Şimdi Ara

Yeni Nesil MTK 6589T işlemcili telefonlar fiyatları ve özellikleri GÜNCELLENDİ (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.784
Cevap
21
Favori
96.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mecnunumm

Resimleri cekip yukleme konusunda korkum var. Eger buralari takip eden Yetkililer varsa onlara koz vermis olmak istemiyorum. Ha belki benim paketin gecmesi tamamen sanstir.

Seni ele verecek yerleri sansürleyebilirsin.
  • resimleri çektim. mevzu, şahsım kesinlikle değil yöntemin öğrenilmesini istemiyorum. şimdiye kadar buralardan okuduklarım bu işin tamamaen şans olduğu ve ben buradakilerin uyguladığından da farklı bir yolda izlemedim.
    nedir: mediaplayer; gift 30 $ gibi şeyler yani.
    alakası varmı bilmiyorum ama basit küçük bir kutuda geldi.
    pandawill,den ne istediysem yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunumm

resimleri çektim. mevzu, şahsım kesinlikle değil yöntemin öğrenilmesini istemiyorum. şimdiye kadar buralardan okuduklarım bu işin tamamaen şans olduğu ve ben buradakilerin uyguladığından da farklı bir yolda izlemedim.
    nedir: mediaplayer; gift 30 $ gibi şeyler yani.
    alakası varmı bilmiyorum ama basit küçük bir kutuda geldi.
    pandawill,den ne istediysem yapmışlar.

pm bekliyorum bende g4 almıstım şansa geçtiğine inananlardanım.

Ayrıca arkadaşlarhttp://www.pandawill.com/thl_octa_core.html oyhşşşş diyorum iron man modeline bittim. octa core imei değişim umarım uğraştırmaz.

• Arkadaşlar Zopo ZP980 model ( MTK6589-1GB-16GB) telefonum nihayet gümrükten sorunsuz elime geçti.Telefonu çok beğendim.Evde bozuk bi 3G özelliği olmayan telefon var.Onun İmei'sini buna kopyalayacağım.Kopyalama işini biliyorum fakat ben Sim kartımı kırdırmadım.Yani sadece Sim 2'ye takarak kullanabili miyim?İmei kaydını sadece Sim 2'ye mi yapmak gerekiyor yoksa Sim 1 ve Sim 2'ye ayrı İmei numaralarıyla kopyalama işini her ikisinede mi uygulamak gerekiyor?

Yani
    1- Elimde 3G özelliği olmayan bozuk bir cep telefonu İmei'si var.
    2- Sim kartım kırık değil, yani minik değil normal.Sim 2'ye takacağım.
    3- İmei kopyalama işini sadece Sim 2'ye mi yapacağım?
    4-Sim 1 ve Sim 2'ye de aynı İmei numaralarını mı gireceğiz?

Biliyorum kafanızız biraz karıştırdım.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • bende bugün gördüm ya hayran kaldım şahsen tasarım,fiyat ve özellikleri süper. yalnız gpu hakkında bilgi yok anlamadım gitti.
  • Aga T200 de benim cok hosuma gitti yaw ama fiyat pahali gibi biraz daha düşer az bekleyelim.Bu arada gpu mali 450 olacak diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T100 Göze baya hitap ediyo yalnız. Lenovo k900 gibi
  • maholin79 kullanıcısına yanıt
    Hangi sim'i kuallanacalsanız ona imei kaydedip kullanabilirsiniz. Diğer sim kullanılmayacaksa imei girmeye gerek yok.
  • tek sim kullananlar aynı imei yi iki sim e de girsinler hangisine takarlarsa taksın çalışır nası olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Hangi sim'i kullanacaksanız ona imei kaydedip kullanabilirsiniz. Diğer sim kullanılmayacaksa imei girmeye gerek yok.

Ben iki sim içinde aynı İmei numarasını girdim.Sıkıntı olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

Hangi sim'i kullanacaksanız ona imei kaydedip kullanabilirsiniz. Diğer sim kullanılmayacaksa imei girmeye gerek yok.

iki simi aynı anda kullanmadığınız sürece sorun olmaz. Aktif olarak 2 hat kullanacaksanız 2 ayrı imei koymanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

quote:

iki simi aynı anda kullanmadığınız sürece sorun olmaz. Aktif olarak 2 hat kullanacaksanız 2 ayrı imei koymanız lazım.

Ben her zaman tek sim kullanacağım. O yüzden sorun olmaz değil mi?
  • Sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratai

Sorun olmaz.

Teşekkürler...
  • kesin kaldı galiba gümrükte
     Yeni Nesil MTK 6589T işlemcili telefonlar fiyatları ve özellikleri GÜNCELLENDİ
  • muharrem1981 M kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı gönderi kaydı yapıldı yazan her ürün gümrüğe takılmış demektir..
  • bu şekilde alışveriş nasıl yapılıyor bu konuda bilgi verebilcek olan yada bilgi olan herhangi bir paylaşım varsa linkini verebilecek olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem1981

kesin kaldı galiba gümrükte
     Yeni Nesil MTK 6589T işlemcili telefonlar fiyatları ve özellikleri GÜNCELLENDİ

paket üzerine ne yazdırmıştınızda takıldı gümrükteki adamlar işi uyandı galiba takılmalar fazlalaştı

•  Yeni Nesil MTK 6589T işlemcili telefonlar fiyatları ve özellikleri GÜNCELLENDİ

bu kargom gümrügemi takılmış

satıcıya haber vermek gerekiyormu bu aşamada ne yapmam gerekiyor

ilk defa telefon aldım oda gümrüge takıldı

bu aşamada birşey yapmama gerek varmı

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.