Şimdi Ara

-YENİ NESİL TOYOTA COROLLA-Dünyanın en çok tercih edilen otomobili (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.805
Cevap
29
Favori
1.255.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: konamser

2008 corolla sahibiyim,henüz 20bin bakımı gelmedi.2 gündür dikkatimi çekiyor.aracımın ön tarafından inceden inceden pırrr diye tiz bir ses geliyor.araç sesiszken Özellikle 40-50 km hızla giderken daha çok belli oluyor.Çok rahatsız edici değil ama sinek küçük mide bulandırıyor işte.frene bastığımda ses kesiliyor gibi...bu durum neden oluyor başından geçen veya herhangi bir bilgisi olan var mı?

kazasız günler

Plakalığınızı kontrol edin bazen çok basit şeylerde olabiliyor. Benim arka plakalık sürekli ses yapıyor. İk vida ile tutturulduğu için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

quote:

Orijinalden alıntı: alesso

quote:

Orijinalden alıntı: euzun72

Makyajlı Auris ortaya çıktı. Corolla ne zaman gelecek net bilgisi olanlar varmı? Hangi değişiklikler olacak? Makyajlı Corolla'yı görmeden alım kararımı kesinleştirmek istemiyorum.

mart ayının ortalarına dogru beklıyoruz.. daha once bilgi vermistim..

corollada 132 Bg motorun 2010 yılı başından itibaren geldiği bilgisini de vermiştiniz. Açıkçası benim size inanıp inanmamamın önemli değil. İnsanları kandırmaya hakkınız yok. Bu foruma girip toyota otoritesi gibi toyota adına cevaplar veriyorsunuz. servis danışmanıyım, satış müdürüyüm, araştırma görevlisiyim dediniz. Hangisi doğru? adınızı ve çalıştığınızı bayii yi söylemediniz. Eğer söylediklerinizde gerçeklik payı varsa Toyota'nın sizi işten atması gerekir. Daha önce de forumumuzda toyota çalışanı arkadaşlarımız vardı. Ancak hiç biri sizin tarzınızda cevaplar vermiyordu. 10 tane mesaj atmakla otorite olunmuyor. Sonra tabi ki bizi yemiş tarzında cevaplar alırsınız. Kusura bakmayın. 15 mesajınınız var hepsi de yenicorolla topiğinde. avensis auris ve yaris konularında 1 tek mesaj atmamışsınız, bu nasıl bir satış müdürlüğüdür.
    benimle aynı fikirde olan 1 kişi bile yoksa bu forumu terk ederim.

Bizi yemiş cevabı kibarlık olsun, hakarete kaçmasın amaçlı idi. Arkadaşın amacını bilemem, bire bir tartışmaya da girmek istemiyorum. Bu arada Sonkar'a da 132bg lik Corolla lardan gelmemiş diyelim. :) Auris makyajlı vitrinde vardı. Ben beğendim.

• PLAKALIK DEĞİL ÇÜNKÜ ÇTEN GELİYOR VIZILTI.
  • quote:

PLAKALIK DEĞİL ÇÜNKÜ ÇTEN GELİYOR VIZILTI.

Selam,
    Ön taraflarda bir yerlere kurumuş yaprak sıkışmış olabilir. Rüzgar etkisiyle ses yapıyordur.
  • Makyajlısı bu olacaksa üstü kalsın diyorum;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac61 -- 28 Şubat 2010; 19:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbulut10

Makyajlısı bu olacaksa üstü kalsın diyorum;

Fena değil

• quote:

Orijinalden alıntı: metinogretmen

quote:

Fena değil

Arkadaki sinir bozucu ikinci sınıf araba izlenimi veren reflektörler kalkmış sahiden şimdi süper olmuş

başka bişey göremedim ben sanırım iç mekanda belli düzenlemeler yapmışlar

• quote:

ÖN PANJUR HARİÇ BAŞARILI MAKYAJ OLMUŞ, ÖZELLİKLE ARKA STOPLAR MİTSUBİSHİ YE BENZEMİŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: ayaramis

quote:

ÖN PANJUR HARİÇ BAŞARILI MAKYAJ OLMUŞ, ÖZELLİKLE ARKA STOPLAR MİTSUBİSHİ YE BENZEMİŞ

+1

Arka Mitsuya ön biraz daha Lexus a benzemiş,donanım dengesi düzenlenmiş,iç mekandaki bazı plastik aksamlar güçlendirilip tıkırtıya neden olan parçalar da sağlamlaştırılmışsa tadından yenmez..

• Amerikan versiyonu gibi olmuş. Ama Derindere ve Sonkar da ısrarla böyle birşey yok belki seneye olur dediler.
  • şimdilik birşey yok bence de, ayrıca bunlar photoshop.
  • quote:

PLAKALIK DEĞİL ÇÜNKÜ ÇTEN GELİYOR VIZILTI.

ön göğüs ortası teybin arka kısmıdır. sağ ve sol ön cam direk diplerinden de gelebilir. Çözümü yetkili serviste izolasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 28 Şubat 2010; 23:43:57 >
  • slm arkadaşlar. çok uzunca bir süre yazmamıştım. arasırada olsa forumu takip etmeye çalışsamda baya geri kalmışım. yaklaşık bir ay önce şunu farkettim. motor kapalıyken eğimli bir yolda araba kendi haliyle hızlanmaya başlayınca direksiyon yumuşuyor ve manevra yapabiliyorsunuz. hatta çalışırken olduğundan daha yumuşak oluyor. ayrıca eğimin fazla olmaması ve cesaretimin düşük olması nedeniyle fazla deneyemedim ama aracın frenleride çalışıyor. normalde frenlerin ve direksiyonun motor çalışmazken katı kalması gerekir. deneyeniniz var mı bilmiyorum..
  • Auris yeni makyajlanmışken Corolla yı makyajlayıp Auris in önünü kesmezler diye düşünüyorum. Belki çok ufak birkaç değişiklik olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1drader

slm arkadaşlar. çok uzunca bir süre yazmamıştım. arasırada olsa forumu takip etmeye çalışsamda baya geri kalmışım. yaklaşık bir ay önce şunu farkettim. motor kapalıyken eğimli bir yolda araba kendi haliyle hızlanmaya başlayınca direksiyon yumuşuyor ve manevra yapabiliyorsunuz. hatta çalışırken olduğundan daha yumuşak oluyor. ayrıca eğimin fazla olmaması ve cesaretimin düşük olması nedeniyle fazla deneyemedim ama aracın frenleride çalışıyor. normalde frenlerin ve direksiyonun motor çalışmazken katı kalması gerekir. deneyeniniz var mı bilmiyorum..

Denemedim...Denemeye de niyetim yok dostum...:
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminkeskin

quote:

slm arkadaşlar. çok uzunca bir süre yazmamıştım. arasırada olsa forumu takip etmeye çalışsamda baya geri kalmışım. yaklaşık bir ay önce şunu farkettim. motor kapalıyken eğimli bir yolda araba kendi haliyle hızlanmaya başlayınca direksiyon yumuşuyor ve manevra yapabiliyorsunuz. hatta çalışırken olduğundan daha yumuşak oluyor. ayrıca eğimin fazla olmaması ve cesaretimin düşük olması nedeniyle fazla deneyemedim ama aracın frenleride çalışıyor. normalde frenlerin ve direksiyonun motor çalışmazken katı kalması gerekir. deneyeniniz var mı bilmiyorum..

deneme. sadece direksiyon çalışıyor. frenler bir süre sonra tutmuyor. aslında buda iyi. araç bir şekilde stop ederse manevra yapılma şansı oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: eminkeskin

quote:

ben de denemem ama mantık olarak yumuşamaması lazım. hele motor çalışır durumdan daha yumuşak olmasına ihtimal vermiyorum. bence bir servise sormakta fayda var. Direksiyonunuzda problem olabilir.

• Kontak açık konumdayken (araba çalışmadan) direksiyon normal çalışıyor. Elektro hidrolik dreksiyon olduğu için muhtemelen. Elektronik motor direksiyonu dönmesine yardımcı oluyor.
  • http://www.toyota.es/cars/new_cars/corolla/specs.aspx
    http://www.toyota.es/e-brochures/slot103_tcm274-912466.zip/slot103/index.html?webtrendsID=ESES
    İspanya da sadece 1,33 Benzinli ve 1,4 Dizel var. Hem de Türkiyeden daha pahalı. (Bizdeki ÖTV yi unutmazsak)
    1.33 VVT-i Manual Active 18.250,00 € ( 38 350 TL) (Bizdeki Elegant donanımlı 1,6 benzinlisi yerine 1,33 Benzinlisi) (Türkiye de 33,500 TL . +4 000 TL de donanım farkı dersek 37.500 TL)
    1.4 D-4D Manual Active 19.750,00 € ( 41475 TL) (bizdeki Elgant 1,4 Dizel- Bizden ucuz.)
    1,4 D-4D Manuel Live 18.250,00 € ( 38 350 TL) (Bizdeki Class 1,4 Dizel)

Ekleme: Active bizdeki Elegant'a eş değer.
    Live de Class'a eş değer.
    Comfort yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky_lark -- 1 Mart 2010; 15:33:41 >

• Önemli olan fiatı..
    İster misiniz 35 tl olsun,full modeli
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.