Şimdi Ara

Yeni notebook icin tavsiye (3500-5000tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tasinabilir bilgisayar konusunda secim yapabilmek icin yardiminiza ihtiyacim var.

Bir hafta once evime hirsiz girmesi sonucuda Fransa'dan aldigim Dell XPS l701x bilgisayarim calindi. Uzun suredir buralarda yasamiyorum ve Turkiye'de seceneklerin kisitligi oldugunu fark ettim. Zamanla bazi eklemeler yaptigim bilgisayarimin ana ozellikleri sunlardi (bazi parcalarin tam modellerini ne yazikki hatirlamiyorum) :

17" ekran
    Ilk jenerasyon i7 (x4) islemci
    8 (2+2+2+2) gb ram
    NVIDIA GeForce GT 435M
    650 gb hd + 240 gb ssd
    Isletim sistemi : Ubuntu 15.04 + Win7

Xps in en guzel yanlarindan biri kolayca modifiye edilebilir olmasi, 4 tane ram ve 2 de hd slotuna sahip olmasi idi.

Yeni bilgisayarimi da eskisi gibi harici ses kartim ile hem muzik isleri icin (cakewalk'da kayit + miksaj + mastering), hemde yazi-cizi-arastirma islerimde (libreoffice + gimp), internet ve arasira oyun oynamak icin kullanmayi dusunuyorum. Butcem 3500 - 5000 tl. Hafif yada sik olmasini umursamiyorum ama en az eski Dell'imin ozelliklerine ve 2 adet depolama slotuna sahip olmasi benim icin onemli. Oyun bilgisayarlarinin Turkiye'de cok populer oldugunu gordum, onlardan biri bile olabilir.

Bu kriterler cercevesinde bana onerilerde bulunabilirseniz cok sevinirim.

Saygilar ve herkese iyi gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aliuygurerol -- 22 Haziran 2015; 3:50:42 >

• lenovo y7070 modeline bakmanızı tavsiye ederim
    http://www.pcdepo.com/lenovo-y7070-80du00artx-notebook?keyword=7070
  • SerkanS10 kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkur ederim SerkanS10, biraz arastirdim (http://www.notebookcheck.net/Lenovo-Y70-Notebook-Review.128841.0.html)

Lenovo almak cok isterdim, kaliteli bir bilgisayara benziyor ama ne yazik ki 2. hdd takilabilen, bu dahil, bir modeline rastlayamadim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.