#esenyurt #Başakşehir #Bakım
#Yeşilköy #Başakşehir #esenyurt
#Beylikdüzü #esenyurt #Avcılar
#NİSAOTOSERVİS #Beylikdüzü #esenyurt
#NİSAOTOSERVİS #OPELOTOSERVİS #ONLİNEOTOSERVİS
Nisa Oto Servis 2014 Tarihinde kurulmuş olup, araç bakım, tamir, revizyon ve modifiye alanında faaliyet göstermektedir. Yapılan işlemler faturalandırılıp garanti kapsamına alınmaktadır. Bir çok araç gruplarında sponsor olan nisa oto servis faaliyetlerini İkitelli Bağcılar Güngören sanayi sitesinde devam ettirmektedir.
#NİSAOTOSERVİS #OPELOTOSERVİS #ONLİNEOTOSERVİS
İletişim Bilgileri ;
Telefon : 05412495858
Web: www.nisaotoservis.com
web www.opelotoservis.com
Facebook:
/ nisaoto.koc
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi 6. Blok No.58 Başakşehir/İstanbul
Telefon: (0212) 549 52 58
Kanalımıza abone olarak güncel fiyat ve bilgilendirme videolarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. LÜTFEN ABONE OLMAYI Unutmayın CANLARIM ARTIK EN YENİ VİDEOLARIMI BURAYA ATIYORUM SİZLERİNDE DESTEKLERİNİ BEKLİYORUM
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM (HÜSEYİN KOÇ )
#esenyurt #Ardıçlıevler #Avcılar #Beylikdüzü #Haramidere #Ispartakule #Boğazköy #Esenkent #Bahçeşehir #Mekanik #Torium #Bakırköy #İstanbul #Malofistanbul #Bakım #Akbatı #Başakşehir #Yeşilköy #Gölevleri https://www.youtube.com/watch?si=42mpsogXe7ypgIEN&v=bDuxfIzFbK8&feature=youtu.be< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 22 Mart 2026; 18:18:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
benimkidne sorun yok, doğru diyorsunuz o zamanda bunuda kontrol etmişti usta benim. onu unuttuk bak. oda olabilir dediğiniz gibi. aslında bu çok basit dediğim gibi de işi bilen ustayı bulsanız orda böyle sıra sıra ilerleyerek asıl sorunu çözecek. umarım en kısa ve en uygun şekilde çözersiniz. |
|
|
|
o sanırım egr valfi. Yapay zekaya sordum kilitlenmiş kırılmış olabilir diyor. Yarın ben bi baktırayım hocam. Umarım tek sorun odur başka uğraşmam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
hocam cezalıydım anca yazabiliyorum. takıntılı olmak ilerde büyük sorunları engellemektir. belki o anki yakıttan dolayı falan olmuştur demek ki sizin. benimki ne yaptıysam sönmemişti çünkü. en azından çözmüşsünüz. |
|
|
|
Aynı lastiği 40bin km oldu kullanıyorum, açık ara kullandığım en iyi "standart" yaz lastiği. (Spor veya pist lastiklerinin standart kullanımda dezavantajı çok.) Islak/Kuru/Çamur/Kar gibi senaryoların tamında en memnun kaldığım lastik oldu, hayırlı olsun size de. Lastik ilk 5bin km'de o kadar iyiydi ki, panik frende bile abs hiç devreye girmeden çok sert frenleme yapıyordu. Neredeyse arabanın arka tekerleri havaya kalkacak hissiyatı yaşatıyordu. Hala iyi ama artık daha normal tabi... |
|
Cidden ben araba kullanmıyormuşum onu fark ettim. Bir lastik bu kadar mı fark eder. Kasislerde o sertlik yok lastik yumuşak 18 jant olmasına rağmen rahat hissettiriyor. Bir diğer konu ise kuru ve ıslak performansı. Cidden hem kuruda hem de ıslak performansına bayıldım. Araba o kadar güven veriyor ki limitleri zorlayabiliyorum. evde yarış simülatörüm olduğu için ve yarıştığım için arabalara biraz hakimim. Açık ara kullandığım en iyi lastik şu ana kadar bu. Sonra ne olur bilmiyorum şu anlık harika hissettiriyor hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|