Şimdi Ara

Yeni nesilin türk kızları çok bozuldu (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
6
Favori
86.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok doğru söylemişsin. Kızlar farklılaştığını düşünerek ucubeliğin dibine oturmuş durumdalar.

Bir kızla ne kadar zor tanışırsan, o kadar iyidir.
  • haklısın dostum gerçekten durum lar çok vahim allah yardımcımız olsun tabi bizimde evlatlarımız olunca onları din ,ahlak ,namus bilgisini küçük yaşta beyinlerine kazımaları ve o şuurda yaşamalrını sağlayalım lütfen ::..
  • kadın yalakaları... kendini savunmaz kadınları savundukları kadar...
  • vallahi dedikleriniz doğrudur yanlıştır bilemem..Ama şu ana kadar hiçbir kızı aldatmadım,değişik düşüncelerle farklı olarak üzerine gitmedim..Olduysa bazı şeyler çift taraflı oldu..Neredeyse tüm eski kız arkadaşlarımla hala görüşürüm..Hiç aldatmadım, bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım..Olmaz demiyorum
    aldatmışta olabilirler ama ben görmedim,duymadım,bilmiyorum..

İlahi adalete gerçekten çok inanan biriyimdir..Ne yaparsanız aynıları öyle yada böyle karşınıza geliyor..Zamanında çok kızların canı yandı,o can yakanlar baba olcak,kızları olacak, ya da kız kardeşleri var vs.vs.

Ne ekersen onu biçersin..Harika bir atasözü ya bu kadar anlamlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.

Yahu nesi bozuldu anlamıyorum ki. Yeni neslin türk kızları falan bozulmadı arkadaş yeni nesil boşluk içinde büyüyo. Sürekli bi arayış içinde ve çocukların bu şekilde büyümesinin sebeplerine derinlemesine bakarsak. Ailenin çocukla ilgilenmemesi ya da ilgilenememesi ki genelde ilgilenememesi sorunu var.
    Artık rahat bi yaşam sunmak için kadınlar da çalıştığı için, maddi olarak ailenin refah içinde bi hayat sürmesini sağlamak için yani evdeki bireyler çalışıyor ve doğal olarak çocuk biraz da yalnız büyüyor ve bu yalnızlığını müzikle filmle kendini bi şekilde tatmin etmekle doldurmaya çalışıyor ve bunu yaparken de garipsediğimiz emo gothic ya da fotoğrafının yanına edward <3 yazan türden çocuklar çıkıyo ortaya. Bunların olması doğal çünkü ailenin çocukla geçiricek vakti çok kısıtlı yani evde herkesin toplanma saati akşam 5 akşam 5ten sonra da çocuk ders mi çalışsın yoksa dinlenmeye çalışan ebeveynleriyle muhabbet mi etmeye çalışsın. Fark ettiniz mi bilmiyorum fakat bozuldu dediğiniz nesil 10-21 yaş arası genelde... Hepinize göre temiz kız köyden çıkıyor fakat kaçınız temiz kızlar neden köyden çıkıyo arkadaş diye sordu bu güne kadar? Köyde yetişen çocuğun ailesiyle komşusuyla ablasıyla akrabasıyla ilişkisi var buna zaman var ortam var. Fakat günümüz şehirleşmesinde kimsenin kendini düşünücek vakti olmadığı için komşuluk akrabalık ayda 1-2 telefon görüşmesi kadar az. Bu sebepten dolayı da çocuklar boşlukta büyüyor ve o boşluk bir şekilde dolmalı. Kimi emo olur kimi gothic olur kimi tutar uyuşturucuya başlar. Benim yorumlarımı takip ediyosanız biraz fark etmişsinizdir ki ne apaçi ne de emo konularında hakaret ya da aşağılama cümleleri kullanmam. Çünkü onlar bu boşluğu daha masum doldurmaya çalışanlardan. Ergen yaşlarda böyle şeylerin olması normal. Eğer biraz aklınız varsa da çocuk yapmayı düşünüyosanız uygun ortamın yatak olmadığının farkına varın. Yoksa ergenlik çağına geldiğinizde kendi yavrucaklarınızda da aynı şeyleri görmeniz gayet doğal olucak. Bir de bişeyle dalga geçmeden önce biraz sorgulayın bence, emo neden emo olmuş apaçi neden apaçi olmuş asosyal neden asosyal olmuş. Ergenler neden kendini online ortamlarda kanıtlama çabasında. Cevapları bulmak çok kolay aslında.

Neyse sonuç olarak bu yeni nesil çok bozuldu yok türk kızlarından adam olmaz gibi konuları ve yorumları yanlış buluyorum açıkcası. Genelleme yapmaya gerek yok gökyüzüne bakıp da tamamen simsiyah demek yanlış olucak. Orda mavi yıldız da var gri bulutta insan yeterki görmek istediği ne onu gerçekten belirlesin

Durum gayet güzel bir şekilde açıklanmış Bazı şeylerin nedenini niçinini sorgulayacak kadar bilinçli bir toplum olsak zaten bu memleket hiç bir konuda bozulmaz yozlaşmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

İşim gereği sürekli insanlarla muhattabım. Henüz HİÇ!!!! namuslu bir bayan göremedim. Bana göre türk kızlarının %99'u namussuzdur!

Güngörende aracımı parkettim, tam inecekken apartman girişinde sevişen liseli çocukları gördüm. Bildiğiniz eteğini kaldırmış iş başında. Güpegündüz hiç bir korkusu kaygısı olmadan deli gibi s....lardı. Arkadaşımın dükkanına geçtim, yan tarafında bi apartman arası boşluk vardı, kızlar bacak bacak üstüne atmış (öyle bir atmışlarki sırtını görebilirsin yani) karşısında erkekler prezervatif muhabbeti yapıyolar. Tövbe estağfurullah diyerek dükkana geçtim. İşim bitti çıktım, kızın biri seslendi, hey çocuk, ateşin var mı? dedi. Yok dedim, bastılar kahkahayı. Kızın kolundan tuttum, duvara bir fırlattım ordan emo delikanlı üzerime yürüdü. O ara ıslık sesleri falan 2 saniyede etrafımı kapattılar. Ulan dedim başlarım böyle işe daldım çocuğa, yumruk yumruğa kavga ettik. Onlar 10-15 kişi ben tek başıma. Çok fena yumruklar tekmeler yedim ama hedefimdeki çocuğu çok fena yaptım. Tahminim dişleri ve burnu kırılmıştır. Beyninde de kalıcı hasar olduğunu düşünüyorum. Ara sıra güngörene gidiyorum, manzara bütün sokaklarda hemen hemen aynı.

Geçen sabah metrobüse bindim, tahminim henüz 14-16 yaşlarında iki emo p.ç dudak dudağa öpüşüyorlardı. En sonunda dayanamadı bi adam yeter evladım diye bağırdı. Çocuk "sanane be" karşılığını verince bi kaç kişi daha müdahale etti. İlk durakta indiler.

Gerçektende özellikle 92 ve sonrası doğumlular felaket namussuz. Herkes istediğini yaşamakta özgür falan değildir. Toplum içinde paşa paşa eşşşşşşek gibi uymak zorunda olduğun kurallar vardır. Ulu orta herkesle seks yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.

Annemi yanıma alıp bi yerde oturamaz oldum. Her yerde öpüşen azgın hayvanlardan nefret ediyorum!

+5001012456
  • Arkadaşlar Erkeklerin hiç şuçu yokmu? Tüm şuçlar kızlara atılıyor? Üstelik anlaşmasını bilen nasıl anlaşıyor?

Evlenmeyi düşünsem bile kesinlikle büyük konuşmamak adına Türk ve yeni nesil ile düşünmem, ancak kafama göre olabilirse onun dışında zaten Yabancı bir kız arkadaşım var evlilik için erken, en güzeli aynı evde bekar yaşamaktadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

erkek erkektir, kız kızlığını bilir demek, zaten kızlar namuslu olmalı ben namussuzluk yapabilirim demek...farkında değil zavallı...

Ben namusluyum ama yeni nesil kızların hepsi namussuz

Şimdi apaçilerle fink atıyorlar sonra kapıma gelmesinler
    Şanslarını kaybettiler
    Zaten onlarda derler çokta tın
    Tınsa tın Ben sizinle yaşamak istemiyorum dersem
    Bizde zaten seni beklemiyorduk diyecekler ama olay bu değilki

Senin yaşını bilemem veya sizin yaşınızı bu demek değilki size yaşınız küçük diyorum
    Belki yaşınız büyük sizin nesille bizim nesili ayırt edemiyorsunuz
    Kızı olan bile farkında değil hepsi öyle güzel tiyatrocuki

Ben bu ülkede kendimi hiç bir kıza layık görmüyorum belki istisna çıkar ama oda çok küçük ihtimal
    Bu olay sadece benim olayım değil benim gibi düşünen çok insan var

Bu kişisel bir olay değil
    Bu bir forum konusuda değil
    Bu türkiyedeki hayatın gerçeklerinden
    1 tanesi

hocam tam benim kafadansın.birkaç hafta önce bekaret önemlimi konusunda da buna benzer şeyler yazdım.

ama bence bu cahil çirkin ve aptal kızlarla karşılaşmanın sebebi çevreyle de ilgili sanırım.ben şimdiye kadar çok saçma gruplarda bulundum ve dediğin şeyi gözlemledim.

ama zaten senin seviyen yüksekse bulursun, emin olabilirsin.senin evlenebleceğin yaşlarda bu ülkede 600-700 bin kız vardır en az.bunların içinde iyi bir eğitim alanları elesen bile yine elinde bi 100 bin kişi kalıyor.bunların içinden güzelleri iyileri eleyince yine 1000 kişi falan çıkar bence.1-2 milyonluk bir ülkede yaşamıyoruz.şuan belki de özendiğimiz keşke buralı bi kız alsam dediğimiz ülkelerdekilerden daha iyileri vardır belki türkiyede çok kişi olduğu için arada gizli kalıyor olabilir.

ama genel olarak, tamamen tiksindiriciler, katılıyorum.

zamanında bize bakmayıp öyle cahil cühela adamın bir yerlerini yalayıp, iş evlenmeye yıkılmaya geldi mi bize yöneliyorlarsa çok beklerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: missed approach
    Arkadaşlar Erkeklerin hiç şuçu yokmu? Tüm şuçlar kızlara atılıyor? Üstelik anlaşmasını bilen nasıl anlaşıyor?

Evlenmeyi düşünsem bile kesinlikle büyük konuşmamak adına Türk ve yeni nesil ile düşünmem, ancak kafama göre olabilirse onun dışında zaten Yabancı bir kız arkadaşım var evlilik için erken, en güzeli aynı evde bekar yaşamaktadır.

dişi kuyruk sallamazsa erkek peşine takılmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkerdamaray

kadın yalakaları... kendini savunmaz kadınları savundukları kadar...

Kadın düşmanımısın sende ? Burda efendi efendi tartışan kimse kadın karşıtı değil, yakınan var savunan var erkeklerinde hatası oldugunu söyleyen var. Peki sen nesin ?
  • Günümüz kızlarından da erkeklerinden de tiksiniyorum. sebebi açık;

'hepsi vıcık vıcık özenti yaratıklar'

genelleme yapmak elbette kötü lakin köylerde bile kızların durumu böyle ise durum vahim. bir zamanlar çoğu kişi köyen kız alacağım derdi ya, şimdi oradaki ile buradakinin hiçbir farkı yok inanın. tabi bunun sebebi de medya, internet. bana kalırsa gençlik feci halde batağa saplanıyor. biz ilkokulda biri 'ali ayşe'yi seviyor' diye dalga geçse ağlayan insanlardık. ama şimdi ilkokul çocukları bile cinsellik peşinde, ülke gençliği sadece facebook'lar da ötüyor vatanı şusu busu için, ama gerçek şu ki hiçbirinin vatan falan umrunda değil, eğer öyle olsaydı gittikleri yönden kendilerini çekerlerdi, 'yhaa offs vatan elden qidiooo' gibi aptalca yazılar yazmazlardı. vatanın elden gitme sebebi tamamen tüketici hale bürünmüş, hiçbir amacı olmayan, tek derdi yarın saçını hangi şekle sokacağını düşünen gençliktir! Bu gençlik ile vatanın önü de açık maçık değildir. ve bunların olgunlaşacağına falan da inanmıyorum, ileride anne, baba olacaklar ama değişmeyecekler, öğretmen olup kendi gibi nesil üretecekler ve yeni nesiller iğrenç birer eserden başka bi şey olmayacaklar. ne demişler 7 de neysen 70 de de o.

Ama olgun düşünen, adam gibi adamlar, normal ve özenti yaşamdan uzak kızlarda yok değil, ben hala ümitliyim bu insanların düzeleceğinden, bu gelen nesilin adam olacağından, ve bunları adam edebilmek de düzgün düşünen gençlerin elinde. geçen gün bir kızı 'nasıl bir erkekle 2 yıl çıkıyorsunuz ya, ben 2 ayda sıkıldım ve ağlamasa bırakacaktım' dedi. o kadar utandım ki bu insanla beraber nefes aldığım için anlatamam. kız da öyle güzel bi şey değil he ve her şeyi anlayacak yaştaydı. (20 vardı) yani şimdi bu kızın da böyle olmasının tek suçu bu kıza gereğinden fazla özgüven aşılayan karaktersiz türk erkekleridir.

yani diyecek çok şey var ama tek dileyeceğimiz bu gençliğin akıllı düşünen bireyler olabilmesi. ben 2 yıldır tek bir kızla ilişki kurmak istemiyorsam bunu sebebi hiçbir şeyi ciddiye almayan ve bu karakterde olan kızlardır. ve bunlar gittikçe yaygınlaşmaktadır ki çevremdekilerin hepsi böyle. hatta internetten karşılaştıklarım bile böyle. şimdi ben sözümü yutup bunlarlan ilişki kurarsam ve bunları pohpohlarsam tükürdüğümü yalamış iğrenç bir insandan başka bi şey olamam. o kadar da önemli değil zaten, gün gelir devran döner bize de şans güler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezik Man -- 24 Haziran 2010; 13:52:34 >
  • o bahsettiğin salak kızların 2 katı kadarda kendini onlara kullandırtan hakiki salak oılan erkek var, cahil çok insan var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: IwillBe

Bak hocam sana yaptığım bir tespiti yazayım zaten çok kişi yapmıştır bunu.

Efendi, apaçilik yapmayan, hovarda olmayan, her yere sıçan gibi girip çıkmayan normal çocuk red edilir..
    Vurdum duymaz apaçiyle çıkılır, apaçi eğlendirilir.. O efendi adam asosyaldir, sıkıcıdır kıza göre. Halbuki tek hatası normal, adam gibi adam olmaktır..

İş evlenmeye gelir kız o çalışıp çabalamış, düzgün yaşayan ağır başlı çocuğu arar olur.. '' Benim kocam şööyle zengin olsun, şööyle kültürlü olsun, şööyle kibar olsun.. '' naraları atılır..

Evde kaba etini büyütmekten başka bişey yapmayan, açıp bir kitap okumayan bişeyler üretmeyen kızlar bile evleneceği zaman böyle adam ararlar nelerine güveniyolarsa, işte bunları görünce ben yediremiyorum arkadaş, herşey kader bilinmez ama davul bile dengi dengine olmalı öyle bir adam kendi kafa yapısında bir kızla evlenmeli.. Apaçinin gününü gün et, zamanında öyle adamları sıkıcı bul sallama sonra, aman neyse yav.
    Çevremde böylelerini gördüğüm için evliliğe kadar indim, bunlar bizzat benim gözlemlediklerim.

Doğru kişiyi asla bulamayacağımı düşündüğüm için evlilik bana o kadar uzakki anlatamam..

bide anlatıgın olaya tersten bakalım..

hanımhanımcık dıe tabir edılen kızlar malesef sıkıcı oluo erkekleın gözunde..cunku o tür kızlar oraya buraya gitmez erkegın ıstedıgı gıbı davranmaz..cunku kızın kuralları vardır..ama erkek buna saygı duymaz.senle işim olmz der bırakır..kaşar dedıgınız (kı nefret edıyorum bu kelımeden kendı kız kardesınıze yada kuzen akrabanıza bole denmesı hosunuza gıdermıydı?) kızlar tam eğlenceliktır..gezer tozar ıstedıgınızı yapar...ama o hanım kızı ezıp gecmıssınızdır..o sadece sızı sever ama sız kaşar kızla vakit gecırırısınız onla olmak hosunuza gıder..ama o kasar da sızı aldattıgında gelıp burda aglarsınız...ama iş evlenmeye geldıgınde kımsenın elını tutmadıgı bı kız ıstersınız..onla bunlla gezıp dogru durust hayatı olmayan..ama en sonunda ""ben akıllandım"" dıe temız bı kız ısteyen yıne sızsınız..adil mi? nasıl bi hayat yasamışsan bu gune kadar evlılıktede bu sekılde yasamalısın ozaman..madem bu hayatı sectın..hergun baska bı kızla cıkan bıkac kızı bı arada ıdare eden hatta bunu matah bıseymıs gıbı gerine gerine anlatan yıne erkeklerdır....ama söz konsu evlılık olunca temız, aılemı tasıyacak bı kız olsun dıosunuz..ama o kaşarla cıkarken bu aklınıza gelmıo nedense..

Hanım hanımcık kızlar benim bahsettiğim erkeklerce yani işinde gücünde olan adamlara sıkıcı gelmiyor.. Hanım hanımcıktan kastınız sizin evde durup biyere çıkmayan, bay-bayan kimseyle konuşmayan tipler sanırım.. Kızın kuralları vardır demişsin, kuralları olan kızın kuralı, erkek arkadaşıyla biyere çıkmaması mıdır?
    Kızları eğlence olarak gören erkeklerden bahsederseniz ben de hovarda apaçilerle dolaşmak isteyen ve yedek lastiğini asla eksik etmeyen kızlardan bahsederim..
    Kaşar olduğunu bile bile onla beraber olup sonra ağlayan erkek gördüysen sen nerde yaşıyosun Allah aşkına? Ama ben p.venk olduğunu bile bile onla çıkıp sonra ağlayan o kadar fazla kız gördüm ki
    burda anlatmama gerek yok çünkü buraya yazı yazan herkes görmüştür benim verdiğim örneği.. Ama senin verdiğin sıradan bir örnek değil istisnadır.. Ayrıca benim bahsettiğim beyefendi erkek profili, eline erkek eli değmemiş kız arayan erkek profili değil neden bahsediyorsunuz anlamış değilim.. Olayları tamamiyle kendi lehinize çevirecek örnekler vermişsiniz birbiriyle çelişen.. Sana katılıyorum, bence de nasıl bir hayat yaşadıysan evlenince de o doğrultuda yaşamalısın, yukarda yazdığım gibi her naneyi kurnazlığı yapıp veya kös kös evde oturup, öyle harika adamlar beklememelisin, ama bana bunun aksi bir kız gösteremezsin.. (1. tekil şahıs kullanıyorum ama yanlış anlama lütfen)

Aşağıda bir arkadaş yazmış apaçi apaçiyi, hanımefendi beyefendiyi buluyor diye.. Sen de desteklemişsin ben de destekliyorum o durumu.. Benim ilk mesajda bahsettiğim, başlarda apaçiyle takılan apaçinin de, kaşarın da evleneceği zaman hep sabit o efendi güçlü erkek profilini istemesi..
    Ama kızın geçmişini kaldırabilen erkek hiç mi yok, gidiyor evleniyor arkadaş.. Ama kız hep o efendi adamın derdinde.

evde oturan kımseyle konusmayan kızlardan bahssetmıorum ben..namuslu kızlardan bahsedıorum..erkegın her ıstedıgını yapmayan kızlardan anlıomusun..erkek arkadasıyla gezıp dolasan ama sırf kız cınsel yönden bu tıp seylerı ıstemedı dıye ayrılan bıcok ınsan tanıyorumm..ılk mesajımda anlattıklarım bırbırıyle celişmiyor bu anlatıklarım hep erkeklerın marifetleri malaesef..kız arkadasıyla her haltı yasamak ısteyen kız ıstemedıgınde ayrılan yada kız onla bırlıkte oluncada kaşarmış dıyen yıne erkekler.. ne istekleri belli dııl yani..karar veremıolar bı türlu..
    anlatmak ıstedıgımız aynı aslında ama sen erkek yönunden ben kızlar yönunden bakıorum olaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

İşim gereği sürekli insanlarla muhattabım. Henüz HİÇ!!!! namuslu bir bayan göremedim. Bana göre türk kızlarının %99'u namussuzdur!

Güngörende aracımı parkettim, tam inecekken apartman girişinde sevişen liseli çocukları gördüm. Bildiğiniz eteğini kaldırmış iş başında. Güpegündüz hiç bir korkusu kaygısı olmadan deli gibi s....lardı. Arkadaşımın dükkanına geçtim, yan tarafında bi apartman arası boşluk vardı, kızlar bacak bacak üstüne atmış (öyle bir atmışlarki sırtını görebilirsin yani) karşısında erkekler prezervatif muhabbeti yapıyolar. Tövbe estağfurullah diyerek dükkana geçtim. İşim bitti çıktım, kızın biri seslendi, hey çocuk, ateşin var mı? dedi. Yok dedim, bastılar kahkahayı. Kızın kolundan tuttum, duvara bir fırlattım ordan emo delikanlı üzerime yürüdü. O ara ıslık sesleri falan 2 saniyede etrafımı kapattılar. Ulan dedim başlarım böyle işe daldım çocuğa, yumruk yumruğa kavga ettik. Onlar 10-15 kişi ben tek başıma. Çok fena yumruklar tekmeler yedim ama hedefimdeki çocuğu çok fena yaptım. Tahminim dişleri ve burnu kırılmıştır. Beyninde de kalıcı hasar olduğunu düşünüyorum. Ara sıra güngörene gidiyorum, manzara bütün sokaklarda hemen hemen aynı.

Geçen sabah metrobüse bindim, tahminim henüz 14-16 yaşlarında iki emo p.ç dudak dudağa öpüşüyorlardı. En sonunda dayanamadı bi adam yeter evladım diye bağırdı. Çocuk "sanane be" karşılığını verince bi kaç kişi daha müdahale etti. İlk durakta indiler.

Gerçektende özellikle 92 ve sonrası doğumlular felaket namussuz. Herkes istediğini yaşamakta özgür falan değildir. Toplum içinde paşa paşa eşşşşşşek gibi uymak zorunda olduğun kurallar vardır. Ulu orta herkesle seks yapmaya hiç kimsenin hakkı yoktur.

Annemi yanıma alıp bi yerde oturamaz oldum. Her yerde öpüşen azgın hayvanlardan nefret ediyorum!

güzel bir tespit, bunlar bizim milletimize Amerikan/Avrupa kültürünün bir etkisi, son dönemde medyada çıkan diziler, haberler, vs... bizim insanımızı bu hale getirdi...

(bknz: Aşk-ı Memnu, Kavak Yelleri, Yaprak Dökümü vs...)

ne oldu? ne avantajı var Batının pisliklerini almakta anlamış değilim? Ama milletimiz özentiliğe çok merak saldı, hep onların başının altından çıkıyor bu işler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herifin Teki

Aksine bayılıyorum ben memleketimin kızlarına. Diğer milletlere oranla biraz daha saf, temiz, birşeyleri bulup çıkarmaya hevesli oluyorlar. Onlarla sevişmek, kadınlıklarını onlara keşfettirmek gibisi yok. Sevelim sahip çıkalım arkadaşlar ülkemizin nadide bayanlarına..

Abi sen 80 kuşağından kalmışsın 2010 yılına geldik yeni nesil kaşar geldi dünyaya
  • Herifin teki, o zaman ileride evlatlarımız "Vay be, acaba annem gençliğinde kimlerle yattı kalktı" diye düşünmez mi? Mide bulandırıcı bişey değil mi? Tamam çok çağdaş bişey herkesle yatıp kalkmak ama mide bulandırcı be kardeşim he? Hadi he de ergen kardeşim he?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

Günümüz kızlarından da erkeklerinden de tiksiniyorum. sebebi açık;

genelleme yapmak elbette kötü lakin köylerde bile kızların durumu böyle ise durum vahim. bir zamanlar çoğu kişi köyen kız alacağım derdi ya, şimdi oradaki ile buradakinin hiçbir farkı yok inanın. tabi bunun sebebi de medya, internet. bana kalırsa gençlik feci halde batağa saplanıyor. biz ilkokulda biri 'ali ayşe'yi seviyor' diye dalga geçse ağlayan insanlardık. ama şimdi ilkokul çocukları bile cinsellik peşinde, ülke gençliği sadece facebook'lar da ötüyor vatanı şusu busu için, ama gerçek şu ki hiçbirinin vatan falan umrunda değil, eğer öyle olsaydı gittikleri yönden kendilerini çekerlerdi, 'yhaa offs vatan elden qidiooo' gibi aptalca yazılar yazmazlardı. vatanın elden gitme sebebi tamamen tüketici hale bürünmüş, hiçbir amacı olmayan, tek derdi yarın saçını hangi şekle sokacağını düşünen gençliktir! Bu gençlik ile vatanın önü de açık maçık değildir. ve bunların olgunlaşacağına falan da inanmıyorum, ileride anne, baba olacaklar ama değişmeyecekler, öğretmen olup kendi gibi nesil üretecekler ve yeni nesiller iğrenç birer eserden başka bi şey olmayacaklar. ne demişler 7 de neysen 70 de de o.

Ama olgun düşünen, adam gibi adamlar, normal ve özenti yaşamdan uzak kızlarda yok değil, ben hala ümitliyim bu insanların düzeleceğinden, bu gelen nesilin adam olacağından, ve bunları adam edebilmek de düzgün düşünen gençlerin elinde. geçen gün bir kızı 'nasıl bir erkekle 2 yıl çıkıyorsunuz ya, ben 2 ayda sıkıldım ve ağlamasa bırakacaktım' dedi. o kadar utandım ki bu insanla beraber nefes aldığım için anlatamam. kız da öyle güzel bi şey değil he ve her şeyi anlayacak yaştaydı. (20 vardı) yani şimdi bu kızın da böyle olmasının tek suçu bu kıza gereğinden fazla özgüven aşılayan karaktersiz türk erkekleridir.

yani diyecek çok şey var ama tek dileyeceğimiz bu gençliğin akıllı düşünen bireyler olabilmesi. ben 2 yıldır tek bir kızla ilişki kurmak istemiyorsam bunu sebebi hiçbir şeyi ciddiye almayan ve bu karakterde olan kızlardır. ve bunlar gittikçe yaygınlaşmaktadır ki çevremdekilerin hepsi böyle. hatta internetten karşılaştıklarım bile böyle. şimdi ben sözümü yutup bunlarlan ilişki kurarsam ve bunları pohpohlarsam tükürdüğümü yalamış iğrenç bir insandan başka bi şey olamam. o kadar da önemli değil zaten, gün gelir devran döner bize de şans güler.

Güzel açıklamışsın ve Ayrıca sen ezik değilsin akıllısın Bendensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZBlade

quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

Günümüz kızlarından da erkeklerinden de tiksiniyorum. sebebi açık;

Güzel açıklamışsın ve Ayrıca sen ezik değilsin akıllısın Bendensin

• herkesin çevresi, ortamı kendine göredir.
    sende kendi çevrenden birini bulacaksın evlenmek için
    bu konuda anneler yardımcı oluyor
  • Herifin teki, saygılar kardeşim, benim cümlelerce yazdığımı güzelce anlatmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.