Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Motor sıcağının kaputa bir zararı yok hocam.Güncel kasa C4 lerin benzinlilerinde keçe yok 5 yıllık aracımı satarken kaputunda hiçbir sorun yoktu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ognemir

    Motor sıcağının kaputa bir zararı yok hocam.Güncel kasa C4 lerin benzinlilerinde keçe yok 5 yıllık aracımı satarken kaputunda hiçbir sorun yoktu.

    Dediğiniz gibi, Opel de keçeden akustik paket olarak bahsetmişti, iptali sırasında, bu bir ısı değil, ses izolasyonu sadece, araçlarımız da sessiz zaten, zamanla toz kir tutan, estetiğini kaybeden, rutubet kokan keçeye hiç de gerek yok.

    Bu konunun çok zaman önce kapanması gerekirdi bence

    Not: Kusuruma bakmayın, konuyu dolaylı ben açmış oldum tekrar, transparan kaput görünümünden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eisenberg -- 21 Aralık 2016; 13:44:7 >




  • Eyvallah keçe olayi kapanmistir :))

    Benzinli zaten kedi gibi fazla sesi çıkmıyor basarili motor bence. Dun komsunun 1.6 otomatik j kasa kullandim cok fark arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Atmosferikler öyle hocam, sanırım bizimkiler, J kasanın 1.4 turbolusundan da çok sessiz, st, motor sesini sevmeyen biri olarak buna bayılacaksın demişti, mecbur dizel de test ettirdik ama, piyasadaki en sessiz benzinli dedi.
  • oscar54 O kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri birbirimize tekrar tekrar söylüyoruz ama neden toplu ödüyorlar?Müşteriye bilgi veriliyor mu kardeşim biz bunları toplu olarak birkaç ay içerisinde öderiz bir ara diye.Araç satılır ruhsatı çıkartılırken vergisi ödenir olur biter bu işler.Opel bazında söylemiyorum.Bayi bazında da söylemiyorum bütün firmalar bu şekilde yapıyor.En son arkadaşımın markası Toyota'ydı mesela.Kardeşim senden parasını aldıkları vergiyi niye öteliyorlar?Atla deve değil üstelik dediğin gibi kullanılıp kar edilecek meblağlar değil bunlar.Vatandaşı tedirgin etme.Ya en baştan şu zamana kadar vergisi ödenecek diye belirt ya da müşterinin gözünde parayı alıp vergiyi ödememiş üçkağıtçı durumuna düşmemek için ruhsat işlerini halleden personeline vergiyi de bir zahmet ödet.
  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Aslında bu ödenmeden ruhsatın da çıkmaması lazım, özel bir anlaşmaları var demek, ki eskiden zorunluydu, keza ikinci el satışında ödenmiş olması halen zorunlu.
  • nty35 kullanıcısına yanıt
    Kısa süreli duraklamalarda ve yeterli eğimde haklısınız ama kırmızı ışıklar 2 dakika civarı benim burada, ayağımı frende tutmaktansa el frenini çekip bekliyorum.
  • eisenberg kullanıcısına yanıt
    Hocam aracı alıp yakın zamanda satmaya kalksan noterde işini göremezsin.Elin boş dönersin.Ya aracı aldığın firmayı aratıp derhal ödetmen lazım ya da kendi cebinden ödemen lazım.Dediğiniz gibi borç çıktığı anda satış yapılamıyor.Borcu yatırıp tekrardan notere gitmek gerekiyor.

    Sizin meslek te muhasebeydi sanırım.Bunlar vatandaşa sanki KDV beyannemesi,Muhtasar Beyannamesi veriyormuş gibi toplu ödüyoruz diyorlar.Halbuki teknik olarak mümkün olmayan bir şey.Sadece biriktirip 10 tane aracı aynı anda ödeyerek o sırada işlem için bekleyenlerden küfür yemekten başka bir işlerine yaramayan bir prosedür bu yani :) Benim kinim biraz da buna dayanıyor.Ben firmada muhasebeciyim o yüzden gittiğimde tek işlem yapıp işimi bitiriyorum ama böyleleri çıkıyor 10 tane işi tek seferde yaparken arkada bekleyenleri çıldırtıyor :) Toplu ödüyoruz dedikleri için bunu söylüyorum internetten ödüyorlarsa zaten bekletmelerinin hiç bir mazereti kalmıyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eisenberg


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ragnarok.


    quote:

    Orijinalden alıntı: harungs1905


    quote:

    Orijinalden alıntı: DinamikMy17

    Arkadaşlar 21 kasımda Kocaeli Ekcanlardan Astra Dinamik araç aldım bugün edevletten kontrol ettiğimde MTV nin 2. taksidi ödenmemiş görünüyo bunu bayi ödemiyor muydu bilginiz var mı

    Birkaç arkadaşımın daha başına gelmişti siz takip edip söyleyince biz onları toplu olarak yatırıyoruz filan gibi komik cevaplar veriyorlar.Tahminim ya konunun üstüne düşmüyorlar ya da arada kaynatıp müşteriye yıkmaya çalışıyorlar başka bir alternatif gelmiyor aklıma

    Hocam ben de ekimde aldım aracı.Şimdi ilk mtv'yi bayi mi ödüyor ben anlamadım?

    31 Temmuz'dan sonra gelen 2. taksit bayinin sorumluluğunda, 1.taksit dönemsel olarak ne sizi, ne de bayiyi ilgilendirmiyor. Bundan sonra siz 1 Ocak 2017 itibariyle yeni yıl/yıllar taksitlerinden(2017-1.2/2018.......) sorumlu oluyorsunuz.

    Yani benim ilk mtvyi ödemem gerekmiyor değil mi hocam?Teşekkürler cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • harungs1905 H kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam, benim açımdan da hiç bir mantığı yok, sorduğumda size söyledikleri gibi toplu ödüyoruz demişlerdi(hatta yıl 2014'tü ilk duyduğumda, bir süredir de bu uygulama varmış, 2012,2013 bilemiyorum) "sen de amma sordun"a dönmesin diye, neden böyle yaptıklarını sormadım açıkçası. Yoksa dediğiniz gibi beyanname ile hiç ilgisi yok, hatta Astra'nın kini kredi kartlarından ödediler, internetten, ama yine bekledim bayağı, hatta 2 haziran araç teslim, 31 temmuz'da daha ödenmemişti, gecikmeye girince(ağustos) aradım artık, hemen arkasından kredi kartından ödeme oldu, unuttular da, benim ki tek mi geçildi, diğerleri liste miydi, onlar da mı unutuldu hiç bilemiyorum, sorgulamak da istemedim, ama bir merak olarak da kaldı tabi




  • Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim,

    Bayi, 01.07.2016 - 31.12.2016, yani 2. taksiti ödeyecek, ekim 2016 bu tarihler arası. (01.01.2016 - 30.06.2016, yani 1. taksit sizleri kapsamıyor)

    01.01.2017'den itibaren de MTV taksitleri siz ödemeye başlıyorsunuz, Ocak ve Temmuz.
  • Opel Astra 2016 yılında yılın arabası seçilmiş hatchback kategorisinde yılın arabası logolarını yapıştırmışlar.. Gerçekten böyle bir şey var mı? internetten baktım evet yılın arabası diyor ama sizce ne kadar kayda değer bir ödül bu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vict0ry -- 21 Aralık 2016; 17:27:50 >
  • Ya arkadaslar toplu alimlarda indirim oluyorya

    Bayide toplu odedigi ucin indirim aliyordur belki
  • Ben ağustos ayında almak için Ankara bayileri ile görüştüğümde mtv size ait trafiğin 500 TL'sini biz ödüyoruz dediler. Ben Uşak'tan aldım. Belli bir süre sonra Süleyman bey 'i aradım ödenmemiş diye. Sizin de dediğiniz gibi toplu ödeme yapıldığı bilgisini verdi ve dediği gibi de bir süre sonra ödenmişti. Uşak'tan alan arkadaşların içi rahat olsun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba Youtube'da dolaşırken önüme çıktı video. Hem aracı düşünenler hem de araç sahibi olarak yazılım düşünenlere biraz fikir verecektir.

    Video Linki;

    https://youtu.be/_p04eaVy_Eo

    https://m.youtube.com/watch?v=_p04eaVy_Eo

    Video İsmi: Opel Astra K CDTi "Tr'de İlk Yazılımlı" İnceleme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 21 Aralık 2016; 19:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eisenberg


    quote:

    Orijinalden alıntı: sarpuli

    Arkadaşlar aracı aldığımdan beri sileceklerden memnun değilim, önler kazık gibi :) arkada da su kaçırıyor. Servise gitsem garantiden falan değişir mi? Yoksa kendim bosch falan alıp değiştireyim mi?

    Yine aynı silecekten takacaklar, ücretli olması da cabası olur. Dediğiniz gibi dışarıdan bakabilirsiniz.

    O zaman dışarıdan alayım da değiştireyim. Arka silecekten sızan suyu da bakımda söylerim...
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Hem daha hesaplı, hem de daha randımanlı olur, sızan suyu da bakımda söylersiniz; öyle kalsa da çok problem değildir sanırım.
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Arka fıskiyenin su kaçırması bende de oluyor.Ben de servis zamanına kadar bekleyeyim diyorum götürmek için.
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt
    Arac ilk lanse edildiğine aşık olduk sukurler olsunki Allah nasip etti kullaniyoruz. Diger arkadaşlarin adinada konusmus oldum kusura bakmasinlar yilin otomobili secildigi icin tercih sebebi 2:veya3 siradadir heralde :)

    308 de guzel arac ama oda yilin otomobiliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aykutoz

    Arac ilk lanse edildiğine aşık olduk sukurler olsunki Allah nasip etti kullaniyoruz. Diger arkadaşlarin adinada konusmus oldum kusura bakmasinlar yilin otomobili secildigi icin tercih sebebi 2:veya3 siradadir heralde :)

    308 de guzel arac ama oda yilin otomobiliydi

    tesadüf konuda gezerken mesajını gördüm şansa bak :)


    evet test sürüşü yaptık araba gerçekten çok güzeldi. Golfle karşılaştırılıyor genelde golf ufak kalıyor bunun yanında özelliklerini bilmem ama yan yana gelince ciddi fark var. Hatcback sınıfında en iyi seçilmiş galiba.
  • 
Sayfa: önceki 11821183118411851186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.