Bildirim
Yeni Onkyolar hala neden gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben dayanamadım aldım yamaha 1700 ü kurtuldum bu dertten -
Kaça aldın Uğurmelek?quote:
Orijinalden alıntı: ugurmelek
ben dayanamadım aldım yamaha 1700 ü kurtuldum bu dertten -
1700 ytl ye 2000watts nickli arkadaşımız getirdi yurt dışından gayet memnunum sayın daneelquote:
Orijinalden alıntı: Daneel
Kaça aldın Uğurmelek?
Alıntıları Göster -
Daneel nerede yaşıyoruz?quote:
1700 ytl ye 2000watts nickli arkadaşımız getirdi yurt dışından gayet memnunum sayın daneel
Alıntıları Göster -
pardon ama birliktemi yaşıyorsunuzquote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
Daneel nerede yaşıyoruz?
Alıntıları Göster -
703 modelini getirmişler 1-2 tane(Enplus)Tepki ölçüp ona göre sipariş edeceklermiş -
bizim istediğimiz 703 değilki 605,705,805,905,875 bunlardan haberi olan varmı?quote:
Orijinalden alıntı: lucky8
703 modelini getirmişler 1-2 tane(Enplus)Tepki ölçüp ona göre sipariş edeceklermiş -
slm evt daneel bir problem var ama bunu açıklamamam gerekiyor toplantıda üstüne basarak tembih edildi aslında hiç yazmayacaktım ama sen sorunca yazmak zorunda kaldım ama haber kötü pm mine bak selamlarquote:
bizim istediğimiz 703 değilki 605,705,805,905,875 bunlardan haberi olan varmı?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spidr -- 30 Ekim 2007; 10:42:02 > -
quote:
Orijinalden alıntı: spidr
slm evt daneel bir problem var ama bunu açıklamamam gerekiyor toplantıda üstüne basarak tembih edildi aslında hiç yazmayacaktım ama sen sorunca yazmak zorunda kaldım ama haber kötü pm mine bak selamlar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: spidr
slm evt daneel bir problem var ama bunu açıklamamam gerekiyor toplantıda üstüne basarak tembih edildi aslında hiç yazmayacaktım ama sen sorunca yazmak zorunda kaldım ama haber kötü pm mine bak selamlar
Bu ne demek oluyor, yeni Onkyo 'lar Türkiye'ye gelmeyecekmi yani?
-
olsa olsa ellerindeki malları bitirmeyi düşünüyorlardır...yenileri gelirse ellerindekileri satamamaktan endişe ediyorlar sanırım...enkay bu konuda hiç iyi çalışmıyor.zamanında, yani şimdi haksızlık olmasın diye ismini vermiyorum ama eski firmanın distirbütörlüğünde iken , onkyolar hem çok elverişli fiyattaydı hem de sebil her yerde bulunabiliyordu.yazık.quote:
Orijinalden alıntı: gim53quote:
Bu ne demek oluyor, yeni Onkyo 'lar Türkiye'ye gelmeyecekmi yani?
Alıntıları Göster
Bu durum da diğer arkadaşın bahsettiği gibi insanları yurtdışından kendi imkanları ile ürün getirmeye iter ancak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: the_cantan
Daneel nerede yaşıyoruz?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
Daneel nerede yaşıyoruz?
Istanbul'da yaşıyoruz, yurtdışına devamlı gidip geliyoruz. Yani hiç uraşmak istemiodum yurtdışından receiver taşımakla ama olcağı budur. Papatya falı başladı. Forumda trafo sardırmış olan arkadaş varmı?
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
bana da bir pm atabilirmisiniz bu konuda....
-
arkadaşlar bu konuda açıklama bekleyen çok insan var biraz daha açıklarmısınız hiç mi gelmeyecek yoksa tarihi mi ertelendiquote:
Orijinalden alıntı: rg206quote:
bana da bir pm atabilirmisiniz bu konuda....
Alıntıları Göster
-
Mutlaka birgün gelecek ama 2007'de gelecek gibi durmuyor.quote:
arkadaşlar bu konuda açıklama bekleyen çok insan var biraz daha açıklarmısınız hiç mi gelmeyecek yoksa tarihi mi ertelendi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Daneelquote:
Daneel nerede yaşıyoruz?
Istanbul'da yaşıyoruz, yurtdışına devamlı gidip geliyoruz. Yani hiç uraşmak istemiodum yurtdışından receiver taşımakla ama olcağı budur. Papatya falı başladı. Forumda trafo sardırmış olan arkadaş varmı?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Daneel
quote:
Daneel nerede yaşıyoruz?
ilk defa çıksan yurt dışına getirirsin de devamlı ise uğraşmak istemez insan. trafo sardırmış adam çoktu aklıma gelmedi en son ben sardıracaktım hala sardırıyorum güya. neden lazım?
-
slm arkadaşlar onkyo yeni 5 li modelleri biliyorum ki temmuz ayından beri bekliyorsunuz ve bende sizlere ağustos sonu eylül ortaları gibi gelecek diye yazılar yazmıştım ama son gelişen olaylardan sonra 2007 yılı içerisinde malesef türkiyede olmayacak bekleyen arkadaşların dışarıdan getirme imkanlarını araştırmalarını veya alternatiflerini düşünmeleri ni tavsiye ederim evt çok bekleyen vardı ama olmadı bu üzücü haberi uzun süre sizlere veremedim ama daneel açıkça sorunca cevap vermek zorunda kaldım saygılarquote:
Orijinalden alıntı: the_cantanquote:
quote:
Daneel nerede yaşıyoruz?
ilk defa çıksan yurt dışına getirirsin de devamlı ise uğraşmak istemez insan. trafo sardırmış adam çoktu aklıma gelmedi en son ben sardıracaktım hala sardırıyorum güya. neden lazım?
Alıntıları Göster
-
quote:
slm arkadaşlar onkyo yeni 5 li modelleri biliyorum ki temmuz ayından beri bekliyorsunuz ve bende sizlere ağustos sonu eylül ortaları gibi gelecek diye yazılar yazmıştım ama son gelişen olaylardan sonra 2007 yılı içerisinde malesef türkiyede olmayacak bekleyen arkadaşların dışarıdan getirme imkanlarını araştırmalarını veya alternatiflerini düşünmeleri ni tavsiye ederim evt çok bekleyen vardı ama olmadı bu üzücü haberi uzun süre sizlere veremedim ama daneel açıkça sorunca cevap vermek zorunda kaldım saygılar
Alıntıları Gösterquote:
slm arkadaşlar onkyo yeni 5 li modelleri biliyorum ki temmuz ayından beri bekliyorsunuz ve bende sizlere ağustos sonu eylül ortaları gibi gelecek diye yazılar yazmıştım ama son gelişen olaylardan sonra 2007 yılı içerisinde malesef türkiyede olmayacak bekleyen arkadaşların dışarıdan getirme imkanlarını araştırmalarını veya alternatiflerini düşünmeleri ni tavsiye ederim evt çok bekleyen vardı ama olmadı bu üzücü haberi uzun süre sizlere veremedim ama daneel açıkça sorunca cevap vermek zorunda kaldım saygılar
Gelmeme sebebi yurtdışında çok talebin olması mı? Buna bağlı olarak kısıtlı olarak üretim yapıp, bu tür yeni cihazların kullanım sırasında bazı sorunlarının olması halinde cihazların firma tarafından geri çağrılmaları söz konusu olduğunda daha az zararla sorunu halletmek olabilir mi ?
-
quote:
Spidr senin bu konuda bir bilgin var mı? Ben Onkyo'ya mail attm cevap yok. İçim sıkıldı beklemekten alıcam Yamaha 661 o olacak.
sahibinden satılık.com'daki bir ilanda yamaha rx v2400 var 1200 ytl fiyat vermiş eyer istanbuldaysan bu arkadaşlada görüşebilirsin özellik olarak 661 den daha daha iyidir heralde özellik olarak incelemedim ama cihaz gayet temiz gözüküyor sıkı bir pazarlık yaparsan daha uygunada alabilirsin.saygılar -
her zamn 1 sene sonra gelir.ben şaşırmadım pek hatta ilk başlarda onkyo yetkilerle görüşüyordunuz gelecek şeklinde ses çıkarmadım keşke çıkarsaymışım yandı keten helva. dert etmeye gerek yok.98 model ES amplim hala durur çalış güzelim.tabi alırken yenisini cep telefonu alma psikolojisine sokuyor orasında insan haklı ne yapsak bir türlü dert...quote:
Orijinalden alıntı: reference 757quote:
Spidr senin bu konuda bir bilgin var mı? Ben Onkyo'ya mail attm cevap yok. İçim sıkıldı beklemekten alıcam Yamaha 661 o olacak.
sahibinden satılık.com'daki bir ilanda yamaha rx v2400 var 1200 ytl fiyat vermiş eyer istanbuldaysan bu arkadaşlada görüşebilirsin özellik olarak 661 den daha daha iyidir heralde özellik olarak incelemedim ama cihaz gayet temiz gözüküyor sıkı bir pazarlık yaparsan daha uygunada alabilirsin.saygılar
Benzer içerikler
- ev sinema sistemi tavsiye
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- ses yalıtım boyası işe yarıyor mu
- spdıf nedir
- lg soundbar subwoofer bağlantı sorunu
- en iyi ses sistemi
- en iyi hoparlör markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X