Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sahmelik

Telefonun kare tuşuna bastığımda titreşim moduna geçmesi gerekirken bende "arama yapılan telefon hattı değiştirilsinmi?" şeklinde bir yazı çıkıyor...bu olayla diğer kullanıcı arkadaşlarda karşılaşıyormu yoksa benim telefonumda mı bi anormallik var,,aydınlatırsanız sevinirim

bu sorun bende de var

o olay bende de var garantilik bir durum mu acaba?
  • dün aldım. 2630 kullanıyodum 2. yıla gelmişti 2630'da kullanma sürem. bıktım diyebilirim. hedefim şarjı 450 saat stand by olan bi telefon almaktı geçen yıldan beri aklım w880 de kalmıştı fakat o yoktu çünkü 10mm kalılıktan da fazla olmasını istemiyodum telefonumun malum erkekler çoğunlukla pantolonunun cebinde taşıdığı için telefonunu 10mm den kalınları çok hoş durmuyo. ama w880in bi veliahtı çıkmadı o stand by sürelere sahip. ben de istemeye istemeye bunu aldım. ama iyi ki de almışım tabir yerdindeyse aklım gitti ilk kullanmaya başlayınca. 2630 da hesapmakinasına girmek çok icab ediyodu işim gereği. nerdeyse merasim düzenliyodu 2630 girerken. bu ise resmen uçuyo makina olarak. bi de özelleştirmeler konusunda çok iyi. bilg. ile tam senkron ettim. özellikle calender uygulaması kullanıyodum bilgisayarımöda onu tamamen telefonuma geçmiş oldum. daha ikinci gün olduğu için şarjı henüz bi hareketlilik içinde değil yani full devam. sanırım uygulamada 5-6 güne kadar çıkabilir bunun şarjı ama sadece tahmin. malum 450 saat çok ucun nerdeyse 19 gün. bu da pratikte 1 haftaya yaklaşmamızı sağlamalı zaten.

Hem ben bi telefondan şunları bekliyodum.
    1. uzun stand by
    2. hızlı çalışması
    3. küçük olması

sadece 3. de 3-4 mm bi fark var. olcek o kadar.

• E bir suru arkadas almis etmis. Su gunlerde sahipleri sarj suresinin ne kadar gittigini rapor edebilirler mi acaba ? 4-5 gun gidiyor ise almayi dusunebilirim ama son zamanlarda hep nokia telefonlari da 2-3 gun giden sarj sureli modeller yapti durdu bolca. Telefonu 2 gunde 1 sarja takmaya sinir oluyorum. 3 gun bile gitse az benim icin. En az 4 gun gitmesi lazim. O ne oyle nerede ise gun asiri sarj ile ugrastiran telefonlar ! Sizlerden ricam mumkunse sarjinin kac gun gittigini yazabilir misiniz ? Ozelliklerine bakarak 4-5 gun gidebilirmis gibi gorunuyor ama tabi kullanimda fark eder. Tesekkurler...
  • ürünü mayın ayından beri kullanıyorum.Şöyle diyeyim,çok sık konuşan bir insan değilim,bu nedenle bana şarjı 7-8 gün çok rahat gidiyor.Çok sık kullanmak durumunda kaldığım zamanlar oldu 3 gün yine dayanıyor.Öyle 1-2 günde kolay kolay şarjını bitiremezsiniz.Tabi cihazı mp3 çalar olarak kullanırsanız şarjı doğal olarak çabuk biter,o yüzden sadece msj ve görüşme yaptığım için şarjı bana göre piyasadaki en iyi nokia diyebilirim.
  • sayin "egzodia"...
    Alakaniz icin tesekkur ederim. Siz tam da benim gibi bir kullanicisiniz. Ben de gun icinde 1-2 konusma yapan, ortalama 5-10 ve en cok 20-30 dakika konusan biriyim. Oyle mp3 falan da dinlemem cep telefonundan. Ancak uzun seyahatlerde belki... 7-8 gun cok iyi bir sure benim icin, ortalama 5 gune bile iyi diyecekken bu sure harika. Demek ki ben biraz daha yogun kullanan biriysem 5-6 gun gidebilecektir ki bu guzel bir sure. Tekrar tesekkur ederim egzodia ilgilenip cevap verdigin icin...
    -
    Diger kullanicilar da sarj suresi ile ilgili yorumlarini yapsa da bir ortalama alabilsek iyi olur...
  • Aldim, siparisi verdim ben de... Fakat bu telefonun siyah modeli burada gri modelinden ucuz !!! Bu ucuzlugun sebebi nedir bir bilgisi olan var mi ? Siyah ile gri arasinda herhangi bir fark var mi fiziksel olarak? Dedim acaba siyah olani metal kasa degil mi de ondan ucuz ?
  • Buraya da kimse yazmiyor artik sanirim... oldu mu 6303 :)
  • 4 gun gecti 1 kisi 3 gun once cevap yazdi :) Bu forum konusu mefta olmus yahu. Benim tel geldi de sarj suresi olarak test edemedim daha.
  • Hala kimse yok :) merakimdan gelip bakiyorum artik her gun :)
  • Ben aldığım zaman her iki model de aynı fiyattı.Bir farkı yoktur yani.
    Eski lg telefonumda Usb'den şarj vardı. Bunda neden yokki
    Acab nokialarada mı ya da simbian tellerde mi usb den şarj olayı yok.
  • bimexde kampanya yapmış 299 tl alsammı acaba?
    bir de bunda word dosyasını açabiliyormuyuz?
    msn yukleyip konuşabiliyormuyuz?
  • msn yuku geliyor zaten... word denemedim ama illa ki acacak program yapilmistir diye dusunuyorum... sarji evet 5-6 gun gidiyor ama ben az konusan az kurcalayan biriyim. Telefon 6300'dan cok daha fiyat performans telefonu olur bence. Gelistirilmis S40 isletim sistemi ile olsun, uzun pil omru ile olsun bence her bakimdan 6300 den iyi. Zaten oyle de olmasi gerek kac yil sonra uzerine cikmis bir model bu. Fiyati da gayet iyi yapmislar bence.
  • Word dosyaları program yardımıyla açılabiliyor.
    Msnkurabiliyoruz, zaten windows live kurulu.İnternete girmekte çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

Word dosyaları program yardımıyla açılabiliyor.
    Msnkurabiliyoruz, zaten windows live kurulu.İnternete girmekte çok kolay.

peki internete girdiğinde kaç kontör gidiyor ?
    ben biraz cahilimde bu cep telf dan internet konularında
  • bir de bu program yardımıyla açılan word dosyalarında yazı yazabiliyormuyuz üzerinde yoksa sadece görsel olarak mı gözüküyor?
  • bende yeni aldım çokta memnunum şarj süresi çok iyi ve ekran kaliteli ayrıca kasasıda sağlam yazılım güncellemesi ile v9.10a çıkardım telefon daha seri oldu şarjı iyi gitsin ve sağlam tel olsun diyenlere %100 tavsiye edilir
  • Vay be ! Tam 1 hafta bu konuda kimse bir sey yazmadi. Simdi biraz ortalik senlenmis... Evet bu telefon harika. Tabi ne istedigini bilenler icin.
  • bu telefonu bugün aldım gerçekten güzel bir telefon.
    yalnız interneti kapatamadım. nasıl kapanacağını bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sla_Hkn

bende yeni aldım çokta memnunum şarj süresi çok iyi ve ekran kaliteli ayrıca kasasıda sağlam yazılım güncellemesi ile v9.10a çıkardım telefon daha seri oldu şarjı iyi gitsin ve sağlam tel olsun diyenlere %100 tavsiye edilir

9.10 ne zaman çıktı ki,1 ay evvel 8.90 çıkmıştı.

Versiyon yükseltirken hafıza kartını da yedeklemeye gerek var mı?

V 8.90'a yükseltirken sorun çıkmamıştı ama şimdi yükseltmeye çalıştığımda,yükledikten sonra Nokia software updater, internete bağlanmayı denedi ve 3 kere başarısız oldu diye hata veriyor.
    Bunu nasıl halledecem :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 12 Kasım 2009; 8:06:16 >

• arkadaşlar benim soruya cevap veren olmadı daha . sağolun yani
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.