Şimdi Ara

Yeni Nesil Kahve ve Ekipman Fırsatları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.700
Cevap
188
Favori
114.541
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600-800tl bandında manuel öğütücü (timemore c2, molent g50 vs) + iyi bir markanın 600-800tl bandında normal filtre kahve makinesi > vestel öğütücülü filtre kahve makinesi

kalan parayla da düzgün kahve alır içersiniz ;)

• VectrAirliness kullanıcısına yanıt

o combo için ürün linki paylaşabilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

o combo için ürün linki paylaşabilir misiniz ?

https://www.gelbura.com/urun/timemore-chestnut-c2-manuel-kahve-degirmeni

Philips HD7462/20 Kahve Makinesi, Cam Sürahi, Siyah, Metal https://www.amazon.com.tr/dp/B00R04CAWA/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_35BTQN3ZD8S03N2VZZ92

Bir tane de tartı alın kaan knmaster cep tartısı gibi 50tl falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vestel Taze ismindeki filtre kahve makinesini kullanan varsa yorumlarını yazabilir mi? Geçen gün dünya kahve günü reklamlarında sürekli önüme çıktı

• N11de geçerli kahve, kahve makineleri, kahve ekipmanları ve termos kategorisinde geçerli %11 indirim kodu var 6 tane. Maks indirim tutarı 222 tl

Ücretsiz vereceğim pm atanlara. Alacağınız ürünün fiyatını da yazın ki maks indirim alabilecrk kişilere öncelik veriyim

• Tostmania kullanıcısına yanıt

Ben aldım kullanıyorum. Metal filtre var ama kağıt filtre ile tercih ediyorum. Lezzeti güzel. Öğütürkenki kahve kokusu insanı rahatlatıyor. Demlemesi lezzetli oluyor. Zamanlayıcı var sesli uyarı var. Görünümü güzel. Adı taze ya harbiden taze çekilmiş kahve içmenin tadı başka oluyormuş. fiyat performans olarak başarılı buldum

• Vestelin taze filtre kahvesi fiyatına göre aşırı iyi bence. Bu fiyata 8 farklı kalınlık seçerek kahve öğüten bu kadar iyi makine var mıdır sanmıyorum. Epey lezzetli kahve pişiriyor

• Vestel taze filtre kahve makinesini çok kullanışlı buldum. Öğütücülü makine arayanlar mutlaka baksın.

• yalnizy Y kullanıcısına yanıt

kaça almıştınız, malum bu aralar fiyatlar roket gibi..

• ysahin2000 Y kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi 2 gün önce trendyolda 1350 liraydı şuan 1470 lira olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vestel tazenin özellikleri bi kenara tasarımını çok beğendim. Pro makine olduğunu belli ediyor. Böyle cafelerde kullanılan makinelere falan benziyo. Mutfakta çok hoş durdu

• vay arkadaş ne vestelmiş. adamlar reklam olsun diye konuya mesaj mı attırıyor. ben french presle basıyom. çok anlamıyorum. kahveyi nereden alacağız siz onu deyin. taze kavurup çeken biyer var mı nette. sanal baharattan aldım bir iki kere. bir de bir sürü kahve denedim. tchibonun specialını çok sevdim. buna benzeyen daha iyi kahve var mı.

• woop kullanıcısına yanıt

Hocam Vestel Taze çok övülüyor ama bence de övgüyü hak ediyor. Demleme, öğütme özellikleri bi kenara zamanlama özelliğini çok sevdim. Akşam yatmadan zamanını ayarlıyorum. Sabahları kahvem çekilmiş, evi mis gibi kahve kokusu sarmış şekilde uyanıyorum. Muhtemelen bu fiyata benzer kalitede böyle başka ürün olmadığı için ilgi görüyor. Kahve makinesi fiyatları aldı başını gitti

• Vestel hakkında yorumlar iyi ama fırsat var mı şu an? İndirim varsa alalım

1300 liraya öğütücülü makine öneriniz var ise onu alıyım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O fiyatlara öğütücülü, kalınlık seçmeli, demlemeli, hem kağıt hem metal filtreyle çalışan, otomatik su hazneli bi cihaz olarak bakarsak Vestel Taze şu an rakipsiz

• Ben olsam Vestel'e hic bulasmam. Paranizla rezil oluyorsunuz sonra

• Bu hesapların son bütün mesajları vestel ürünleri ve vestel ürünlerini övme ile alakalı. Çok ilginç bir tesadüf değil mi acaba?

@salihbocIX

@joney1st

@yalnizy

@bertinos

@kamil12345

İyi reklamlar

Edit: Aman diyeyim kanmayın lütfen. Bu hesapların son mesajlarına bakarsanız eğer, hepsi aynı konularda toplanmış birbirine pas atmış durmuşlar.

ÜRÜNÜ DE ALMAYIN, belli ki çok kötü ki forumlarda reklam yaptırtacak kadar düşmüş firma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinaTo -- 4 Kasım 2021; 15:1:44 >

• MinaTo kullanıcısına yanıt

vay arkadaş adamlar her konuda ayrı vestel ürünü övmüş . filtre kahve, akıllı bileklik, türk kahvesi...

biz eski forumcuyuz yemeyiz. dışardan görüp gelenler kanmasa bari. vestelden ben çocukken yıllar önce tv almıştık bir daha hiç bir şey almadık. bilin bakalım niye

Valla sorma hocam. Araştırdıkça daha fazla kişi çıkıyor ve mesela birisi aynı gün içerisinde akıllı saati hem sormuş, hem de 1.5 yıldır kullanıyorum diye başka konuda övmüş.

Asıl üzücü kısım birçoğu da eski hesaplar. O yüzden inandırıcılığı fazla gelebilir. Listedeki bütün üyeler ürün övmelerden 8 yıl önce mesaj atmışlar var ve son 2 aydır birden ürünleri övmeye başlamışlar.

Değişik bir olay var açıkçası ve yönetimin bilgisi dahilinde mi değil mi tam kestiremiyorum...

Umarım yaptıklarının yasal olmadığının farkındalardır.

www.resmigazete.gov.tr
    Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/01/20150110-5.htm

"MADDE 6 –  (1) Biçimi ve yayınlandığı mecra ne olursa olsun bir reklamın, reklam olduğu açıkça anlaşılmalıdır."

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.