Şimdi Ara

Yeni Notebook oyunlarda ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi sadece web tarayıcılar vs normal kullanımda max 65 derece gördüm fakat oyunlara girdiğimde ekran kartım 75 işlemcim 90 derece oluyor 10 saniye içinde ısı bu kadar fazla yükseliyor alalı 6 gün oldu kulaktan dolma bilgilerle değil gerçekten işi bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum benim sorunum ne ?

• notebooklar oyun oynanmak için alınmamalı bence hava alan yerini açık tut olmadı bi servisine götür
  • Notebook soğutucu ile sıcaklıkları biraz daha aşağıya çekebillrsin.
  • laptop yenıyse 90a çıkmaz krdes en fazla 75falan olur boştaykende 40derecede falan çalısır servise gönder dicemde zaten yeni olduğu için temizdir yine yoksa altına soğutucu al diz koltuk yatak üstünde kullanma veya ekran kartınada bağlıdır ekran kartının nm si falan yuksektır vsvs.
  • Bilgisayarın Markası HP mi ?
  • Bence Casper :) Oyun oynayacaksanız notebook almayacaksınız. İlla alacaksanız en az 5000 TL liklerden alacaksınız :) 1000 TL lik notebookla oyun oynanır ama bölyle oynanır
  • işlemci demişssin 90derece şimdi gördüm kardeş işlemci fanında sorun vardır veya termal macununda teknik servislik bir sorun vardır ısınıyor dıye ver hallederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Laptop donma problemi ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soutucu aldım ama hiç bir fark yaratmadı oyun oynamak için alınmamalı evet ama yinede en az 1 saat sorun çıkarmamalı diye düşünüyorum

Ekran kartım nvidia gt520m i7 işlemci markası casper
  • işlemci nedir.65nm lik işlemcilerde normal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Want to

işlemci nedir.65nm lik işlemcilerde normal

32 nm işlemci 2640 4mb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.