< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (165. sayfa)

-
-
Hangi ülkede, link atar mısınız?
-
-
Direk bu fiyatlara ben görmedim ama %5 düz indirim + eğitim indirimi + cashback + uygulamaya indirimi + hediye 2tb 990 pro m2 ssd gibi kombo yapıyor yabancılar. Gün sonunda o fiyatlara almış oluyorlar.
-
G8 oled i bugun teslim aldim.
Yaklasik 2 saatlik kurcalama sonucu son derece kararsiz kaldim. Ozellikle 4k media performansi son derece vasat. Daha once arkadaslarin soyledigi parlaklik ayari 2160p de gercekten yetersiz.
Yaklasik 1.5 yildir g3 oled tv kullaniyorum. Acikcasi ayni ayarda veya daha iyi bir monitor bekliyordum. Ama ilk izlenimim oldukca olumsuz.
Bir iki gun daha kurcalayacagim. Aklima yatmazsa iade edecegim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen ama direkt 780 dolar civarıydı sanırım gördüm reddit oled sayfasında gezinince çıkıyor arada. Birkaç indirim birleştiriyorlar alıyorlar
-
Geçmiş olsun nerden almıştınız? Bende ay sonunda ekstrem kesilsin amazondan alıcaktımda stok bitmiş gözüküyor mecbur hepsiburadadan alıcam gibi. Tvyle karşılaştırınca kötü kalır gibi evet çünkü parlaklık baya az televizyonlara kıyasla. 4k media performansı neden kötü peki?
-
-
Aldığım ürünü ps5 proda ve mac mini m4 cihazlarıyla kullanıcam bu arada
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben Samsung G80D 32" Oled i ps5 de kullanmaktan çok memnunum ancak Mac de beklediğim verimi alamadım. Mecburen 2k ya düşürüyoruz çözünürlüğü çünkü windowsdaki gibi ölçeklendirme seçeneği yok mac de. E çözünürlük 2k ya düşünce de bence bir anlamı kalmıyor monitorün.
Kısacası ben mac ile randıman alamadım. Farklı bir ayar önerisi olan varsa merak ediyorum.
Güzel seçim, ben de bunun ile Aorus fo32u2p arasında kaldım. MSI in USB çıkışları 2.0 olması hoşuma gitmedi, Aorus fo32u2p dan fiyatı gereksiz yüksek gibi şuan
-
Mac te oyun derdimiz yok ordan sadece flim filan izlerinir ordaki performası nasıl oledin
Hocam diyorum ya 2k çözünürlükte ne performansı bekliyorsunuz kötü tabiki
Monitörde usb ne gibi katkısı var hocam önemli mi merak ettim hiç o tarafı ile ilgilenmemiştim
2k ya neden düşmeniz gerektiğini anlamadım? Apple Studio 5k çözünürlükte mesela, onu gayet iyi kullanıyorlar
-
Hım anladım elimde 4k 60 hz ips viewsonic monitörde var ordan devam ozaman mace😂
2k ya düşmediğiniz sürece her şey bit gibi gözüküyor.
Hocam ben hem PC hem de Mac baglıyorum monitöre. Mesai bitince KVM switch ile PC ye geçiriyorum usbleri, usb bellek veya usb 3.0 hızı gerektiren bir cihaz takılı olabiliyor o yüzden benim için bir tık önemli oluyor
-
Anladım bende 2015 model viewsonic 4k 60 hz lik ips panel vardı ps5 pro alınca artık monitörüde upr edeyim dedim oled tv yerine monitörde karar kıldım aslımda tv almak niyetimdeydim ama oyun konusunda evde hanımla anlaşamayacağım için monitöre geçiş yaptım😅
github
GitHub - waydabber/BetterDisplay: Unlock your displays on your Mac! Flexible HiDPI scaling, XDR/HDR extra brightness, virtual screens, DDC control, extra dimming, PIP/streaming, EDID override and lots more!https://github.com/waydabber/BetterDisplayBu tarz bir çözüm denediniz mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X