Şimdi Ara

YENİ NESİL SES FORMATLARI ve AV RECEİVER/HD PLAYER SEÇİMİ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.665
Cevap
13
Favori
101.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DHako

alamam zaten canım . almam
    ama hani araştırıp bulmak ,tartışmakta güzel oluyo iyi yi kötüyü , hem alacak olanlarada yardımcı olur . o bakımdan ..

Alıntıları Göster
    quote:

amf23 Tarih 17 Eylül 2008; 14:34:03
    Gözüm bence sen projeksiyonu yenilemeden bu işlere girme, bd player alsan bile görüntüleyici yok elinde, ilk iş 720p veya 1080p projeksiyon almak, bak pt ae-3000 çıktı ki alet canavar, 60.000:1 kontrast var, 2.35:1 görüntü verme özelliği var,tabii fiyat da bayağı bi var, elindeki sony nin lambası bitinceye kadar belki biraz aşağı düşer fiyat bu arada, sen de yeni ses kodeklerini çözmeden bitstream ileten player araştırırsın (sadece araştırılacak yanlız ) avr ekranında o DTS HD yazısını görmek için...

buradan şunu anlıyorum,eğer ps3 alırsak,cihaz sesi çözerek yolladığı için avr de dts hd gibi ses formatını gösteren ibareleri göremeyeceğiz (ki bende bu ibareyi görmek isterim, okadar para verip avr aldık dimi...),bu da çok hoş değil.ama yeni ses formatınıda dinlemiş olacağız.peki bunu nasıl anlayacağız,yani dinleyip dinleyemediğimizi?
    bitstream çözmeden giden ses ise stream de çözülmüş ses mi demek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyvox

quote:

amf23 Tarih 17 Eylül 2008; 14:34:03
    Gözüm bence sen projeksiyonu yenilemeden bu işlere girme, bd player alsan bile görüntüleyici yok elinde, ilk iş 720p veya 1080p projeksiyon almak, bak pt ae-3000 çıktı ki alet canavar, 60.000:1 kontrast var, 2.35:1 görüntü verme özelliği var,tabii fiyat da bayağı bi var, elindeki sony nin lambası bitinceye kadar belki biraz aşağı düşer fiyat bu arada, sen de yeni ses kodeklerini çözmeden bitstream ileten player araştırırsın (sadece araştırılacak yanlız ) avr ekranında o DTS HD yazısını görmek için...

buradan şunu anlıyorum,eğer ps3 alırsak,cihaz sesi çözerek yolladığı için avr de dts hd gibi ses formatını gösteren ibareleri göremeyeceğiz (ki bende bu ibareyi görmek isterim, okadar para verip avr aldık dimi...),bu da çok hoş değil.ama yeni ses formatınıda dinlemiş olacağız.peki bunu nasıl anlayacağız,yani dinleyip dinleyemediğimizi?
    bitstream çözmeden giden ses ise stream de çözülmüş ses mi demek?

Alıntıları Göster
    aynen dvd playerda olduğu gibidir ister dvd kendi çözüyor ister veri olarak avr ye aktarıyor çözmesi için. yani PS3 de vardı bu seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

aynen dvd playerda olduğu gibidir ister dvd kendi çözüyor ister veri olarak avr ye aktarıyor çözmesi için. yani PS3 de vardı bu seçenek.

Alıntıları Göster
    ufukman eminmisin dostum çözmedende yolluyormu ayni?
  • quote:

ufukman eminmisin dostum çözmedende yolluyormu ayni?

Alıntıları Göster
    PS3 yeni nesil ses formatlarını bitstream geçirmiyor,
    kendi içinde çözerek lpcm olarak gönderiyor.
    İleride belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pistole

PS3 yeni nesil ses formatlarını bitstream geçirmiyor,
    kendi içinde çözerek lpcm olarak gönderiyor.
    İleride belki...

Alıntıları Göster
    PS3 sitesindeki teknik özelliklere göre evet bitstream yollamıyor.
    Kürsat_75 in yazılarını da takip ederek
    875 aldım. Ve bir diğer önerdiği ürün ise BD player için BD50 veya S550 idi ve bende S550 ye yakınım.
    Tüm yeni nesil se formatlarını çözmeden AVR ye yollayabiliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terms

PS3 sitesindeki teknik özelliklere göre evet bitstream yollamıyor.
    Kürsat_75 in yazılarını da takip ederek
    875 aldım. Ve bir diğer önerdiği ürün ise BD player için BD50 veya S550 idi ve bende S550 ye yakınım.
    Tüm yeni nesil se formatlarını çözmeden AVR ye yollayabiliyorlar.

Alıntıları Göster
    ata abi en ucuz nerdebd 50 ıle 55o takıp edelım hakkat . gizli saklı alırım bakarsın imkan olursa
  • quote:

ata abi en ucuz nerdebd 50 ıle 55o takıp edelım hakkat . gizli saklı alırım bakarsın imkan olursa

Alıntıları Göster
    Kardeşim almanyada ve orda s550 450€ dolaylarında imiş.Gelirken bir tane getirecek bana
  • quote:

Kardeşim almanyada ve orda s550 450€ dolaylarında imiş.Gelirken bir tane getirecek bana

Alıntıları Göster
    bd50 panasonic te,bu s550 hangi markanın arkadaşlar???
  • quote:

Alıntıları Göster
    güzel ,sevindim adına . bende baktırıcam bulgardan yada yunan dan biraz daha ucuzlasın yenı lerı de cıksın ıyıce
  • quote:

Alıntıları Göster
    SONY BDP-S550
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

• quote:

SONY BDP-S550
    quote:

Orjinalden alıntı: tamerege

Alıntıları Göster
    Ayrıca Aşağıdaki linktede BD Playerların SES codec.AVR/TV bağlantı şekilleri ve destekleri ile ilgili bir tablo bulunmaktadır.

Link

Edit: Linkte en iyi BD player olarak Kürsat üstadında belirttiği Gibi BD50 ve S550 görünmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Eylül 2008; 21:47:57 >

• quote:

Ayrıca Aşağıdaki linktede BD Playerların SES codec.AVR/TV bağlantı şekilleri ve destekleri ile ilgili bir tablo bulunmaktadır.

Link

Edit: Linkte en iyi BD player olarak Kürsat üstadında belirttiği Gibi BD50 ve S550 görünmekte.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Link

En iyi demeyelim de fiyat/performans olarak en iyi diyelim
    hatta S550 biraz daha iyi gibi, çünkü 7+1 analog çıkışı var, BD50 ise 5+1 analog çıkış sunuyor
    Öte yandan BD50'de efsanevi Panasonic Uniphier chipset var, S550 ise hala Sigma kullanıyor
    Fiyat olarak BD50 çok az pahalı S550'ye göre

• quote:

Orijinalden alıntı: rg206

quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Link

En iyi demeyelim de fiyat/performans olarak en iyi diyelim
    hatta S550 biraz daha iyi gibi, çünkü 7+1 analog çıkışı var, BD50 ise 5+1 analog çıkış sunuyor
    Öte yandan BD50'de efsanevi Panasonic Uniphier chipset var, S550 ise hala Sigma kullanıyor
    Fiyat olarak BD50 çok az pahalı S550'ye göre

Alıntıları Göster
    ülkemizde nerelerde satılıyor bd 50 ve sony 550 araştırma yapan oldumu ?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

DB 50 çok rahat bulunurda Sony 550 yi bilemiyorum. Bu arada BD50 muazzam bir cihaz, tekofaks bir ara elindeki kutusu hasarlı bir kaç BD50 yi 400YTL gibi bir fiyattan sattı. Yakalayamadım o kampanyayı ona yanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

quote:

Orjinalden alıntı: hakansolak

DB 50 çok rahat bulunurda Sony 550 yi bilemiyorum. Bu arada BD50 muazzam bir cihaz, tekofaks bir ara elindeki kutusu hasarlı bir kaç BD50 yi 400YTL gibi bir fiyattan sattı. Yakalayamadım o kampanyayı ona yanıyorum

Alıntıları Göster
    yok canım .. bd 30 idi o bd 10 da sattılar . ben bd 50 400 e görmedim görseydim stok yapardım emin olun

• quote:

yok canım .. bd 30 idi o bd 10 da sattılar . ben bd 50 400 e görmedim görseydim stok yapardım emin olun

Alıntıları Göster
    Ben bizzat gördüm Hakancım, hatta forumdan bir arkadaş iki adet alıp bir tanesini 2. el topiğinde sattı. Onuda alamadım kısmet olmayınca olmuyo işte
  • quote:

Alıntıları Göster
    S550 daha Dünya'da hiçbir yerde çıkmadı, bekleniyor..
    BD50 ise Türkiye'de görünmedi daha, en azından ben görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rg206

S550 daha Dünya'da hiçbir yerde çıkmadı, bekleniyor..
    BD50 ise Türkiye'de görünmedi daha, en azından ben görmedim

Alıntıları Göster
    DB30 muş arkadaşlar şiddetle özür diliyorum Şimdi teyid ettim tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oronra

DB30 muş arkadaşlar şiddetle özür diliyorum Şimdi teyid ettim tekrar

Alıntıları Göster
    Sony shop tan öğrendiğim Ekim - Kasım 08 de türkiyede satışa sunulacakmış s550.
    Yaklaşık fiyat sordum birşey söyleyemem dediler.

Edit:Benim klavye miadını doldurdu sanırım bazı tuşları basmamaya başladı.Onları düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 19 Eylül 2008; 19:09:08 >
  • quote:

Sony shop tan öğrendiğim Ekim - Kasım 08 de türkiyede satışa sunulacakmış s550.
    Yaklaşık fiyat sordum birşey söyleyemem dediler.

Edit:Benim klavye miadını doldurdu sanırım bazı tuşları basmamaya başladı.Onları düzelttim.

Alıntıları Göster
    cd yi taktıktan sonra hangisi daha hızlı açılıyorsa onu alalım,ns-76 dan dolayı sony e,sıcak bakıyorum,hakikaten iyi cihaza benziyor ve hızlı imiş.bd50 de çok sıkı cihaz.neyse hala ps3 fiyat olarak en iyi bd player gibi duruyor.akşam üstü istanbul dan dönerken kurtköy viaport ta açılan elektroworld e uğradım,80 gb lık ps3 nakit 1139 ytl idi,yanındada 3 oyun veriyorlar...

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.