Şimdi Ara

## Yeni Nikon NEF Codec Yayınlandı ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nikon, NEF Codec 1.13.0 veriyonunu yayınlamış arkadaşlar.Modeller arasına D4'te eklenmiş.

Ayrıntılar için ;

http://www.turknikon.com/yeni-nikon-nef-codec-yayinlandi-6295

• microsoft'un codec'ine göre daha iyi mi acep? denedin mi sharks?
  • Denemedim ama bu codec ile windows altında raw dosyalar görüntülünebiliyor.Biliyosun windows buna izin vermiyordu
  • evet aynı amaç için microsoft da raw codec yayınladı. ama oldukça yavaş açıyor rawları. ondan sormuştum :)
  • Bu belik daha iyidir denemek lazım
  • denedim daha başarılı yüklenme süresi kısalmış
  • Eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesajım bulunsun
  • RAW icin isletim sistemine surucu tarzi program kurmak iyi midir kotu mudur karar veremedim. Eger RAW cekiyorsan zaten bunlari goruntuleyen bir tarayici (Photoscape, Lightroom, Bridge vs..) kullaniyorsundur. Ayrica RAW-JPEG cekince RAW'a bakmaya gerek var mi (sadece "bakmak")? Microsoft'un codec'ini begenmemistim, bilgisayari bosuna kastigi icin.
    Diger yandan sadece RAW cekiyorsan Windows Explorer icinden dosyalarin icerigini gormek acisindan avantajli tabi.
    Bu tur "codec"leri kurunca RAW dosyalarini her program tanisa iyi olur aslinda, o zaman ornegin eski ACR veya Lightroom surumleriyle yeni RAWlari da isleyebilirsin. Su anda Adobe Photoshop'u her yenilediginde yeni modellerin RAW destegini eskilere koymuyor ki sen yenisini alasin. Hala PS4'e gecmeyen kullanan tanidigim var (orjinal kullaniyor).
  • paylaşım için teşekkürler lazım bir program
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.