Visualping adlı siteye bir sürü alert koydum, ama daha hiç bir stok yenilenmedi. PG32UCDM dahil. |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (37. sayfa)

-
-
Teşekkür ederim. Ben önce Lg’de karar kılmıştım ancak sonradan Asus ile kesin karar verdim. Glossy ekran, dolby vision ve qd-oledlerin renklerde daha parlak ve canlı olduğu ile ilgili incelemeler gördüm. Tek çekincem siyahların yoğun ışık varken pembeleşmesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi fikir, ben MSI MPG 271QRX, 321URX veya ASUS arasında hangisi ilk stoklara gelirse almayı planlıyorum. 7 senelik Acer Predator XB271HUambrırtz mi ne renksiz paneliyle yetmiyor artık. Bir de PS5 var, ALLM, VRR gibi özelliklerden yararlanamıyorum.
Maks limit 54k, umarım fahiş fiyat veren yerlere yeter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merkaloff -- 19 Nisan 2024; 17:5:32 > -
Tmm belli oldu bütçe yemicek yeni fiyat 60-70 olur herhalde 🥲
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güncelleme gelmiş hiç söyleyen yok aaaaa
PG32UCDM Firmware update MCM103
Link:
@rog
ROG Swift OLED PG32UCDM | Gaming monitors|ROG - Republic of Gamers|ROG Türkiyehttps://rog.asus.com/tr/monitors/27-to-31-5-inches/rog-swift-oled-pg32ucdm/helpdesk_bios/ -
Valla haberim yoktu senden gördüm ki sık sık bakıyorum da. Gözümden kaçmış :) Şimdi update edeceğim bende
-
-
Su an +60 dan geliyor gibi ama onlarda bitiyor. 2 gun once bir kac arkadas 58-59 civarindan yakaladi. Su an sari sitede 1 aylik kullanilmis var 58 bin yazmis
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
başkanım bu gidişte MSI MEG 342C QD-OLED alıcam 34 inç içime sinmeyen boyut en azıyla 37 felan geliyor 45 de çıksam fark eden birşey alamıyoruz umudum kalmadı.
-
Arkadaşlar corsair xeneon 27” 2k 240hz için yorumunuz nedir acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam önermem 2.nesil qd oled var onda text kalitesi kötü. Çok acelen yoksa bekle 1-2 ay msi ler de gelir 50-60 arasına ya msi ya asus elbet birini yakalarsın.
-
Bu 2K 240Hz olan dimi? Üçüncü gen panel var mı yoksa eski model mi acaba?
-
msi da asus da aynı mantık bir 27 bir 32 inc modeli var. 27 olan 2k 32 olan 4k. İkisi de 3. nesil qd oled.
-
acelem yok monitoru satarım pc açmam 2 ay elbet alırız :D
-
Tamam teşekkürler, herhangi biri çıkınca alıcam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkürler.
Güncellemeyi mutlaka herkes yapsın. 1. sorunu yaşamışım haberim yok. HDR'den sonra bütün OLED care özellikleri kapanmış...
-
Monitors Unboxed’in guncelleme yorumu:
I've recently been re-testing some monitors with the latest firmware. Here's what l've found from the Asus PG32UCDM with the latest MCM103 firmware release:
Fixed: Brightness on AMD GPUs now reaches 1000 nits without EDID hacks and EOTF tracking is good at a 2%/10% window size
X Not fixed: Poor EOTF tracking at high window sizes like 25% and 50% which leads to lower than expected brightness in high APL scenes (in the brightest mode)
I've run a few real world tests and for reference brightness in high APL content (eg the sky in sunny scenes) can be about 25% higher on the WOLED-based LG 32GS95UE than the QD-OLED PG32UCDM.
The LG monitor also has poor tracking at high window sizes like 25%, but not as bad as most QD-OLEDs. This is something all OLED brands need to work on.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@ziyaberkay hocam monitör geldi lakin ivedi bir sorum var, firmware güncelleme için usbleri taktım. Lakin USB takınca, USB HUBda fazla güç yüklemesi diyor kaçırdığım bir durum mu var acaba ?
bir de sağ tarafta mouse gizlendiği ama ekrana görüntünün gelmediği bir ölü alan var bu var mı sizlerde de nasıl kapatırız bunu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 20 Nisan 2024; 10:46:32 > -
Hangi usb yi takiyorsun nereye takiyorsun resimli gosterirsen yardimci olayim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X