Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
514
Cevap
77
Favori
101.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daha önce konuya yazmıştı m aracımın arızalanması ile ilgili aracımı bayramdan öne teslim aldım şuanlık bir sıkıntı yok


    araçta nissan türkiyeden bşr ekiple beraber sevis testler gerçekleştirdi aşağı yukarı 700-800 kilometre gezmişler araçla hem tamir öncesi hem tamir sonrası aracın jeneratöründe sıkıntı olduğuna kanaat getirdiler.


    16 günde parça geldi toplamda 35 gün civarı serviste kaldı aracım şuan için mutluyuz ancak çok soğudum bu zamanda araçtan

  • Gruba gelebilir miyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

    Grup icin link alabilir miyim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti uzatma aldınız mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Katılım linki alabilir miyim

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • haslan0708 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba çözüm sağladılar mı bizim de korna çalışmıyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

    WhatsApp linkini atabilir misiniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibari ile besiktas nissan gercek'ten skypack e-power aracımı teslim aldım. Pesin indirimi uygulanmadi, ancak onun yerine aksesuar taktılar. Temmuz fiyatlarinda kredi kullanimina imkan tanimak icin aracin design ve skypack paketini iki milyon altinda olacak sekilde duzelttiler. Hem kredi hem indirim ikisi birlikte kullanilabiliyor. Arac tanitiminda bircok husus atlanmis. Okunacak cok sey var. Aklima gelen bazilarini sorayim:
    1.Android auto ile baglaniyorum ve bu sekilde navigasyon kullaniyorum. Bunun disinda multimedya dokumaninda yeralan 'map' tuşu bende yok. Android auto disinda navigasyon kullanmak mumkun mu?
    2. Arac geri gorus kamerasi acildiginda 360 derece tepe goruntusu var mi? Nasil aciliyor?
    3. Navigasyon gosterge paneline aktarilabiliyor mu?
    4. Skypack icin gosterge paneli tema degistirilebiliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nalentin N kullanıcısına yanıt
    Bu sorularının hepsinin cevabı aldığın model platinium premium değilse normal bu özellikler en üst paket pp de var hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • drolgu D kullanıcısına yanıt

    Nisan ayında, henüz aracı almadan öne klima sıcaklığının kendiliğinden 23 dereceye değişebildiğini, bunu yaşayan olup olmadığını sormuştum.


    Platinium premium kullanıyorum. Bir kaç kere başıma geldi benim, hava çok sıcak olduğu için klima havasındaki değişimi fark etmek zor olmuyor ama manuel düzeltmek zorunda kalıyorum.


    İçinizde bu hadiseyle karşılaşan, çözüm bulan var mıdır?


    Bir de zaman zaman klimanın performansını yetersiz buluyorum. Özellikle araç dışarıda uzun süre kaldıysa konforlu sıcaklığa gelmesi sanki olması gerekenden biraz daha zaman alıyor. En düşük ayara getirdiğimde dahi öyle buz gibi bir hava üflemiyor yani. Araç siyah, haliyle bir miktar daha fazla ısınıyor muhtemelen. Ancak tüm camlarda solar gard CX Magnum IR cam filmi mevcut (ki onun da performansı beklediğimin oldukça altında açıkası).

  • drolgu D kullanıcısına yanıt
    Biz Diyarbakır sıcağında 23 derece ayarda bile çok serinletiyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nalentin N kullanıcısına yanıt
    WhatsApp linki atabilir misiniz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet bugün aracım 2. Ye tekrar arızalandı busefer aküde aıkıntı oldu akü takviye yazpıldı araç aküyü şarj etmiyormuş ancak takviyeden sonra yürümedi gene servise gitti e power pişmanlıktır

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam araç ay sonu geliyor. Beşiktaş gerçekten alıyorum bir terslik olmazsa ancak bazı yazılanlar korkutuyor. 2.000.000 verip dert almak istemem. Kafam karışık ve 1 haftam var. Araştırmaya devam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SelimDereli MQEI9 kullanıcısına yanıt

    1 temmuzdan önce aldiysaniz siz odersiniz. Temmuz ayi icinde alirsaniz bayi öder.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar;


    Bu aracı aldığım bu gün tam 3 ay oldu ve elektronik olarak 2 kez sıkıntı yaşadım. Birinde ekran karardı ancak ses vardı, ikincisinde ise sol aynam kapanmadı ve defalarca aracı kapatıp açmama rağmen düzelmedi yaklaşık yarım saat sonra denediğimde kendi kendine düzeldi.


    Esas ve en önemli konu, gelişmiş multimedia seçenekleri diye arabayı pazarlıyorlar ancak Apple Car Play ve Andoride Auto desteği hariç bir şey yok. Her arabada Apple Car play ve Android Auto var ancak bu arabada extra bir multimedia özelliği yok.


    Araçta Nissan connect uygulamasını kullanamıyorsunuz çünkü Moğalistanda bile desteklenirken Türkiye bu desteğin dışında ve servis aracı satarken bu konuda hiç bir bilgi vermiyor. Apple Car play ile kullanabilecekleriniz zaten sınırlı sizde biliyorsunuz. Hazır büyük ekran varken web sayfası açayım bir şeye bakayım derseniz yok. Telefonumun ekranını yansıtayım telefondaki görüntüyü büyüteyim derseniz yok. Nissan connect üzerinden farklı uygulamarımı kullanayım derseniz yapamıyorsunuz, kısacası Telefonunuzdaki Youtube uygulamasındaki müzikleri bluetooth ile bağlanarak dinlemek dışında pek bir şey yapamıyorsunuz.


    Evin 2. arabası Honda jazz ve inanılmaz bir multi media sistemi var , araba ile otoparkta beklerken süperlig maçı bile seyredebiliyorum ancak Nissan da bu mümkün değil.... Nissan connect neden türkiyede yok bu konuda bilgi alabilirmiyim diye sorduğumda benden şasi numaramı istiyor ve geri dönüş yok hiç bir şekilde bilgide yok. İngiltere dahil Japonyaya kadar bu konuda soru sordum konu hakkında tarafınıza geri dönüş yapılacaktır deniyor ancak geri dönüş yok. ( Kısacası Türkiyede vergi ödemek istemediklerindenmidir nedir Nissan Connect uygulaması var denilerek satılan araçlar için bu hizmeti sunmuyorlar ) Bu arada app store Nissan connect yazdığınızda hiç bir şey çıkmıyor ancak alttaki gibi bir link var ve Türkçe ancak giriş yaptığınızda hesabınız etkinleştirilmiyor.


    tr.nissanconnect.eu
    NissanConnect
    https://tr.nissanconnect.eu




  • Ben de yaklaşık 2 aydır platinum premium pack kullanıcısıyım. Mümkünse whatapp linki alabilir miyim gruba katılım için.

  • Araç yakıt konusunda beklentimi hiç karşılamadı maalesef. Benzinli 2018 1,2 motor benzinli qashqai yi de aynı performans ile kullandığımda aynı yakıt ile gidiyordum. diğer aracıma göre tek avantajı yokuşu daha diri çıkması. bu arada ben yüksek vergi oranı için dava açtım. gelişmeler konusunda bilgi veririm. destek isteyen olursa, bana dm ile ulaşabilir. %10 ÖTV ödenmesi gerekiyorken, %80 ödedik; bir de buna %18 kdv ödedik. ticaret bakanlığı araç elektrikli diyor, iç işleri bakanlığı araç elektrikli diyor, maliye ye geliyoruz araç benzinli muamalesi görüyor. böyle iş olmaz.

  • MavéRicK_09 kullanıcısına yanıt

    ben de link alırsam sevinirim.

  • yxsdf Y kullanıcısına yanıt

    açıkçası ne nissan e, ne de araç ekranlarına inanmıyorum bu konuda. yaklaşık 1 km lik bir mesafeye elektrik modunda gittim. dönüşte batarya yeterli olmadığı için benzin motoru çalışıp şarj etti ama bu defa kalan yakıt ile gidebileceğim mesafe birden 5 km şeklinde eksildi. elektrikli ile gittim, benzinle dönüm, git gel 2 km bile yok ama kalan yakıt ile gidebileceğim mesafe birden 5km düşsün, kaşıkla verdiğini kepçeyle geri alıyor. sınırı geçince bu da bizden olmuş anlaşılan :)

  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.