Şimdi Ara

Yeni nesil kız peşinde koşmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence yeni nesil daha cool,kızları umursamıyor,mgtow akımı görüyorum. şimdi biri çıkıp abazalık göstermesin,genel diyorum,tabi bireysel abazalar vardır,ama dünyanın her yerinde bu tür abazalar var, birçok ülkede bulundum, bence yeni nesil erkeklerimiz, kızları çokta takmıyor. Sizce??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComradeMRX -- 26 Ekim 2018; 23:4:5 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-80817338D

Bu mesaj silindi.
    nofab ne?
  • Türkiye cinsel açlığın Afrika’sıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ahmet_yıldırann kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil kız peşinde koşmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_yıldırann

Türkiye cinsel açlığın Afrika’sıdır.
    o kadar da değil, kendinizi küçük düşürmeyin.
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

o kadar da değil, kendinizi küçük düşürmeyin.

Alıntıları Göster
    O kadar.damacanaya ördeğe pvc boruya süngere her türlü nesneye hallenmiş ve hallenmeye devam edenler var.cinselliğini tatmin edemediği ve baskıladığı/baskılandığı için yaş farketmeksizin taciz ve tecavüzde bulunan insan dışı yaratıklar var.bu baskılama yüzünden çekingen ve özgüvensiz yetişenler var.

Sırf tc devletinin toprakları içinde yaşıyorlar diye niye bunların üzerini yalanla örteyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

O kadar.damacanaya ördeğe pvc boruya süngere her türlü nesneye hallenmiş ve hallenmeye devam edenler var.cinselliğini tatmin edemediği ve baskıladığı/baskılandığı için yaş farketmeksizin taciz ve tecavüzde bulunan insan dışı yaratıklar var.bu baskılama yüzünden çekingen ve özgüvensiz yetişenler var.

Sırf tc devletinin toprakları içinde yaşıyorlar diye niye bunların üzerini yalanla örteyim?

Alıntıları Göster
    buna katılıyorum, bu kesim cahil,fakir +suriyeliler. tüm ülkeyi temsil etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

buna katılıyorum, bu kesim cahil,fakir +suriyeliler. tüm ülkeyi temsil etmez.

Alıntıları Göster
    O dediklerin ülkenin çoğunluğu yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

O dediklerin ülkenin çoğunluğu yalnız.

Alıntıları Göster
    o nüfusun eğitilmesi lazım + suriyelilerde ülkesine gönderilmeli
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 13 Ocak 2021; 18:18:54 >
  • Çünkü hepimiz yıkığız

• quote:

Orijinalden alıntı: AppleFB

Çünkü hepimiz yıkığız
    winner olabilirsin
  • Bu forumda mgtow uygulayan bir sürü erkek var evet bu doğru. Biz ve bizim gibi erkekler kızların görünüşlerine aldırış etmeden bağımsız hareket ediyor

Kızların nasıl olduğu bizleri ilgilendirmez ve etkilemez bizleri harekete geçirmez bizden istediklerini alamazlar en azından bizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10D285547 -- 27 Ekim 2018; 3:31:59 >
  • Türk kızın da bu ego varken niye koşalım

• Mgtow gibi şeyler aşağılık psikolojisinden ortaya çıkar. Feminizmin bir başka modeli işte. Yok kadın peşinde kosmuyoruz falan, ilk önce kendine sor koşabilir misin? Kaç tane kız yanına geliyor da çeviriyorsun kızları? Hiç. Anca kendini değerli hissetmek için bunlara tutunursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Mgtow gibi şeyler aşağılık psikolojisinden ortaya çıkar. Feminizmin bir başka modeli işte. Yok kadın peşinde kosmuyoruz falan, ilk önce kendine sor koşabilir misin? Kaç tane kız yanına geliyor da çeviriyorsun kızları? Hiç. Anca kendini değerli hissetmek için bunlara tutunursunuz.
    ben mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.