Bu driver (93.71) bazı download sitelerinde 2K/Xp/2003/Vista şeklinde verilmiş o yüzden soruyorum. Birde 158.18 olan driver sanırım Eng. Tr sini bulamadım. Tr si varsa Link verebilirmisin.
93.71'in dosya adı aynen şöyle: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe Kalın olarak yazdığım kısım sürücünün Windows 2000 ve XP için olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda başka Windows'a kurulamaz anlamına geliyor.
93.71'in dosya adı aynen şöyle: 93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe Kalın olarak yazdığım kısım sürücünün Windows 2000 ve XP için olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda başka Windows'a kurulamaz anlamına geliyor.
HATA - 1. " NVIDIA Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı.Kurulum programı şimdi kapatacak. "
HATA - 2. " Kur,kullanılan işletim sisteminin Windows Vista [32-bit] olmadığını algıladı.Bu program ve ilişki sürücüleri yanlzca Windows Vista [32-bit] altında çalışmak üzere geliştirilmiştir.Kur sona erdirilecek. "
1. hata ekran kartı GeForce 6/7/8 serilerinden değilse çıkar. 2. hata işletim sistemi 32 bit Windows Vista değilse çıkar.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
1. hata ekran kartı GeForce 6/7/8 serilerinden değilse çıkar. 2. hata işletim sistemi 32 bit Windows Vista değilse çıkar.
Evet benim Ekran Kartı NVIDIA Geforce FX 5500 olduğu için herhalde ondan kaynaklanıyor.Peki benim ekran kartına uygun olanı var mı?Ekleyebilir misin?
Bu arada kullandığın işletim sisteminin 32 bit Vista olduğundan eminsin değil mi?
Evet eminim.Vista Ultimate_32bit_x86
Hocam ben bişey sormak istiyorum, NVIDIA FX 5200 128 MB'lık ekran kartım var() Bu Forceware'leri kurmadan önce PES6'yı grafik kalitesi olarak Medium'da oynayabiliyordum, fakat bu 93.71'i yükledikten sonra Low'da bile zor oynamaya başladım Bunun sebebi ne olabilir acaba? Ayrıca bilgisayar başlarken çıkan "Hoş Geldiniz" yazısında da bi bozukluk olmaya başladı, yazının kenarları sanki Paint'te yapılmış gibi kaymış durumda
Not: Format attıktan sonra Ekran kartı'nın CD'sinden olan sürücüsünü yükledim ve şu an hiç bir sorun yok
Nvidia, GeForce 6/7 serisi için nihayet yeni bir Windows XP sürücüsü çıkardı (94.24). Yalnız şimdiden uyarayım, NFS 10: Carbon'daki düşük fps sorununu çözmüyor. Çünkü bu sorun Nvidia sürücüsünden değil oyunu yetiştirebilmek için optimizasyon yapmayan EA Games'ten kaynaklanıyor.
Nvidia, GeForce 6/7 serisi için nihayet yeni bir Windows XP sürücüsü çıkardı (94.24). Yalnız şimdiden uyarayım, NFS 10: Carbon'daki düşük fps sorununu çözmüyor. Çünkü bu sorun Nvidia sürücüsünden değil oyunu yetiştirebilmek için optimizasyon yapmayan EA Games'ten kaynaklanıyor.