Şimdi Ara

Yeni nesilin türk kızları çok bozuldu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
6
Favori
86.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesil Türk kızları bozuldu mu ? genel olarak evet düzgün,kişilikli,insan gibi kız olucak kızlar parmakla gösterilecek kadar az ne yazık ki ancak bu duruma bence ''Yeni nesil Türk kızlaları çok bozuldu'' diye görmemek lazım '' Yeni nesil Türk toplumu çok bozuldu'' demek daha doğru olur bozulan sadece kızlar değil erkeklerde bulunmaktadır.
  • ruhu kaşar olduktan sonra neye yarar bakire olması
  • ulan ne zor bu memlekette kız olmak, sırf merak ettiğinden yada cani istediği için cinsel deneyim yaşasa yani aynı erkekler gibi başına geleceklere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesimistrap78

Daha etek boyu normal liseli kız görmedim ben.

google a liseli kız yazıp ararsan tabi görmezsen çık bi dolaş hava al
  • Rajeesh

Örnek olsun diye koydum onları ergen !
    Çık bi sen hava al. Popon yosun bağlamıştır bilgisayar başında oturup foruma mesaj yollamaktan. Ezik insan
  • Benden 15-20 yaş büyük tanıdıklarım hep şunu der: Gençlik, 80'den sonra çok bozuldu. Ama ben görüyorum ki bizim kuşağımız sadece siyasi konularda çok bozuk. Yine bu kuşağın bir kısmı olan biten herşeyi görüyor saçma sapan yorumlar saçma sapan konuşmalar yapmıyor. Türkiye'nin içersinde bulunduğu durumu görüp, ilerisi için öngörü bile yapabiliyor. Ancak 90'dan sonrakiler berbat durumda şuan. Dersleri kötü geliyor sınıfı geçsem yeter diye söyleniyorlar. Aileler de sorun çıkarmıyor nedense anlamadım. Ama bu kuşak internet ile büyüdüğü için böyle oluyor kanımca. Biz küçükken saklambaç yakalanbaç oynardık her gün. Yazın internet kafe yoktu sabah bi maç bir de akşam bir maç oynar arada da misket ya da taso oynardık sıcak olduğu için gölgelere kaçardık. Ancak o eski duurmlar yok malesef. Eskiden çok güzel sosyalleşirdik. Bir sürü kişi tanıdırdık. Tüm mahelleyi tanır tüm mahalle de bizi tanırdı. Bakkala gittiğin zaman ooo alinin ömer buyur ne istiyon derlerdi.
    Şimdi internet ile herşey önlerine serildi. Tamamen tüketici bir toplum yetişiyor. Daha aşağıya ekmek almak için gönderdiğinde uff puff larayark giden gençlik yetişiyor. Bakkala eşortmanları ile değil de saçını düzgün olarak yapmış giyinmiş parfümünü sıkmış olarak giden bir gençlik yetişiyor. İnanılmaz derecede özentiliği tavan yapmış bir gençlik yetişiyor. Bu rdurum sadece kızlar için değil erkekler için de öyle. Biz küçükken cinsellik konusu açılınca kafamızı öne eğerdik. Utanırdık. Çünkü bu tür konular ayıp olmasının dışında kişisel konulardı. Tabu idi ve konuşulmazdı. Şimdi her yerde konuşuluyor. Belki kötü birşey gibi gözükmeyebilir ancak kişiselliği öldürüyor. Dedikoduculuk artıyor yani. "Aaaa şu kız kaşarmış bu çocuk şu kadar kızla yatmış ...." gibi laflar duyuyorum.
    Şuanki 90+ kişilikler tamamen siyasetten uzak yetiştiriliyor. Topluluk oluşturulmamaya çalışılıyor. Çünkü yopluluktan güç doğar. En azından insanları gaza getirir. İsyan edebilirsiniz. Örnek olarak: Üniversite de bir hoca bütün sınıfı yaz okuluna bırakıp 3-5 kiş geçiriyor. Sonra sınıfa gelip şikayet ederseniz hiç geçemezsiniz diyor. Şimdi:
    1-80 öncesi bu olay olsaydı o hocayı tekme tokat dövüp bir yere leşini atarlardı. Bu dönemde "birimiz hepimiz hepimiz davamız için" fikri vardı. Toplulukların oluşturduğu kalabalığın verdiği güç ile kişiler kendilerini daha güçlü daha korumalı hissederlerdi.
    2-80-90 arası şimdi itiraz etmeye korkan bir gençlik var. Tabi bu durum ailelerin ihtilallerden sonra çocuklarımızın başına birşey gelmesin demesi ile de oluşuyor. Ancak sınıftan 6-7 kişi birleşip diğerlerini kışkırtırsa öyle ancak imza toplanıyor. Herkes bencil olduğu, kendini düşündüğü için başına birşey gelmemesini istediği için uzak duruyor.
    3-90 sonrası grup. Bunlar hiçbir şekilde itiraz etmiyorlar. (gözlerimle gördüm boşver seneye geçeriz dedi hepsi ki orda 3-4 arkadaş bunlara küfrederek sınıftan çıktık.) Korkaklardır. Tamamen korkaklar. Çoğu şu Ocak denilen MHP nin çeteleşme grubuna katılıyorlar. Mhp liler kusura bakmasın ama oradaki kişilerin %80-90 ı arka çıkılması için kendi kavgay girince birilerinin arkası olması için girenler ile dolu. Herkes kadar milliyetçi değil malesef ocaklardakilerin. Yani eski Ocak değil Ocaklar.
    80 öncesi 80-90 döenmi ve 90 sonrası dönem. 3 farklı jenerasyon ve gitgide kötüleşmeye devam eden jenerasyon dönemleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Zaman kötü.

Kolla

Makatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herifin Teki

@Nefdron, @Cumhurozan

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Şu toplumda hala kadının değerini ve güzelliğini bilen insanların olması beni mutlu ediyo.

Bu toplumda hala daha türk kızını savunan erkeklerin olduğunu bilmek beni utandırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RhuN!!

quote:

Orijinalden alıntı: B0LT

Olay şu ki. Mesela benim 2 ablam var. Benim babam sert bir insandır. Annem ise biraz daha ılımlıdır. Ben bugüne kadar babamla bir kız muhabbeti yapmamışımdır. Ben babamdan 6. sınıftan beri utanarak para alıyorum. Kaçınız bu şekilde bilemem ama ben böyleyim. Babam anlatır durur onların zamanında ( 50 yaşında şuan ) babam kuyu eşermiş, inşaatta çalışırmış. Dedemi sormayın bile küçük yerde büyüdüğünden babam; babamın her hatasında basarmış dayağı. Babamda beni dedem kadar sert olmasa da sert yetiştirdi. Ablamlarda aynı şekilde yetişti. Şimdi peki her aile böyle mi? Maalesef değil.

Babam benimle kız muhabbeti yapacağı zamanda siyaset konuştu. Babam benim paramın bittiğini anladığında para verdi. Vermediğinde zaten yapacak bir şey yok. Babam bana benim boş zamanımda hayata atılmama yardımcı oldu. Bana günlük önemli işleri yaptırdı. En basitinden kaçınız bir kargo gönderdiniz ya da mektup? Kaçınız uzun bir otobüs yolculuğuna çıktınız? Kaçınız bir tarlada çalıştınız? Ben bunları yaptım. Söz meclisten dışarı bazıları kız peşinde koşarken. Bazılarıysa aynanın karşısında süslenirken...

Şimdi bunları neden anlattım... Yeni nesil rahat yetişiyor rahat... Bir çoğumuz disiplinle yetişmiyor. Özür dilerim ama zengin pi*leri çoğaldı. Zengin olmayanda ailesini sömürüyor. Buradan emolar/punklar oluştu. Gerçek punk kızını hiç birimiz bilmiyor muyuz yoksa gerçekten bu şekilde mi bilmiyoruz. Kaşar kızlar ise anne disiplinin elbette etkisi vardır. Benim babam hergün 5'te 5:30'da işten gelir. Eğer ablamlar evde yoksa ablamlar bin türlü takla atar. Birçok kız var biliyorum öyle emo ya da punk değil fakat anne salıveriyor dışarı kızını sıkılmasın. Benim gibi olmasın diye. O da erkeklerin ( bizlerle demeyeceğim çünkü eminim bu sınıfa girmeyenlerimiz var ) pohpohuna geliyor ve kaşarlaşma süreci başlıyor.

Uzun oldu özür dilerim umarım okursanız.

NOT: Temiz kızlar hala var. Bkz. Türbanlı kızlar, dine yakın kızlar, aile terbiyesi almış kızlar...

Kesinlikle katılıyorum ve ikimiz aynı durumdayız

Son cümleyi düzeltmek isterim türbanlı diye düzgün olmak zorunda değiller türbanı aile zoruyla takıyor kızlar ve kaşarlık onların kafasında
    Aile terbiyesi almış bi kız bulmak yeterli ki çevremde azınlık olarak da olsalar varlar..

Katılıyorum.
    Türbansız, dine yakın olmayan, hatta belki ailesinden uzakta büyümüş ama "düzgün" sıfatı altında sınıflandırılabilecek birsürü kız var.
    Öte yandan, aile zoruyla türban takan ama terbiyesizliğinden zerre kaybetmeyen, kişiliği gelişmemiş kızlar da var.

Linkten bakılabilir:
    http://www.internethaber.com/images/other/1.20080214121347.jpg

• ülkemizin kızlarının cahil yobaz ve mal olduğunu yeniden acıyla söylüyorum istisnalar hariç böyle gösteriyor zamanında bir adam bu ülkenin insanlarının %60 aptal dediyse o %60 ın % 80 ini kadınlar oluşturuyordur ben bunu sadece onlara bakarak söyleyebiliyorum bazen. zaten 3 5 tane kız arkadaşım var onlarıda nitelikli gördüğüm için arkadaş olarak seçmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just Silence -- 25 Haziran 2010; 19:43:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

Benden 15-20 yaş büyük tanıdıklarım hep şunu der: Gençlik, 80'den sonra çok bozuldu. Ama ben görüyorum ki bizim kuşağımız sadece siyasi konularda çok bozuk. Yine bu kuşağın bir kısmı olan biten herşeyi görüyor saçma sapan yorumlar saçma sapan konuşmalar yapmıyor. Türkiye'nin içersinde bulunduğu durumu görüp, ilerisi için öngörü bile yapabiliyor. Ancak 90'dan sonrakiler berbat durumda şuan. Dersleri kötü geliyor sınıfı geçsem yeter diye söyleniyorlar. Aileler de sorun çıkarmıyor nedense anlamadım. Ama bu kuşak internet ile büyüdüğü için böyle oluyor kanımca. Biz küçükken saklambaç yakalanbaç oynardık her gün. Yazın internet kafe yoktu sabah bi maç bir de akşam bir maç oynar arada da misket ya da taso oynardık sıcak olduğu için gölgelere kaçardık. Ancak o eski duurmlar yok malesef. Eskiden çok güzel sosyalleşirdik. Bir sürü kişi tanıdırdık. Tüm mahelleyi tanır tüm mahalle de bizi tanırdı. Bakkala gittiğin zaman ooo alinin ömer buyur ne istiyon derlerdi.
    Şimdi internet ile herşey önlerine serildi. Tamamen tüketici bir toplum yetişiyor. Daha aşağıya ekmek almak için gönderdiğinde uff puff larayark giden gençlik yetişiyor. Bakkala eşortmanları ile değil de saçını düzgün olarak yapmış giyinmiş parfümünü sıkmış olarak giden bir gençlik yetişiyor. İnanılmaz derecede özentiliği tavan yapmış bir gençlik yetişiyor. Bu rdurum sadece kızlar için değil erkekler için de öyle. Biz küçükken cinsellik konusu açılınca kafamızı öne eğerdik. Utanırdık. Çünkü bu tür konular ayıp olmasının dışında kişisel konulardı. Tabu idi ve konuşulmazdı. Şimdi her yerde konuşuluyor. Belki kötü birşey gibi gözükmeyebilir ancak kişiselliği öldürüyor. Dedikoduculuk artıyor yani. "Aaaa şu kız kaşarmış bu çocuk şu kadar kızla yatmış ...." gibi laflar duyuyorum.
    Şuanki 90+ kişilikler tamamen siyasetten uzak yetiştiriliyor. Topluluk oluşturulmamaya çalışılıyor. Çünkü yopluluktan güç doğar. En azından insanları gaza getirir. İsyan edebilirsiniz. Örnek olarak: Üniversite de bir hoca bütün sınıfı yaz okuluna bırakıp 3-5 kiş geçiriyor. Sonra sınıfa gelip şikayet ederseniz hiç geçemezsiniz diyor. Şimdi:
    1-80 öncesi bu olay olsaydı o hocayı tekme tokat dövüp bir yere leşini atarlardı. Bu dönemde "birimiz hepimiz hepimiz davamız için" fikri vardı. Toplulukların oluşturduğu kalabalığın verdiği güç ile kişiler kendilerini daha güçlü daha korumalı hissederlerdi.
    2-80-90 arası şimdi itiraz etmeye korkan bir gençlik var. Tabi bu durum ailelerin ihtilallerden sonra çocuklarımızın başına birşey gelmesin demesi ile de oluşuyor. Ancak sınıftan 6-7 kişi birleşip diğerlerini kışkırtırsa öyle ancak imza toplanıyor. Herkes bencil olduğu, kendini düşündüğü için başına birşey gelmemesini istediği için uzak duruyor.
    3-90 sonrası grup. Bunlar hiçbir şekilde itiraz etmiyorlar. (gözlerimle gördüm boşver seneye geçeriz dedi hepsi ki orda 3-4 arkadaş bunlara küfrederek sınıftan çıktık.) Korkaklardır. Tamamen korkaklar. Çoğu şu Ocak denilen MHP nin çeteleşme grubuna katılıyorlar. Mhp liler kusura bakmasın ama oradaki kişilerin %80-90 ı arka çıkılması için kendi kavgay girince birilerinin arkası olması için girenler ile dolu. Herkes kadar milliyetçi değil malesef ocaklardakilerin. Yani eski Ocak değil Ocaklar.
    80 öncesi 80-90 döenmi ve 90 sonrası dönem. 3 farklı jenerasyon ve gitgide kötüleşmeye devam eden jenerasyon dönemleri...

Vallaha haklısın ben 85'liyim.Biz lisedeyken bile bize yanlış yapan hocadan hesabını sorardık.Şimdiki nesil gibi vur ensesine al lokmasını tarzında değildik.İzmir'in en iyi liselerinden birinde okuyordum hazırlık sınıfındayken bizden büyük öğrenciler kantine zam geldi diye eylem yapıp engel olan hocaları dövmüşlerdi.Okul çıkışında kalabalığı yarmaya çalışan öğretmenin arabasına zarar vermişlerdi.Eğitime katkı payları o zamanlar çıktı kimse vermediği için uygulanamadı.Şimdiki nesile katkı payı kabul ettirilmiş durumda çatır çatır parayı alıyorlar.90+ doğumlular ortalaması bozulmasın,disiplin cezası almasınlar diye hiçbir şeye ses çıkarmıyorlar.
  • quote:

Benden 15-20 yaş büyük tanıdıklarım hep şunu der: Gençlik, 80'den sonra çok bozuldu. Ama ben görüyorum ki bizim kuşağımız sadece siyasi konularda çok bozuk. Yine bu kuşağın bir kısmı olan biten herşeyi görüyor saçma sapan yorumlar saçma sapan konuşmalar yapmıyor. Türkiye'nin içersinde bulunduğu durumu görüp, ilerisi için öngörü bile yapabiliyor. Ancak 90'dan sonrakiler berbat durumda şuan. Dersleri kötü geliyor sınıfı geçsem yeter diye söyleniyorlar. Aileler de sorun çıkarmıyor nedense anlamadım. Ama bu kuşak internet ile büyüdüğü için böyle oluyor kanımca. Biz küçükken saklambaç yakalanbaç oynardık her gün. Yazın internet kafe yoktu sabah bi maç bir de akşam bir maç oynar arada da misket ya da taso oynardık sıcak olduğu için gölgelere kaçardık. Ancak o eski duurmlar yok malesef. Eskiden çok güzel sosyalleşirdik. Bir sürü kişi tanıdırdık. Tüm mahelleyi tanır tüm mahalle de bizi tanırdı. Bakkala gittiğin zaman ooo alinin ömer buyur ne istiyon derlerdi.

süper bi tespit olmuş bu yaa..tebrikler murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Herifin Teki

@Nefdron, @Cumhurozan

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Şu toplumda hala kadının değerini ve güzelliğini bilen insanların olması beni mutlu ediyo.

Bu toplumda hala daha türk kızını savunan erkeklerin olduğunu bilmek beni utandırıyor

Amacımız türk kızını savunmak falan değil dostum.sadece eşitsizlikte ısrarcı olanların biraz olsun vicdanlarını sorgulamak.Ama sen bizleri direk "karşı taraf" olarak algılıyorsanda yapacak bişey yok,"canın sağolsun" demekten başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Millet amma humanist olmuş.Yok sen cinsel ilişki yaşadın o da yaşasın.Yok kıza bakacağına önce kendine bak.Millet resmen kızların avukatlığını yapıyor.İyi kardeşim siz evlenin geçmişi olan o kızlarla bizde istediğimiz gibi birini istediğimiz kriterlerde arayalım.Temiz birini istemek suç sanki.Ben isterim ister geçmişimde başkalarıyla birlikte olayım yine de isterim.

daha önce ilişkim olsun evlenceğim kız bakire olsun...

sence adil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 25 Haziran 2010; 22:12:53 >
  • Geçenlerde 13 yaşında kız Ben konuşurken bana laf soktu Gırtlağına yapışıp onu gebertmemek için kendimi zor tuttum çok ağırıma gitti gözüm döndü
    Özellikle şu yeni kızlar çok terbiyesiz Çok arsız Bunların ailelerinin ayrıcana a... k... Topluma nasıl virüsler yaydılarsa gören küfür ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stairway to Heaven

quote:

Millet amma humanist olmuş.Yok sen cinsel ilişki yaşadın o da yaşasın.Yok kıza bakacağına önce kendine bak.Millet resmen kızların avukatlığını yapıyor.İyi kardeşim siz evlenin geçmişi olan o kızlarla bizde istediğimiz gibi birini istediğimiz kriterlerde arayalım.Temiz birini istemek suç sanki.Ben isterim ister geçmişimde başkalarıyla birlikte olayım yine de isterim.

sence adil mi?

Umrumda mı?
    Ne adilliği istiyorsun?Bir kız sana baktığında ne kadar düzgün tipli olsanda seni beğendiği halde imkanların yetersiz olduğunda seni kabul etmiyorsa onların fikirleri ne kadar keskin ve empatiden yoksunsa ben niye herşeyde mantık arayayım.Kim karşındaki düşünüyor?Herkes aradığını bulur mantık aramak gereksiz.
  • Bi ara okurum.
  • quote:

quote:

Vallaha haklısın ben 85'liyim.Biz lisedeyken bile bize yanlış yapan hocadan hesabını sorardık.Şimdiki nesil gibi vur ensesine al lokmasını tarzında değildik.İzmir'in en iyi liselerinden birinde okuyordum hazırlık sınıfındayken bizden büyük öğrenciler kantine zam geldi diye eylem yapıp engel olan hocaları dövmüşlerdi.Okul çıkışında kalabalığı yarmaya çalışan öğretmenin arabasına zarar vermişlerdi.Eğitime katkı payları o zamanlar çıktı kimse vermediği için uygulanamadı.Şimdiki nesile katkı payı kabul ettirilmiş durumda çatır çatır parayı alıyorlar.90+ doğumlular ortalaması bozulmasın,disiplin cezası almasınlar diye hiçbir şeye ses çıkarmıyorlar.

Bir kere bile katkı payı vermedim şimdiye kadar.
  • quote:

quote:

quote:

sence adil mi?

Umrumda mı?
    Ne adilliği istiyorsun?Bir kız sana baktığında ne kadar düzgün tipli olsanda seni beğendiği halde imkanların yetersiz olduğunda seni kabul etmiyorsa onların fikirleri ne kadar keskin ve empatiden yoksunsa ben niye herşeyde mantık arayayım.Kim karşındaki düşünüyor?Herkes aradığını bulur mantık aramak gereksiz.

tamam da sen kızlarla ...yapsan ben yapsam o yapsa biz evlenecek Kız nereden bulucaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stairway to Heaven -- 26 Haziran 2010; 0:15:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Üniversiteyi kazanırsanız her şey daha güzel olucak merak etmeyin.

benim de umudum üniversite.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sence adil mi?

Umrumda mı?

tamam da sen kızlarla ...yapsan ben yapsam o yapsa biz evlenecek Kız nereden bulucaz?

İnanın bekaret çok önemli değil bir kız misal tecavüze uğrayıp.. bekaretini kaybetsin o kızı ben bakir olarak görürüm Şefkatli kollarıma alırım

Ama burda önemli olan kafa bekareti

Aynı şekilde Dul bir kadınıda hor görmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZBlade -- 26 Haziran 2010; 0:28:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.