Şimdi Ara

Yeni Nesil Qd-Oled Monitörler (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.091
Cevap
139
Favori
169.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende aynısını düşündüm ama 40 civarına olsa taksit güzel olsa alırım samsung göre iyi gözüküyordu u2p u2 aynıdır bence.

dell auros listenin başında ama bütçeme bakıcam uygun çıkarsa g8 alıcam yoksa dell beklicem.

auros fiyat gerilerse alırım anca.

u2 hepsiburada 46 satıldı 6 değilde 9 olsa çekerdim berki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 9 Ağustos 2024; 16:55:26 >
  • Arkadaşlar benim g6 da bir kaç gün önçe 4 tane çizgi belirdi servis çağırdım hala gelmedi o ayrı konu fakat gecen sabah bir açtım çizgiler kayboldu kablolarda saglam kontrol ettim anlayamadım düşüncesi olan varmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilen biri Samsung Odyssey G80SD QD-OLED ile Asus ROG Strix XG27AQDMG Monitör Fiyatı ve Özellikleri - Epey ile arasındaki farkı daha net karşılaştırabilir mi? hangisi daha iyi acaba? bu woled model.

sizce hangisi daha iyidir?

• monoblaine kullanıcısına yanıt

Merhaba bende bunu almayı düşüniyorum halen monitor almadım yani AORUS 27" FO27Q3 360

yalnız kafama takılan bir nokta var bu AORUS 27" FO27Q3 360

Modelinde içinde soğumta olarak fan olduğu yazıyor ayarlar menusünde fan mode diye görmüştüm youtube de kafama takılan noktaya gelelim biliyorsunuz fanlar bir süre sonra ses yapmaya başlıyor yada ne bileyim yağsız kalma tozlanma bunlar ses ve beraberinde düşük soğutma performansı bir yandan da MSİ 271 QRX mi alsam diyorum

• Celest kullanıcısına yanıt

Birisi 2K diğeri 4K dengi değiller yani sisteminize göre kendiniz seçim yapın hangi amaçla kulanıcaksınız konsol mu pc mi epey dediğiniz siteye de pek bakmayın derim oradan birşey anlayamasınız kafalarına göre giriyorlar puanlamaları.

rtıngs.com
    Samsung Odyssey OLED G8/G80SD S32DG80 Review
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-oled-g8-g80sd-s32dg80

rtıngs.com
    ASUS ROG Strix OLED XG27AQDMG Review
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/asus/rog-strix-oled-xg27aqdmg

• quote:

Orijinalden alıntı: enja

Merhaba bende bunu almayı düşüniyorum halen monitor almadım yani AORUS 27" FO27Q3 360

yalnız kafama takılan bir nokta var bu AORUS 27" FO27Q3 360

Modelinde içinde soğumta olarak fan olduğu yazıyor ayarlar menusünde fan mode diye görmüştüm youtube de kafama takılan noktaya gelelim biliyorsunuz fanlar bir süre sonra ses yapmaya başlıyor yada ne bileyim yağsız kalma tozlanma bunlar ses ve beraberinde düşük soğutma performansı bir yandan da MSİ 271 QRX mi alsam diyorum

Senle.ben bir monitör alamicaz bu gidişte 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Everyday Electronicsyoutube
    Aorus F027Q3 vs Lg 27GS95QE vs Msi 271QRX
    https://youtu.be/lDIMVfU3cZQ?si=QrJIwP7Wz-leusk8

• arda505 kullanıcısına yanıt

lg lere güzel deniyorda fiyatları sanki biraz aşırı pahalı 25-30 gerilemesi lazım şu monitorler.

auros önde gözüküyor yinede fiyat auros içinde geçerli max 30 bence.

düzgün bir fiyata düşse çekicem illet monitorler bir türlü düşmedi fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz5511

Satışta olmayan ürün için yorum nereden geliyor?

• CaptainSuites kullanıcısına yanıt

biri yurt dışı yorumu diğerinide ekleyip denemiş olabilirler mi :D

veya bir stok koymuş biride çekmiş olabilir herhehalde.

sol alt köşede yorum at var yorum attım düşermi bilmiyorum satın almış gibi yorum yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27shaco27 -- 12 Ağustos 2024; 15:21:39 >
  • CaptainSuites kullanıcısına yanıt

Onu bende sordum, cevap veremiyor Amazon müşteri hizmetleri.

• yavuz5511 kullanıcısına yanıt

Hocam o haberi yapan arkadaş Samsung'un Çindeki çıkışını bizi ilgilendiriyormuş gibi haber yapmış. Çinde şuan ön siparişte 14'ünde satışa çıkacak bizde herhangi bir gelişme veya bilgilendirme yok ne yazık ki.

• Z.E.U.S kullanıcısına yanıt

Evet, evet biliyorum da belki aynı zamana denk gelir diye şey yaptım. Bu ilanı Amazon, 31 Temmuz'da boşuna açmadı yani sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz5511 -- 12 Ağustos 2024; 16:24:26 >
  • 2sinden birini alıcam 45 altı düşerse ama dell birtürlü gelmedi kafayi yicem bekle bekle.

rtıngs.com
    Dell Alienware AW3225QF vs Gigabyte AORUS FO32U2P Side-by-Side Monitor Comparison
    https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-alienware-aw3225qf-vs-gigabyte-aorus-fo32u2p/46677/49896?usage=4112&threshold=0.10
  • 27shaco27 2 kullanıcısına yanıt

FO32U2 45 altini gormedi. FO32U2P biraz zor gorur 45 altini.

• hystaspes kullanıcısına yanıt

U görsün yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: 27shaco27

U görsün yeterli

https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-fo32u2-31-5-0-03ms-gtg-240-hz-oled-gaming-monitor-fiyati-72653/

Ha gayret dusecek hocam :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Odyssey Neo G7 modelinden 4K 240hz bir modele geçiş yapmayı düşünüyorum ama parlaklık konusunda büyük endişelerim var, Samsung bu panelleri üretirken neden True Black 400 ve Peak 1000 arası bir mod yapamamış ki? İzlediğim incelemelerden anladığım kadarıyla firmalar(Gigabyte ve ASUS) bu konu da kendince 3. bir mod getirip çözümler üretmeye çalışmış ama bu modda düşük APL sahnelerin aşırı parlaması gibi başka sıkıntılar çıkmış. Sizce Samsung cephesinden bu soruna bir çözüm gelmesi mümkün mü? Bir de benim kullandığım modelden veya bir üst modeli Neo G8'den geçiş yapan arkadaşlar varsa fikirlerini öğrenebilir miyim? Zahmet edip mesajımı okuduğunuz için teşekkür ediyorum hepinize. WOLED alternatifleri de düşündüm ama ne zaman gelecekleri belli değil hem de fiyat olarak 1300 dolar ile bize çok uçuk olacaklar gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 13 Ağustos 2024; 0:4:46 >
  • hystaspes kullanıcısına yanıt

Onu boş Verde sağlam deprem oldu 5 di ama titretti sanki 😅

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.