Şimdi Ara

Yeni Nvidia Ekran Kartı Driver'ları (163.71 Çıktı - 21.10.07) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
1
Favori
86.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Carbon da bazen hata verip sistem ciddi bir hatadan kurtarırdı diyor.Bu yüklenince düzelirmi acaba...
  • slm.

94,24 sürümü fx5700vtd serisinde hata veriyor bilginize...... ilk sayfada benim kart için uygun gözüküyor...

winxp kullanıyorum..en son 78 sürümü yüklüydü.
  • nvidia laptoplar için sürücü çıkarmadı mı daha?(go 7600) oyun oynarken mavi ekran almaktan bıktım da
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

nvidia laptoplar için sürücü çıkarmadı mı daha?(go 7600) oyun oynarken mavi ekran almaktan bıktım da

bende onu sormuştum ama..

notebook ekran kartları için yeni driver var mı??
  • saol bakalım indiriyorum saol!!!!!
  • NvidiaKurulum Programı Mevcut donanımınızla uyumlu Bir surucu bulamadı diyo ama (fx 5500) kullanıyorum orada destlekliyor demişsin yardım!!
  • 93.71 i indiriyorum bakalım o ne diyecek
  • çok saol
  • 93.71 oldu hahhaa zuhahha manyak oldu saol!!!!
  • çok teşekkrüler eline sağlık ya bende 19"monitör var philps yeni aldım ve en iyi performansı elde etmek için sizce hangi çözünürlükte kullanmam gerek bilen varsa cvp yazarsa sevinirim
  • Güncel sürücüyü install ederken, ' Yayıncı doğrulanmıyor, zaralı olabilir ' şeklinde bir uyarı alırsanız kesinlikle vazgeçin. Başınıza küçük bir bela açabilirsiniz. Bu yüzden 91.31 de kalmış bulunuyorum.
  • hocam sen bunu nerden buldun bende fx5500 256mb var ama nvidianın sitesinde yeni update yok gösteriyor...
  • ya arkadaslar bu 94.24 ü indirdim ama kuramıyorm.ekran kartım ge force fx5200 destekleyen bir model ama yüklerken 'Nvidia kurulum programı mevcut donanımınızda uygun bir sürücü bulamadı.kurulum programı simdi kapanacak' mesajını veriyor ve kapanıyor.

dün hard diskim yandı ve bugn deiştim.o yüzden sürücüler gitmştir.ilk olarak 93.71 i mi yüklemeliyim??
  • thedodo bende fx5200 ekran kartı kullanıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum aynı hatayı alıyorum.
    bende de 93.71 yüklü şuan.

ama benim birde sorunum var hiç bir oyunu oynayamıyorum en düşük oyunları bile daha oyunların menüsündeyken donuyor.
    senin bu konuyla ilgili bi bilgin var mı acaba??
  • kardes tam bir bilgim yok ama sürücüyü tam yükleyememis olabilirsni.93.71 i tekrar kur o da olmassa direct x ten olabilr belki directx in en son sürümünü yüklemeyi dene 9.0 c olması lazm.
  • Eyvallah kurdum pek bifark göremesemde
  • TheDodO teşekkürler
    directx9.0c yüklü, driver de tam olarak yüklü ama sorunu hala çözemedim
  • çok saol acaip işime yarıcak
  • fx5200 ekran kartına sahibim driver ı yüklemeye çalıştığımda bu uyarıyı alıyorum..
  • sanırım 94,24 fx serisine uyumlu değil ilk sayfada yazana uyduk kota biraz gitti,ama uyumlu modeller tekrar bi gözden geçirilmeli..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.