Şimdi Ara

*** YENİ NESİL TOYOTA COROLLA TEST***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda sadece Yeni Nesil Corolla ile ilgili test ve karşılaştırma sonuçları ile kullanıcılarını araçlarından memnuniyet yazılarının yer aldığı paylaşım amaçlanmıştır, umarım yararlı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorkan -- 19 Mart 2010; 10:00:19 >

• COROLLA TEST VE SATIŞ RAPORLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorkan -- 18 Şubat 2010; 23:29:31 >

• devamı...

• Tüm testleri bir arada bulabilceğimiz bir paylaşım için sizlerden gelecek bilgileride bekliyorum

• Karşılaştırmalı testler yok mu?

• yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90 hp 190 nm tork MMT şanzıman

Harika bir araç diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acu___men

yeni corolla dizel 1.4 d-4d 90 hp 190 nm tork MMT şanzıman

Harika bir araç diyebilirim.

Corolla sayfasında mmt şanzımanlar hakkında pek olumlu görüş belirtmemişler. Bir de tork ve bg gücü olarak keşke 1.6 motor olsaymış dedirten bir seçenek gibi. Ancak ben tamamen milletin gazına gelerek benzinli aldığıma bugün bile benzine gelen zamalr etkisiyle pişmanım.Keşke dizelini alsaymışım diyorum. Yine Allahtan bir önceki aracıma göre oldukça ekonomik o 10 lt di bu 7 lt ortalama ile çok şükür dedirtiyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Toyota Yaris 2012
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2. El değerlendirmelerinde genellikle benzinli araç tercih edilir. Bu noktada dizellerin çok km yapması vb. dezavantajı düşünülür. Ancak garantili yeni nesil dizel Corolla daha iyi bir seçim olabilirmiş. Yine de hayırlı olsun...
    Allah kaza bela vermesin.
  • Yılda 10 km yol yapan bir kişi olarak dizelmi, benzinlimi araştırmak istiyorum fakat test verileri çoğu dergide farklı. Firma katalogları (malum) gerçekten uzak değerlerde. Siz tüketim değerlerini (benzin ve dizel için) biliyorsanız fikir verseniz. Bu arada ikinci elde satarken, mesela beş yıllık (50bin km) bir corolla dizel de ve benzinde ortalama ne kadar değer kaybeder değerlendirmesi olan varmı.
  • yılda 10.000 km yapıyorum benzinli elegant aldım
  • Yeni Nesil Corrolla yı kullanan eski Corolla kullanıcıları var mı? Benzin sarfiyatı hakkında bilgi lütfen. Bende Corolla HB 2006 otomatik var.
    Su gibi benzin içiyor. Ortalama yakıt tüketimi 10.5 litre.
    Yeni Corolla daki şanzıman değişiklikleri acaba ne kadar etkiledi yakıt tüketimini?

Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.