Itopya, vatan ve mediamarkt stok açmadı halen dimi? Onları bekliyorum, bi tık insaflı fiyat denk gelirse 12 taksit falan almalı. |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (35. sayfa)

-
-
Yüzbaşım benimde önce parayi bulup sonra msi 321urx bulmam lazım.
Birde 6 veya 12 taksit arası uygun getiren olsa nerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam itopya taksite vade farki uyguluyor. Ben vatandan aldim ama orasi da max 3 taksit yapti bilgin olsun. Ornegin itopyaya 60 bine gelir 12 taksitte yaparsin ama fiyat en az 72 bin olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vatan stok açtı sanırım hocam arkadaş vatandan sipariş verdim diye WhatsApp den yazdı.
bana olan monitör borçları vardı onunda faturasını kestiler.
Evet bende dun bir ara yakaladim 61 bin civariydi ama stoktaki magazalar diyordu. Su an stok tukendi diyor mesela
Valla arkadaş almış ama nasıl almış bilmiyorum hocam. Ben eski siparişi iyi ki iptal etmemişim.
-
Iptal edilir mi hic. Hepimiz dedik bekle iptal etme diye 🤣
Hem vatandan almissin hem pesin fiyatina 3 taksit imkanin var mis gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaberkay -- 18 Nisan 2024; 8:34:11 >
Bir an önce gelir de deneyimleriz inşallah.
-
Onu göze aldım artık ya, 10 taksit monitörün ücreti, 2 de faizine vericez.
-
Hayırlı olsun hocam nereden hangi modeli aldınız ?
-
8-9 aydır bende 48c3 ü monitör olarak kullanıyorum çok memnunum .Hatta bende HDR masaüstünde bile açık parlaklık da full tek sapık benim galiba böyle kullanan.
-
Banka kendi taksit yapıyor mu hocam bi bilginiz var mı
Harika bir deneyim sunuyor ondan emin olabilirsin. Benim pc basinda gecirdigim zamani en ust seviyeye tasidi. Gerek oyun gerek film olarak. Dusun game of thrones indiriyorum 4k hdr olarak 2 tb falan butun sezonlari. Rings of poweri hdr 4k deneyimleyince izledigim butun bu tarz dizileri hdr izleme istegi geldi. House of the dragon da indirdim hdr 🤣
Tamam ben takipteyim stok gorursem paylasirim burda
Masaustunde hdr kullanan ilk defa gordum 🤣
-
Eyw. Stokları kendiniz mi takip ediyorsunuz peki akakcede, google da vs sıralanmıyor da..
Aynen. Akakce epeye falan dusene kadar stok bitiyor
ben bütün satış yapan sitelerde ürünün olduğu linkleri sık kullanılanlar klasörü yapmıştım. tek tıkla hepsini açıyordum 10dk'da bir. totalde 4-5 gün aradım. bu süreçte 2 kere daha yakaladım ama gaming.gen sağ olsun 54k'dan satışa çıkarıp önce 57k sonra 59k yapınca almaktan vazgeçtim :) Sonra Vizyon Bilgisayardan aldım.
-
hangi modeli almıştınız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X