Şimdi Ara

Yeni Nokia 6303 Classic (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
3
Favori
170.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet bende aldım sonunda kullanıyorum.tuş takımı ergonomisi msj yazmayi zorlaştırmıyor.günlük 150 civarı msj yazıyorum ve sorun yok.yanlız alacak arkadaşlar için bi kaç tavsiyede bulunmakta yarar var aynı zamanda onceki sayfalarda sorulan soruların buyuk bir kısmınada cevap olur sanıyorum.

1.telefonun 3.2 kamerasına ve çift led li flashına bakarak n73 gibi makinelerle kıyaslamayın.görüntü kalitesi n73 den belirgin derecede düşük.

2.ses , normal bir kullanım için yeterli düzeyde.kalabalık ortamlarda dışarda vs cebinizde taşırken duyabilirsiniz ancak kılıf kullanıyorsanız sorun olur.kulaklık sesi kalabalık ortamlarda dahil yeterli duzeyde.bunda sorun yaşamazsınız.ancak express music lerle de kıyaslamayın o performansı vermez.

3.benim için en önemli olan kriterlerden biri batarya.1000 mah lık BL-5CT batarya kullanılmış ve kutudaki adaptör AC-8E ve 1 saatte 890 mah lık bir enerji aktarımı sağlıyor.buda bataryanızın yaklaşık 65-70 dk da dolduruyor.tam dolu bir batarya ile , gunluk gelen giden toplam 300 civarı sms , 5-10 fotogtaf ve 15-20 dk lık görüşmeyle ve 24 saat açık olarak 2 bucuk günü geçti ama henüz zayıf batarya uyarısı vermeden şarza taktım.sanırım aynı performansla kullanmaya devam etsem 2 saat civarında daha kullanabilirdim.

4.çekim gücü.bu konuda makinenin teknik kapasitesini bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirimki şimdiye kadar kullandığım telefonlar içinde en iyisi.giriş seviyesindeki telefonlar haricinde , n70 , n73 , G705 , ku990 , k790 , k850i , x800 kullandım ve bunların içindeki en iyi şebeke iletişimi kuran telefon.

5.s40 6th edition O.S. kullanılmış.iyide yapmışlar.bildiginiz gibi eksik yonleri olmakla birlikte s60 a göre çok belirgin derecede hızlı ve daha stabil çalışan bir sistem.donma , kapanıp açılma veya agırlaşma gibi problemlere denk gelmedim.(1 gb lık dolu hafıza kartı kullanarak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thy437 -- 2 Ekim 2009; 23:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thy437

evet bende aldım sonunda kullanıyorum.tuş takımı ergonomisi msj yazmayi zorlaştırmıyor.günlük 150 civarı msj yazıyorum ve sorun yok.yanlız alacak arkadaşlar için bi kaç tavsiyede bulunmakta yarar var aynı zamanda onceki sayfalarda sorulan soruların buyuk bir kısmınada cevap olur sanıyorum.

1.telefonun 3.2 kamerasına ve çift led li flashına bakarak n73 gibi makinelerle kıyaslamayın.görüntü kalitesi n73 den belirgin derecede düşük.

2.ses , normal bir kullanım için yeterli düzeyde.kalabalık ortamlarda dışarda vs cebinizde taşırken duyabilirsiniz ancak kılıf kullanıyorsanız sorun olur.kulaklık sesi kalabalık ortamlarda dahil yeterli duzeyde.bunda sorun yaşamazsınız.ancak express music lerle de kıyaslamayın o performansı vermez.

3.benim için en önemli olan kriterlerden biri batarya.1000 mah lık BL-5CT batarya kullanılmış ve kutudaki adaptör AC-8E ve 1 saatte 890 mah lık bir enerji aktarımı sağlıyor.buda bataryanızın yaklaşık 65-70 dk da dolduruyor.tam dolu bir batarya ile , gunluk gelen giden toplam 300 civarı sms , 5-10 fotogtaf ve 15-20 dk lık görüşmeyle ve 24 saat açık olarak 2 bucuk günü geçti ama henüz zayıf batarya uyarısı vermeden şarza taktım.sanırım aynı performansla kullanmaya devam etsem 2 saat civarında daha kullanabilirdim.

4.çekim gücü.bu konuda makinenin teknik kapasitesini bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirimki şimdiye kadar kullandığım telefonlar içinde en iyisi.giriş seviyesindeki telefonlar haricinde , n70 , n73 , G705 , ku990 , k790 , k850i , x800 kullandım ve bunların içindeki en iyi şebeke iletişimi kuran telefon.

5.s40 6th edition O.S. kullanılmış.iyide yapmışlar.bildiginiz gibi eksik yonleri olmakla birlikte s60 a göre çok belirgin derecede hızlı ve daha stabil çalışan bir sistem.donma , kapanıp açılma veya agırlaşma gibi problemlere denk gelmedim.(1 gb lık dolu hafıza kartı kullanarak)

Bende genel olarak beğendim, kamerası da tatminkar bence... Ama dediğin gibi benim içinde en önemli özellik batarya ve bu telefon batarya konusunda diğer nokia modellerinden şaşırtacak derecede farklı...

• Sırf bataryası için 6700 c değil de bu makineyi almayı düşünüyorum. Gidip bi telefoncu da makineyi elime alayım, aramızda ufak bi elektriklenme olursa yeni telefonum hayırlı olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 3 Ekim 2009; 20:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

Sırf bataryası için 6700 c değil de bu makineyi almayı düşünüyorum. Gidip bi telefoncu da makineyi elime alayım, aramızda ufak bi elektriklenme olursa yeni telefonum hayırlı olsun :)

Biz aldık bugün bizim elemana Axess'e peşin fiyatına 12 ay taksitle, gayet güzel ve kullanışlı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thy437

evet bende aldım sonunda kullanıyorum.tuş takımı ergonomisi msj yazmayi zorlaştırmıyor.günlük 150 civarı msj yazıyorum ve sorun yok.yanlız alacak arkadaşlar için bi kaç tavsiyede bulunmakta yarar var aynı zamanda onceki sayfalarda sorulan soruların buyuk bir kısmınada cevap olur sanıyorum.

merhaba arkadaşım bende bu telefonu almayı düşünüyorum özellikle pil ömrü çok cazip kılıyo teli. ama ben kamerası da biraz iyi olsun istiyorum. bütün yorumları okudum iyi diyenler de var tatminkar değil diyenler de. k790 kullanmışsın, o da 3.15 mgpiksel idi onun resimleri ile karşılaştırdığında sonuç nedir ona göre çok mu fark var arada. bende k790 kullandığım için yorumuna göre bu tel i almayı düşünüyorum. k790 a göre kalitesi düşük isede fark çok mu bariz. yorumunu bekliyorum şimdiden teşekkürler...

• öncelikle forum ailesine selamlar.bende 3 gün öcesine kadar bir 6303 sahibi oldum ve aldığım içinde gayet memnunum.

telefon 3.2 kamerası bence gayet iyi sadece akşamları 6300 de oldugu gibi karıncalanma oluyor fakat bunda flaş ve netleştirici oldugu için foto çekildikten sonra gayet iyi çıkıyor 3.2 ye göre normal ışıkta çekimi gayet güzel. telefonun tasarımı ve tuşlarını gayet uyumlu fakat ben mesaj yazmadığım için diğer arkadaşların yaptığı yorumlar benim için sorun olmuyor.pil ömrü herkesin dediği gibi uzun ömürlü.
    daha önce 6300 kullanıcısı olarak zil sesi ve müzik sesi 6300 göre baya az çıkıyor buna göre ses kalitesi ve kulaklık çıkışı çok iyi.
    geliştirilmiş ve düzeltişmiş menüsü kulllanmayı daha güzel kılıyor.

uzun lafın kısası diğer yorumlardaki gibi çooook çook iyi foto kalitesi , wifi , 3g , ve gelişmiş 3d oyunlar istemeyen arkadaşlarımız için ideal bir nokia modeli.

ayrıca telfonun şuan da güncel versiyonu 8.90 telefonun içerik versiyonu 6.40. güncelleme yapmanızı öneririm.ben güncellemeyi yaptım biraz daha seri oldugunu hissettim ve müzik sesinin biraz arttığını hissettim.

güncellemeyi yapmış yada yapmamış olan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. akvaryum temasında yüzen balıklar dikkatlı bakarsanız az bir donukluklamı yüzüyorlar.dikkatlı bakarsanız ben versiyon yükselttikten sonra sanırım böyle oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peugeot103 -- 4 Ekim 2009; 10:20:11 >

• yaklaşık bir hafta oldu telefonu alalı çok memnunum telefonumdan fakat hafıza kartı 450 mb dolu gorünüyor 6300 ile kıyasladığımda sesi de az çıkıyor dünde radyoyu deneyim dedim ses az çıkıyor acaba bütün 6303 lerde böylemi yoksa benim telefonda bir sorun mu var? teşekkürler
  • arkadaşlar 6303 telefona format atmak istiyorum ,,kodunu bilen arkadaş yardımcı olabilirmi
  • pejo103 nikli arkadaş versiyon güncellemesini nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ?

*#7370# - Telefon hafızasını formatlar(SoftFormat)
    Yesil tus+*+3 basılı tut restart atıp
    önce *#7780# yap reset at sonra basılı tut
    soldaki tuşları (HardFormat)-
    Alıntıdır
  • Akvaryum temasıyla ilgili de, donukluk yok sadece 2-3 sn de bir balıklar duruyorlar.Normal yani.
  • Güncelleşmeyi şimdi yapıyorum gerek kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarha6155

pejo103 nikli arkadaş versiyon güncellemesini nasıl yaptığınızı anlatırmısınız ?

*#7370# - Telefon hafızasını formatlar(SoftFormat)
    Yesil tus+*+3 basılı tut restart atıp
    önce *#7780# yap reset at sonra basılı tut
    soldaki tuşları (HardFormat)-
    Alıntıdır

dostum *#7370# yaptım hiç bişey olmadı ekranda yazdıklarım aynen duruyo,,sonra hard format atmak için denileni yaptım ama sadece telefon açıldı okadar format falan olmadı yani,,,,ama bunları sambiyan 60 telefonlara yapınca oluyor mesela n96 ya ama buna olmuyor
  • zarha6155

kusura bakma her zman online olamadığım için şimdi gördüm cevapları.
    telefonun hafıza kartında gelen pc suite pc kurman lazım ilk önce ( bu yaptıkları saçma bence önceden cd de oluyordu.saklaması iyiydi.bu şekilde hafızayı işgal ettiğinden siliniyor.bence silmeden önce pcnize yedekleyin.)
    programı pc ye kurduktan sonra menüde update seçeneği var oraya girdiğinde güncel updateyi arıyor.ama sakın güncelleme yaparken kabloyu çekmeyi düşünmeyin telefonu kaybetme riskiniz olabiliyormuş.
  • Arkadaşlar 6303 için ilk şarj süresi ne kadar olacak?
  • Telefonun kare tuşuna bastığımda titreşim moduna geçmesi gerekirken bende "arama yapılan telefon hattı değiştirilsinmi?" şeklinde bir yazı çıkıyor...bu olayla diğer kullanıcı arkadaşlarda karşılaşıyormu yoksa benim telefonumda mı bi anormallik var,,aydınlatırsanız sevinirim
  • Yıldız tuşuna basınca diğer hatta geçsinmi benim cihazda da demekte.Bunun sebebi benim hattım çift hattımı tek hata çevirtmiştim sonra bir hattı kapattığımdan tek ahtta döndü.Sende de bu sorun varsa bu hatla ilgili olabilir.
  • Hattımla ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum,,sanırım problem telefondan kaynaklanıyor. Başka forumlarda da aynı şikayette bulunanlar olmuş...Fabrika çıkışı olarak bazı teller sanırım böyle hatalı üretim :(
  • arkadaslar bazı kullanan arkadaslar telefon hafızasının gorundugunden daha dusuk oldugunu soylemişler bu doğrumu acaba?
  • Telefonun kare tuşuna bastığımda titreşim moduna geçmesi gerekirken bende "arama yapılan telefon hattı değiştirilsinmi?" şeklinde bir yazı çıkıyor...bu olayla diğer kullanıcı arkadaşlarda karşılaşıyormu yoksa benim telefonumda mı bi anormallik var,,aydınlatırsanız sevinirim

bu sorun bende de var
  • evet dahili hafıza 20 megabayt.
    bu sorun herkeste var ve normalmiş servisine sormuştum da.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.