Şimdi Ara

Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
491
Cevap
70
Favori
91.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 2024 qq platinum premium 1.3 Dig-T aracımı Mayıs ayı ortasında aldım.

    Benim gibi yeni Qashqai alıp da bu ay tanıtımı yapılan makyajlı Qashqai yi görünce kendini kötü hisseden oldu mu acaba?

    İstanbulun merkezinde yaşıyorum, açıkçası daha bizim araçlardan bile yollarda çok görmüyordum, son 1 yıldır yaygınlaşıyordu şimdi bir makyajla bizim araçlar eskimiş bir yüz gibi oldu bu hoşuma gitmedi açıkçası.

    Bunun haricinde tanıtılan yeni makyajlı qq de beni heyecanlandıran da bir gelişme göremedim, aksine dış plastik aksamların piano black olması çizilmesi garanti olduğundan sıkıntı verici bir durum. İç dizaynda da ön göğüs ve kapı döşemelerinin bile alcantara deri olması bakım temizlik zorluğu açısından bir soru işareti benim açımdan.

    Arka stopları beğendim, kayar led olayı güzel, ön panjur ise bizimkine kıyasla özgün durmuyor.

    Bir de her çıkan yeni seride mutlaka sorunlar da çıkıyor sonrasında bunlar düzeltiliyor vs. Neyse bu şekilde kendi kendimi avutmaya çalışıyorum :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 27 Haziran 2024; 16:55:12 >




  • n-desing e-power model için fiyat alan oldu mu?

  • Selamlar whatsapp grup linki alabilir miyim teşekkürler
  • -HKN- kullanıcısına yanıt

    Yalniz degilsiniz. Mart basi secim oncesi 2023 E-power PP almistim. Yeni kasanin dediginiz gibi piano black tampon aksamlari güzel görünse de kaportada kullanmak icin soru isaretleri iceriyor. Alcantara da deriye kiyasla daha cok kir ve iz tutar. Ama arka bagimsiz süspansiyon olmasi (konfor ve yol tutusu arttiriyor) ve e-power versiyonunun 100kg daha hafifleyip 0.2lt daha az yakit tüketmesi üzdü. Tabi 2023 kasalarin bir anda "eski" olmasi da cabasi. Kamera özellikleri, kaput alti vs olmasa da olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 1 Temmuz 2024; 10:13:49 >
  • E-powerlarin ÖTV si ile ilgili dava acan, acacak olan arkadaslar vardi. Özelden mesaj yazdım ama dönüs yapan olmadı. Konu hakkinda gelisme elde edebilen oldu mu, bilgi verebilecek ? Tesekkurler.

  • GLOCK-19 kullanıcısına yanıt

    evet serviste aynısını dedi. beyinci bir elektrikci lazım :)

  • Merhaba
    Bugün denizli Yavuzlardan e power yeni kasa platınum premium satın aldım yaklaşık 500 km de sürdüm gayet memnunum ancak 0-40 km hızdan düşerken ya da hızlanırken ön alt kısımdan tık sesi geliyor e power hakkında cok bilgim yok bu ses normalmidir
    Whtsp grup linki gönderirmisiniz
  • cyildizcicek C kullanıcısına yanıt
    Normal değil hocam. Düşük hızlarda yavaşlama ve hızlanmada tık tık metalik bir ses geliyor. Benim araçta da var gösteremedim fırsat bulup. Randevu aldım 7-8 gün sonra gideceğim. Facebookta bir Epower grubu var orada 2-3 kişide de bu durumdan var. Geçen bir arkadaş serviste çözüldü dedi yapılan işlemleri şöyle yazmışlar.



    Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 11 Temmuz 2024; 1:39:33 >




  • Teşekkürler cvp için , bazıları balata sesi dedi ama balata sesiyle alakası yok videosu var aslında ama buraya nasıl yükleneceğini bilemediğim için yükleyemedim ancak hep yapıyor ani ya da yavaş kalkışlada alakası yok kafaya taktım açıkcası ,bugün bende eskişehir Nissan servisine randevusuz gidip göstereceğim durumu tekrar buradan paylaşırım.
  • Whtsap grup varsa
    linki gönderebilirmisiniz
  • cyildizcicek C kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam sonucu merak ettim umarım basit bir şeydir.
  • cyildizcicek C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aracı ne kadara aldınız? Herhangi bir kredi ya da indirim kampanyası var mı?
  • Merhaba aracı 2.320’e aldım.Bugün eskişehir servisindeydim usta anlatmamı yarıda keserek biliyorum o sesi dedi ve test etti aracı ve sesi duyduk bu aks boşluk sesi sıkıntı olmaz dedi ancak Denizliden aldığım bayiyle görüştüm aks sesi bu şekilde olmaz dedi ve pazartesi tekrar denizliye gideceğim ve sorunu neyse bulup çözdüreceğim İnşallah çünkü sese takmış durumdayım.Cok sık değil ama yinede oluyor.
  • cyildizcicek C kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam gittiğinizde sonucu yazarsanız sevinirim. Kazasız belasız sürüşler.
  • Kullanıcılara soruyorum, bu epower sisteminde ülkemizde de globalde de sorun yaşayanlar var ve hata kodu aynı..
    Her araçta sorun illa vardır ama yüzde kaçlık bir grup ona bakmak gerekiyor tabi bu bilgiye erişmek kullanıcı olarak imkansız.

    Aşağıdaki sorunu yaşayan var mı aramızda?

    Bu kişiyi tanımıyorum teyit edemem verdiği bilgiyi ama yakın arkadaşım aynı hatadan 6-7 kere garantide işlem yapıldı, yazılımdir küçük parçalar vs sonunda ayıplı ürün iddiası ile mahkemelik oldu ama hata detayı birebir aynı değil diye bilirkisi raporu çıkınca, dava düştü. Şimdi alıcı çıkarsa elden çıkarmaya çalışıyor aracı arkadaşım garanti bitmeden..

    Gerçekten jenaratoru değişen olduu forumda ya da sıkça garantiden işlem yapılan?

    Yeni Nissan QASHQAI e-POWER - Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Temmuz 2024; 11:20:11 >




  • Şirkette 11 tane normal 8 tane e-power var. 2 kullanıcıda kronik tümsek sesi var. 1 kullanıcıda cozulemeyen balata sesi var . 1 kullanıcıda epower sarj hatası 1 kez yazdı . Zaman zaman güncellerim postu
  • cyildizcicek C kullanıcısına yanıt
    Servise gidebildiniz mi hocam?
  • Merhaba
    Servise gitmeye karar verdikden sonra ses kesildi yaklaşık 1 haftadır hiç yok tahminim sıfır olduğu için balatalardan geliyordu
  • Bu araçlarda rodaj gibi bir durum söz konusu mu sonuçta elektriklide olsa içeride bir benzinli motor var acaba kullandıkça km arttıkça tüketim değerleri azalır mı? Whatsapp grubu varsa bende katılmak istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justindevils -- 18 Temmuz 2024; 10:8:32 >
  • justindevils J kullanıcısına yanıt
    Evet var hocam kitapçıkta da yanılmıyorsam ilk 1600km rodaj durumu var, ani hareketlerden kaçının diyordu. Face grubunda kullandıkça yakıt düştü diyenler var.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.