Şimdi Ara

===> Yeni Nokia X6 | nHD (640x360) - 32GB - 5MP - 1320mAh - <=== (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.843
Cevap
7
Favori
228.566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vellastus

Selam Beyler,
    1-Suan bu cihazı almayı dusunuyorum istanbul ıcınde 16 gb satan en ucuz yer hangisi?veya electroworld,mediamarkt taki fiyatları suan nasıl?
    2-8gb olan versiyonu da iş gorur piyasa fiyatı nedir ve heryerde bulunuyor mu teknosa vs.?

Bende almayı düşünüyordum ancak aynı fiyata daha kaliteli ve yeni cihazlar almak mümkün. Hatta daha ucuza htc wildfire almayı düşünüyorum ben.
  • arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama 5800 la aynı dıyorlar öyleyse n97 mi alayım acaba yardım edin kafam çok karışık
  • 5800 'dan artıları var bence. 5800 'a kesinlikle tercih edilir. ancak hem işletim sistemi hem de çıkış tarihi eski olan bir telefona bu kadar para ödemek doğru değil bence. ama kriterleriniz sadece X6'ya uyuyorsa alınabilir tabiki. ama benzer fiyata daha yeni ve gelişmiş cihazlazr bulunabilir bence. malzeme kalitesinin kötü olduğu kabul ediliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yulapan
    arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama 5800 la aynı dıyorlar öyleyse n97 mi alayım acaba yardım edin kafam çok karışık

5800 incelemis ve n97 kullanan birisi olarak ve şu anda x6 kullanan birisi olarak sana x6 tavsiye ederim en azından yeni sistem ve gerçekten dokunmatigi çok iyi birde donma resetlenme vs. Gibi şeyler olmuyor. Ha malzeme kalitesi iyi değil ama gerisi süper. Ve şu an bu paraya alıncak en iyi telefonlardan biri... Bende çok karamsar olarak aldım ama pişman olmadım. Hele hele n97 faciasından sonra ilaç gibi geldi.
    Tabiki yinede araştır öyle al.. Aldığın zamanda v31 mutlaka yükle.. Öyle kullan .

• unutmadan 5800 e göre tabi kamerası 5mp ve çift led flaş var.
    Bilgine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: *XhsyPhoiDeus*
    kapasitif ekran dokunmatigi, insan vücudundan başka bir şeyle kullanmanın yolunu buldum:) tabi kullanmak demeyelim, ama yine de güzel algılıyor yönlendirebiliyorsnz:)
    Evet ne olabilir tahminleri alayım?

Statik elektiriğe sahip birşey mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mh.

quote:

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum ama 5800 la aynı dıyorlar öyleyse n97 mi alayım acaba yardım edin kafam çok karışık

5800 incelemis ve n97 kullanan birisi olarak ve şu anda x6 kullanan birisi olarak sana x6 tavsiye ederim en azından yeni sistem ve gerçekten dokunmatigi çok iyi birde donma resetlenme vs. Gibi şeyler olmuyor. Ha malzeme kalitesi iyi değil ama gerisi süper. Ve şu an bu paraya alıncak en iyi telefonlardan biri... Bende çok karamsar olarak aldım ama pişman olmadım. Hele hele n97 faciasından sonra ilaç gibi geldi.
    Tabiki yinede araştır öyle al.. Aldığın zamanda v31 mutlaka yükle.. Öyle kullan .

N97 tam bir hayal kırıklığı oldu benim için de Golddan almıştım 2 gün kullandım ve iade ettim telefonun dokunmatiği çok küt msj yazarken bastığın harf 2 saniye sonra geliyor tuş açma anahtarı sol tarafta açarken elinden kayıyor daha bir sürü eksileri var o yüzden N97yi pas geç derim ya x6 al yada bu fiyata alnabilecek temiz 2. El iphone 3gs

• hocam aslında alıcam ama amoled ekran ve ram yüksek olsaydı belki daha tatmin edici olurdu ama madem siz kullanıyorsun bu sorunlar olmurmu sizde mesela internetde gezinirken direk sayfadan atma bazen menüde donma vs olmuyormu birde hfz kartı takılmıyormuş buna

quote:

quote:

• quote:

hocam aslında alıcam ama amoled ekran ve ram yüksek olsaydı belki daha tatmin edici olurdu ama madem siz kullanıyorsun bu sorunlar olmurmu sizde mesela internetde gezinirken direk sayfadan atma bazen menüde donma vs olmuyormu birde hfz kartı takılmıyormuş buna

quote:

quote:

Çok nadir oluyor fakat orjinal temasını yüklemessen sık oluyor bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

kapasitif ekran dokunmatigi, insan vücudundan başka bir şeyle kullanmanın yolunu buldum:) tabi kullanmak demeyelim, ama yine de güzel algılıyor yönlendirebiliyorsnz:)

Dostum çatladım meraktan bir türlü bulamıyorum da
  • Beyler cihaz sizce verildigi paraya deger mi?cunku bunda da karar kılamazsam artık samsung yonelecegim.Nokia nın suan pıyasada alınabilcek dokunmatigi kaliteli , hızlı bir modeli olmaması kötü ki işletim sisteminden de kaybedıyor biraz.

1-İlk 5800 dusunuyordum.Dokunmatigi rezistif ve (basmatik) dediginiz kadar varmış gerçekten bugun daha detaylı bir sekilde inceledim teli.Cok takoz , estetik goruntu acısından sıfır.Cihaz cok kasılıyor , donuyor.
    2-C5-03 için , otofokus olmadıgı için pek dusunmuyordum , bugun rezistif ekranla , kapasitif ekran arasındaki farkı gorunce ıyıcene sogudum.
    3-C6 da da aynı sekilde otofokus yok ki bence bu cok onemlı bırsey otofokus yapmayacaksa telefonu kamerasız yapsın daha ucuza satsın.
    4-Şimde x6 dusunuyorum bütçemi de daha fazla zorlayamayacagım.Simdi size soruyorum verecegim paraya deger mi bu cihaz?5800 daki gibi cok donma vs. yapıyor mu? yoksa samsung a mi yoneleyim direkt.(LG,HTC dusunmuyorum)

Bu arada bılmedıgımden soruyorum samsung alırsam ondada boyle ovi store gibi birsey var mı özel ve ucretsiz uygulamaların oldugu?

• quote:

quote:

quote:

bolonu veya ebonit çubuğu sürtünme ile elektrikle sonra dokun bakalım bi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer90 -- 20 Şubat 2011; 3:27:30 >

• geçen gün teknosaya gittim ovi müzik kaydı için. Benim tel macaristan malı. ve şu kapak açıklığı var. tam kayıt esnasında elinde kutu ile bir teyze geldi. Kutuyu bıraktı kayıt için. Eleman telefonu çıkardı baktım tele kapak açıklığı yok sonra kutuya baktım macar malı... ilginç... elemana bakın dedim o telefonda kapak açıklığı yok bende var. Baktı evet dedi. istersen gönder garantiye hem güncellememe sorunun hallolur hem kapağa bakarlar. Yahu 1 ay oldu telefonu alalı kapak sorunu, güncellemeleri görememe sorunu (v12 hala ) adamı kabız edecek şekilde sistemin yavaşlığı bazen internetten hafıza dolu diye atması , büyük siteleri yüklerken internetin atması , mesaj yazarken kendi kendine takılarak yazdıklarımı silmesi , kapak açıklığından dolayı cihazın yan tarafının toz parçacıkları ile dolması şükür ki ekranda toz yok...

Yani alır almaz bu kadar sorun ile karşılaşıp çıldırmamak elde değil. geçen gün sinirden önüme kim çıksa dalasım geldi. buraya yazacaktım arkadaşlar içimi rahatlatacak birşeyler söyleyin yoksa kafayı yicem kırcam teli diye...hayır sanki çin malı bir mp4 veya çin malı taklit iphone kullanıyormuşum gibi geliyor bana e o kadar para verdik be yazık... aslında telefonumu sevmek istiyorum ama olmuyor. bu nokia nasıl dünya devi anlamış değilim. Telefon çıkarıyor özellik ekliyor ama kaliteyi önemsemiyor... dünya devi ama geliştirmeleri sırf lafta olacak iş değil. BELKİ DE ŞANSIZIM YANİ BAZILARIMIZDA SORUN ÇIKMAMIŞ. olabilir tabi ki... onun için kaliteyi bu markada artık eleştirmek yerine şansa bırakmak gerekir diyorum. kime ne çıkacağı belli olmuyo Belki bazı sorunları halledecekler, telefonu kullanıcam , sorunlarla uğraşıcam ama maddi gelirim düzelince kalitesiyle parayı hakedenlere yöneleceğim.. bu iş saçmalık yani.. Mantıkdışı.. 120 lira kaybım olacak ama geri versemmi diye çok düşündüm(!) sonra ne alıcam ki dedim! hey Allah ım!

• quote:

Beyler cihaz sizce verildigi paraya deger mi?cunku bunda da karar kılamazsam artık samsung yonelecegim.Nokia nın suan pıyasada alınabilcek dokunmatigi kaliteli , hızlı bir modeli olmaması kötü ki işletim sisteminden de kaybedıyor biraz.

1-İlk 5800 dusunuyordum.Dokunmatigi rezistif ve (basmatik) dediginiz kadar varmış gerçekten bugun daha detaylı bir sekilde inceledim teli.Cok takoz , estetik goruntu acısından sıfır.Cihaz cok kasılıyor , donuyor.
    2-C5-03 için , otofokus olmadıgı için pek dusunmuyordum , bugun rezistif ekranla , kapasitif ekran arasındaki farkı gorunce ıyıcene sogudum.
    3-C6 da da aynı sekilde otofokus yok ki bence bu cok onemlı bırsey otofokus yapmayacaksa telefonu kamerasız yapsın daha ucuza satsın.
    4-Şimde x6 dusunuyorum bütçemi de daha fazla zorlayamayacagım.Simdi size soruyorum verecegim paraya deger mi bu cihaz?5800 daki gibi cok donma vs. yapıyor mu? yoksa samsung a mi yoneleyim direkt.(LG,HTC dusunmuyorum)

Bu arada bılmedıgımden soruyorum samsung alırsam ondada boyle ovi store gibi birsey var mı özel ve ucretsiz uygulamaların oldugu?

Dostum 700tlye alınabilinecek nokianın en güzel telefonu şimdilik bu bence. Samsunglar nokiaya göre daha hızlı ve takılma donma gibi sorunları yok çünkü işlemcisi gayet hızlı. Fakat işletim sistemi bada olduğu için her ne kadar da symbiandan iyi olsa bile yeni bir işletim sistemi olduğu için çok zengin uygulamalara sahip değil. Ovi storada ki uygulamalar baya yeterli.
    Benim sana tavsiyem bu telefondur uygulaması ve dokunmatiği süper fakat her ne kadar 5800da ki gibi olmasa da takılma ve donma mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

quote:

quote:

oldu

• quote:

Beyler cihaz sizce verildigi paraya deger mi?cunku bunda da karar kılamazsam artık samsung yonelecegim.Nokia nın suan pıyasada alınabilcek dokunmatigi kaliteli , hızlı bir modeli olmaması kötü ki işletim sisteminden de kaybedıyor biraz.

bence bütçenin rahatlıkla yeteceği lg ye yönelmen çok doğru olur.androidli p503 yani optimus one.ama lg htc düşünmüyoum diyosun ozman samsung galaxy serisi.işletim sistemi senin için önemliyse (benim için herşey demek) android derim nokia ya hiç bulaşma.bana hediye geldi x6 şuan onu kullanıyorum ama çok memnun olduğumu söyleyemem.tabi bunda aradığım özelliklerin birçok kullanıcı ile aynı olmaması olabilir.benm için otofokus olmş olmamış sorun değil,(fotoğraf çok çekmiyorum zaten),5800 gibi olmadıktan sonra kapasitif de çok önemli değil.
    benim için işletim sistemi, işlemci hızı, veri aktarım hızı,malzeme kalitesi bunlar önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slayer90

quote:

quote:

quote:

oldu

musluk contası hareket ettirebiliyor ama , facede geinemek ölüm :D

• Ben pek fark göremedim hatta sinirim bozuldu aldıgımdan beri 1kere reset atmayan telefon 2gundur acılıp kapanıp duruyor.gerci ben guncelleme yapalı 13 gün oldu ama bu reset atmanın sebebini baska birseye baglayamadım:/ cunku telefonu kullanımımda bi değişiklik yok yani.

Bir de hala anlamamaktayım bu telefonda internetten nasıl video izlenmez ya
  • ya bende vatan bilgisayardan lım telefınu kranındakapanırken fwlan turkcell yazısı çıkıyor. Guncellee konusunsa hala v12 de birde ovide daha ne yeni yazılım bekliorsunuz dio utanmadan *#0000# dan ve nsu danda kablo wifi hiçbir şekilde gormuyor product code değişmiştim aa olmadı nası olxak bu update işi yardımlarıı ekliyorum?
  • bugün benimkide resetledi kendini.. ekran karmançorman oldu sonra gitti tel. güncelleyememe sorunu var hala.. ön yüz sağ taraf açıklığı.. saymakla bitmez pfff
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.